Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли други хора като мен, които все още изпитват гадене, повръщане и т.н.?
Кога обикновено се усещат движенията на бебето по време на втора бременност?
Какви са мненията за консумацията на кафе по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли други хора като мен, които все още изпитват гадене, повръщане и т.н.?
-
Кога обикновено се усещат движенията на бебето по време на втора бременност?
Усещането на движенията на бебето по време на втора бременност може да се усети по-рано от първата бременност. Някои жени съобщават, че усещат движенията в началото на втория триместър, около 16-20 седмица. Въпреки това, това може да варира в зависимост от индивидуалните характеристики и позицията на бебето.
-
Какви са мненията за консумацията на кафе по време на бременност?
Мненията относно консумацията на кафе по време на бременност варират. Някои източници препоръчват ограничаване му поради потенциални отрицателни ефекти. Други обаче твърдят, че умерена консумация може да е безопасна. Въпреки това, винаги се препоръчва да се консултират с лекар за персонализирани съвети въз основа на вашето здравословно състояние и бременност.
-
Има ли сред вас вегетарианки?
-
Какво е мнението за болничния отпуск по време на бременност?

аз уж се бях пооправила, вече не ми се гадеше абе нищо, и се почна пак едно гадене но значително по леко и си повръщам чат пат, особено като пия кола аз съм пристрастена към нея опитвам се в момента да я избягвам ама не се получава, та след като си пийна и след 10-20мин. я повръщам.
дръпнах дявола за оп6ката и сега има моменти през деня в които умирам от гадене и оттам и неразположение като цяло,сега съм в края на 11г.с а това с гаденето запо4на отскоро
егати:)Но се успокоявам 4е съм 4ела някъде 4е бебето си взима необходимото за сметка на теб
затова и по-скоро го киря, а не го пъча: рано е за кореми или пък не
): горд телец съм аз , само че априлски: на рождения ден и дата на смъртта на Шекспир и затуй като артист се изживявам де
не че не обичам и това, което работя = противоположното
)знам че нямаме кореми, копирах заглавието от предложенията, много бързах да си свърша сутрешната работа и за тва....малко е недодялана темата, а и ми е първа....
обаче май не е странно... сега ходих да гледам един сайт със снимани бременни кореми в 3 месец - имаше и ултра кльощави (както elph беше казала, по-скоро вдлъбнати) обаче имаше и заоблени 

((Моля те обясни ми само с копи и пейст не става.