Дъжд навън вали - по вода да ни върви!!! 23.10-29.10

• 16 249
  • 325
  •   1
Отговори
# 165
Wolf, така като гледам въртим-сучем накрая всичко завършва със "всички сядат на трапезата да се почерпят за здравето на детето".
Ама то няма нищо лошо в това май...Simple Smile

# 166
... ще досаждам и ще си търся правата до дупка ...
Завиждам на търпението ти ... на мен до сега да са ми избили балансите ...

Denat, радвам се от сърце за вас  Hug

Краси, честит ви празник  smile3525

... Не знам какво да правя, естествено, че може и да не го пусна на училище, но не мисля, че това е добър вариант...
Знам, че е късно, но аз не бих го пуснал, без това нищо няма да научат ...

... А за нашето прохождане ...
Аз ти казах, че ти решаваш кога да черпиш, така че не се оправдавай  Wink

... klisurov, жената прибра ли се  Laughing ?
Ами  newsm78, не е, чак в Румъния отишли  Laughing

# 167
klisurov, сега в събота като видя как се справя младежа ще решим. Някак си още ми се струва невероятно...

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 13:17 от Sadman

# 168
...
... Не знам какво да правя, естествено, че може и да не го пусна на училище, но не мисля, че това е добър вариант...
Знам, че е късно, но аз не бих го пуснал, без това нищо няма да научат ...
...

И аз така реших и няма да ходи на училище (втора смяна е). Изчаках да си напише домашните и тогава му казах Mr. Green Така, че сега е една малка ваканция от 5 дни Laughing

# 169
Много благодаря на всички за хубавите пожелания! Hug

# 170
 Клисуров, щом са стигнали до Румъния,  .... абе свиквай и споко, ще ти намерим форумка.

Форумки, аз като истински Wolf развивам инстинкти за член от глутница. Нанди не виждам?!?!

# 171
Клисуров, щом са стигнали до Румъния,  .... абе свиквай и споко, ще ти намерим форумка.

Форумки, аз като истински Wolf развивам инстинкти за член от глутница. Нанди не виждам?!?!
Ааа, аз чуждо не ща, искам си моето ... а те са в Румъния

Wolf, все се чудех дали не си вълк-единак ... явно не си ... но начина ти на мислене и подхода ти към нещата ме възхищават ... не допусках да си техничар, но с импулсната техника ме разби ... изобщо странна птица си ми ти ... пардон, вълк ...

# 172
   След 7г друга песен ще запееш. А тъщата при теб ли живее. Много интересен казус.

# 173
  • София и там където не се пуши
Но сега сутринта става и започва да реве, че учителката, която ще замества тяхната била "много лоша". Като се опитах да го успокоя и да го попитам от къде знае, че е лоша и защо така мисли, той ми отговори, че тяхната  учителка им казала, че следващия път всички без изключение щели да отидат на екскурзия, като видят какво ги чака, ако останат #Cussing out! Как може учителка така да говори за колежката си пред децата #Cussing out А на всичкото отгоре 10-те деца, които остават ги разделят в различни класове... Не знам какво да правя, естествено, че може и да не го пусна на училище, но не мисля, че това е добър вариант. От друга страна, ако пък се травмира и отново "отключи" миналогодишното си състояние...

Или не го пускай или отидете заедно да се запознаете с госпожата и ако не я харесаш кажи че ти трябва по-рано и си го вземи.

# 174
   След 7г друга песен ще запееш. А тъщата при теб ли живее. Много интересен казус.
Не те разбирам  newsm78
Ние сме заедно от XII 1987 и не знам какво би се променило след 7 години  Rolling Eyes
От самото начало жевеем сами, а Тъщата идва у нас когато се налага да се грижи за децата ... за вчера предложи да вземе малкия от детската ... винаги съм казвал, че имам златна тъща ...

И след като размислих пак не снващам какво му е интересно на казуса ...

# 175
Joyжената на 1 мой познат преди 7 г замина служебно с 1 мъж и още не се е върнала.
Щеше да е по-интересно, ако тъщата живееше при теб. "Поживьом, увидим", както казва тъща ти

# 176
  • София
... ще досаждам и ще си търся правата до дупка ...
Завиждам на търпението ти ... на мен до сега да са ми избили балансите ...

Най-лесно е да ми избият балансите-и какво ще направя тогава,ще се изпокарам с директорката и ще рискувам детето ми да е лошо прието в градината.Всичко,което съм правила до момента е с мисълта Буби да се чувства добре. тя се чувства добре там.
Днес говорих с логопедката,педагожката и госпожата,директорката отсъства.Говорех с всяка поотделно.И според трите детето се чувства добре в градината,слуша ги и не "пречи" -това беше основното им притеснение.Обаче и трите се пазят-директорката не позволявала повече престой.И на трите казах,че моето дете не е с нищо по-малко от другите деца,да не говорим,че има дечица с доста сериозни проблеми.Другата седмица като се върне госпожа директорката смятам да направя последен опит,пък после...ще видим.
Краси,честита ти рожденничка!Да е здрава и щастлива!  bouquet
Искрице,ние с тебе наистина само се каним да се видим и нищо.Време е вече! Hug

# 177
  • София и там където не се пуши
Краси да ти е жива и здрава рожденничката, много здраве, щастие и късмет и желая.

Днес и пожелавам и да си направи един незабравим за нея купон. Ей 14 год е това. nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38 Tada  ura  bigdance2

Честито на всички именници.

# 178
Пожелавам на всички  прекрасни създания които днес празнуват много здраве,щастие , и много много усмивки.Бъдете ни живи и здрави  bigdance2

# 179
Краси, честита рожденичка Simple Smile Да е жива и здрава и по лесно да и се удават уроците тая година Simple Smile

Честито и на именниците, макар да не се сещам за някой конкретно Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт