Дъжд навън вали - по вода да ни върви!!! 23.10-29.10

• 16 002
  • 325
  •   1
Отговори
# 285
  • София и там където не се пуши
Краси изкарай си една карта от интернет на София и гледай. А сестра ти на коя улица в Лозенец живее.

ПП Да не мислиш, че на всички от нас им говорят тези квартали нещо.

# 286
  • София / Пловдив
  Айдичка, стискай зъби, знаеш, че няма друг начин! Дано наистина не е пневмония  Praynig бързо оправяне и много сила и за мама и за дечко  Hug

Биб Бам пропусна тролеи и автобуси, а един приятел който е там казва, само от корабна сирена не се събуждам.

Спираш да ги чуваш тях  Wink Като се преместихме в Люлин, първите седмици се чудех какво ми е, че не мога да заспя, а то тишина  Crazy

# 287
Краси изкарай си една карта от интернет на София и гледай. А сестра ти на коя улица в Лозенец живее.
 тези квартали нещо.

Не знам на коя. EmbarassedНе съм я питала даже. EmbarassedА картата на София я имам,но там мога да видя само разположението на кварталите.Но транспорт ,площадки и др. важни за мен неща? newsm78
Айдичка,скорошно оздравяване! Praynig

# 288
Айдичке, не знам какво да кажа. На мен като ми предложат болница обикновено слушам

Краси това ще ти помогне ли
http://www.bglist.com/

а тук май ще намериш и за транспорт
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=6bc8f3f53be98870da9471b0d5a9c1 … =1&search=str

# 289
Айдичке, не знам какво да кажа. На мен като ми предложат болница обикновено слушам

Краси това ще ти помогне ли
http://www.bglist.com/

а тук май ще намериш и за транспорт
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=6bc8f3f53be98870da9471b0d5a9c1 … =1&search=str

Мерси,ще ги разгледам!  bouquet
За болницата и аз влизам.Страхлива съм и кажат ли ми,не отказвам. Rolling Eyes

# 290
aidi4ka, много съжалявам за болсетта ви. Дано по-бързо се оправите и не ви се случват повече таквиз неща с пиене на два АБ.
Можеш да правиш за кашлицата и един чай, който много помага - обелки от лук+черупки от два-три ореха+сърцевината на дюла - вариш няколко минути ( около 5-10) , прецеждаш и готово. Добре е да се подслади, че от дюлата леко киселее. Както и чай от Подбел - помага.
Лека нощ на всички и приятна неделя  bouquet

# 291
помага.
Лека нощ на всички и приятна неделя  bouquet
Доротея,да не си лягаш вече? Laughing

# 292
  • София
Да  си кажа и аз за кварталите Grinning.Преди живеехме в Слатина на квартира-хубав квартал е,но ако и хубав транспорт имаше,щеше да е много добре.Минаваше една единайсетка и това е.Като отидохме в Люлин се родих-метрото до нас,кеф ти Билла,кеф ти Хит,евтин пазар,ние бяхме в един от последните блокове на квартала,обаче до центъра стигахме по-бързо отколкото от Слатина.Площадки за игра имаше достатъчно-е,не е като Плевен Wink,тук имам чувството,че града просто е създаден за отглеждане на деца.
Ние пък днес си спретнахме една кратка,но много приятна срещичка с Искрица и цялото и мъжко войнство Laughing,както и с татко Садман и неговото семейство.Ех,значи,абе много са ни хубави децата,все на майките си приличат Mr. Green.

# 293
Дано не ви притеснявам ама да се оплача.След седмица пиене на АБ кашлицата така и не спря и още по-лоша стана.Личната ни лепна диагноза пневмония но аз категорично отказах болница щото хич им нямам доверие на нашите доктори.Ходихме вчера до СТ.Загора-там ни казаха-бронхит с астматични спазми..Вече повече от година откакто не ни се беше случвало и си мислех,че сме приключили с това ама не било.И тъй сега сме на два вида АБ плюс инхалации три пъти на ден,добре че лекарката ни даде един ел.халер от кабинета си ,че ги правим у дома.За яденето бедна ви е фантазията как става.
Не помня кога последно съм се наспала и ми се ще да се гръмна...
Дано се оправите по-скоро  ужасно е в болница, но понякога просто няма друг начин.
 Hug

# 294
  • София / Пловдив
  Валенце, разкажи повечко за срещата, де  Wink Снимки не направихте ли?
  А за децата, че са ни най - хубавите - то се знае  Heart Eyes

# 295

И аз това питам

# 296
  • София
Снимките са от Искрица,нейното момче ни снима,сигурно скоро ще ги качи.Иначе аз за малко останах,че чакахме гости.

# 297
  • Враца
И аз искам снимки,като не можем да идваме ,поне да гледаме ,нали.
Айдичка,съжалявам за тази гадна болест,дано  скоро да оздравеете,стискам палци.
Да ви питам нещо,вие сте по.вещи в тези работи.ТЕЛК ни беше за една година и сега трябва да минаваме пак за подновяване.Но аз бях останала с впечатление ,че само се преснимат епикризи и изследвания и се подновява.Но нашите тук измислиха ,че трябва наново да минавам за всички изследвания .Въпреки ,че ми е болно им казвам,че детето ми е с пълна глухота,която е необратима.Много бих се радвала да не е така,но за съжаление това е факт.И като си представя наново всички изследвания..то невролози...то аудиолози...косата ми настръхва.Не само времето и финансовата страна,но и травмирането на детето.Криси като види някой с бяла дреха независимо какво е ме гушка силно и започва да плаче,а сега пак трябва да го мъчим..ужас   идеми ... #2gunfireНе зная редно ли или не....посъветвайте ме ..защото в тази Враца ,всичко може да се очаква.  #Crazy На всички желая много..много здраве и късмет!   bouquet

п.п.Искам да кача едно клипче,то малко 2,50  мин. но е голямо 680МБ не намирам къде може ,навсякъде е до 100МБ.Или трябва да го намаля по обем..не зная как...

# 298
margi_vr, за съжаление за ТЕЛК-а всеки път трябват нови изследвания, не става с копие от старите. Но трябва да ви изпратят писмо какви точно изследвания искат, на нас последния път ни искаха само етапна епикриза и консултация с ендокринолог.

# 299
марги, аз това, което знам от опит при възрастните, че всеки следващ път е по-лесно, а за вече поставена диагноза, не би трябвало да плащате каквото и да е било. Съпругът ми макар че е с около 50 процента инвалидност, нищо не плаща потребителски такси, а при дете да не говорим, а има лекари , които взимат.

А и от ТЕЛК може наистина да ви искат по-малко документи

Общи условия

Активация на акаунт