Гордо пъчиме кореми и към МАЙ вървиме без п&#

• 12 450
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Здравейте! Dilirium мерси за информацията и ни осведоми какво става с твоите резултати. Аз сега пак като пълна невежа - да питам. Majceto, изчислих си термина вчера и нали писах че така съм съгласна с датата на оплождането обаче....както и да го смятам не мога да се съглася с това че на 30 октомври завършвам първия триместър. Т.е ето какви са даннте - дата на първи ден на последна менструация 07.08. - дата на оплождане 21.08. край на първи триместър 30.10. То не че ми трябва толкова точно но да знам минала ли съм критичните 12 седмици че нещо много ме е шубе и както казвате че не се усеща ако нещо е станало с бебето....направо умирам от страх как ще отида в понеделник на лекар
Креми, не се шашкай толкова. Най-добре си следи лентичката. Когато влезеш в 13-та седмица, значи си прескочила заветните 12.  Simple Smile

# 166
  • Пловдив
Т.е ето какви са даннте - дата на първи ден на последна менструация 07.08. - дата на оплождане 21.08. край на първи триместър 30.10. То не че ми трябва толкова точно но да знам минала ли съм критичните 12 седмици че нещо много ме е шубе и както казвате че не се усеща ако нещо е станало с бебето....направо умирам от страх как ще отида в понеделник на лекар

Креми, щом са ти такива данните, си абсолютно същата като мен. Значи термина ти е 14 май. Виж моята лентичка, на толкова седмици и дни си. След 3 дни правим 12 седмици и влизаме в 13-тата. Така че споко, свиркай си вече.  Laughing

# 167
Здравейте момичета,

мен ме нямаше няколко дни тъй като съм много заета в работата, а и все още се боря с  Sick... дано скоро свърши защото се чувствам напълно безсилна и постоянно изморена....   Tired

Мариана, много съжалявам за това което ти се е случило. Но трябва да гледаш напред, бъди силна!
МегитаHug Hug Hug
Добре дошли на новите май-чета!

Лек ден и приятни почивни дни!
   bouquet

# 168
  • България
Мериана, миличка , много съжалявам, не знам какво да кажа, то думите са безсилни. Единственото успокоение , е че природата си знае работата и щом е станало така, значи нещо може би не е било наред и явно така е трябвало да стане. не се отчайвай и гледай напред. Желая ти скоро пак да си щастлива. Hug
Мегита, спомням си те, точно когато се включвах във форума, прочетох какво се е случило с теб и ми стана много мъчно. Радвам се , че вече си по-добре и ти желая скоро да ни зарадваш с новина Hug

# 169
MamaGeri значи това е истината - така ли ???  GrinningПочти сме минали критичния период - не мога да поварвам! Hug
Искам да ви се похваля нещо - днеска за втори път станах вуйна. Този път на момченце родено със секцио. Как завиждам на зълва си чи вече всичо и е зад гърба / благородно и завиждам де/

# 170
  • София
Момичета,искам да ви питам колко често ходите да ви гледат на ехограф и къдзащото на мен гинеколожката ми каза 1 в месеца,ама аз не издържам и се чудя дали да не отида пак тези дни.Защото един месец след последния ехограф е чак 13.11 Sad

# 171
Здравейте дами. тази сутрин от както се събудих корема ми е надут и скоро ще се пръсне. Знаете ли дали мога да пия сода. И преди да забременея ми се е случвало, но тогава взимам половин лъжичка сода и след 10 мин. съм ОК. А сега незнам дали няма да е кофти за бебо. Ако някой знае моля помогнете преди да съм се взривила.

# 172
  • София
kremena95 Да ви е живо и здраво момченцето и много да радва мама и тате и всички останали  newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: пт, 27 окт 2006, 13:10 от kimba77

# 173
Много брагодаря! Дано всички дочакаме това щастие така безпроблемно както и днешната мама. Пожелавам го на всички от сърце

# 174
  • София
Здравейте,

Аз днес много набързо ще се включа!
Ние стягаме рожден ден на Йоанна  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Правим днес 3 годинки.
И сега ни предстои купуване на подаръци (аз винаги я водя тя да си избере), взимане на торта, празнуване...

Лек и усмихнат ден на всички, ще ви пиша пак утре Simple Smile

# 175
А за ехографа аз досега съм ходила два пъти и другата седмица ще ми е трети но незнам колко често трябва да се ходи. А при първата ми бременност са ме гледали два или три пъти не помня ама не беше толкова често

# 176
  • София
Eiphnh Да ти е жива и здрава малката госпожица   bouquet да ви носи много радости и хиляди усмивки на тебе и на тате

bdbaloni bdbaloni bdbaloni   smile3510

bigdance2   bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 177
  • София
И аз засега съм ходила три пъти и трите пъти ме гледаха на видеозон, минала бременност май някъде 3-4 пъти. Сега след две седмици пак съм на преглед и пак ще ме гледат защото плацентата ми е ниско долу и ще гледат дали се е дигнала

# 178
  • Пловдив
Креми, да ти е жив и здрав племенника! Много да ви радва!

Честит рожден ден на Йоанна! Много здраве, късмет и веселие! Щастливо детство и весели игри!   
newsm59 newsm67 nbirthday

# 179
  • Пловдив
Честит рожден ден на малката Йоанна. Щастливо детство, изпълнено с усмивки и желая!
 newsm59 newsm59 newsm59 bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт