Ходене на срещи…за начинаещи

• 32 159
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 230
Това с разголването и душата е така, когато е интимно с друг човек, когато казва доверявам ти душата си (по примера с  метафората), специално и само на теб. Когато е публично специалното, интимното се губи, "душата ти" е масовка, проигран коз, с който иначе правиш някакви мигове супер лични между теб и избран човек. Нямам нищо против нито един вид голотия по съвсем други причини, просто отбелязвам как с бътъркейк за напълно различни неща говорите.

Докато се натуткам да пиша  от телефон ме изпреварили...

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 18:41 от vяsko

# 1 231
Секси е да се прави секс на плажа по дюните. Да дрънкат домати, тигани, буркани и прочие битовизъм не е секси. Не лъжете хората.

А, не ! Парченца мидички боцкат, пясък влиза навсякъде, мирише на разлагащи се водорасли...
Не си е работа.
Само на млади еколози-затоплисти с опти-мистичен уклон може да им хареса.

# 1 232
  • София
Е, Бътър, голотата не се открива в ранните 50 чрез бунт на егото, ами към 13 с осъзнаване на сексуалността.
Голотата може да е изключително интимна, не е нужно да се изтъпаниш насред нищото - вижте ме, гола съм.
Както и да изпаднеш в ступор, че вятърът си е поиграл с полата ти.

Секс на плажа ми е в челната класация на лично безвкусие.

# 1 233
А, специално мъжете са много различни голи. Ама дали държа да гледам гениталии на чужди мъже на метри от себе си, едва ли.

По-добре във Флоренция и изобщо в Тоскана недей да ходиш.
А и Лувъра избягвай.
Вижда се чии предци са трошели гръцките статуи и са си строили джамиите с камъни от разрушените класически храмове.

# 1 234
О, Горджи, така е. Аз от тийн започнах да се гледам в огледалото, часове наред се взирах и исках да намеря къде е скрита душата ми под тази обвивка. Но, не я виждах, тя се спотайваше някъде дълбоко и сякаш не искаше да излезе на повърхността. Чудех се с какво моето тяло е уникално, различно от милионите останали жени. Разбрах всичко, едва когато срещнах любовта, той извика душата ми и тя хукна излезе на повърхността. Това беше моментът, когато се излекувах от комплексите си и харесах тялото си. Ама, защото моето тяло стана уникално за някого, единствено. Алтер его на неговата душа.
Голотата винаги ме е отблъсквала, защото е като вид униформа, а аз мразя еднаквостта. В училище ненавиждах униформите, затова и мразя комунизма. Например, ще умра, ако ме заточат в Северна Корея.

# 1 235
  • Варна
Суета. В родилното и моргата всички са голи.

# 1 236
Равена,
Аз напълно те разбирам. Поведението ти (от темите, които пишеш тук) е нищо друго, освен един отчаян вик, рязък жест, с който отхвърляш красотата и младостта си, които си загубила. Затова смяташ голотата за красива и обвиняваш срамът от нея, сравняваш го с лъжа. Аз съм обратното на теб. Аз крия с болезнена чувствителност голотата си. Чрез мярката на своят свян аз изразявам стойността, която има моето голо тяло. И ако ти отхвърляш така радикално всякакъв срам, сякаш чрез безсрамието си искаш тържествено да теглиш черта на своят живот и да изкрещиш, че младостта и красотата, които си ценила някога високо, в действителност нямат никаква стойност. Оставила си далеч зад себе си своето отминало битие на красавица.
Затова и когато ти кажа, че заслужаваш да бъдеш заведена на почивка във Флорида от евреинът, ти ползваш същият рязък жест, с който отхвърляш отминалата си красота, и бързаш да изкрещиш, че можеш да се заведеш сама.
Хъм, ти много рано ме погреба. Аз съм още красива. Като млада също не бях свенлива. Нямам от какво да се притеснявам нито във физически, нито в друг аспект.
Евреинът отива във Флорида да работи, не на ваканция. Аз ходя там основно на ваканция, защото семейството ми има ваканционна къща. Нищо не крещя. Аз съм твърде спокоен човек, дори когато се сблъсквам с отявлена глупост.

# 1 237
  • София
Не харесвам този подход към тялото като към враг. Харесвам тялото си, харесвам голотата си, те винаги са били свързани с душата ми, преплетени, изразяващи и допълващи се взаимно. На нудистки плаж не съм ходила, не изпитвам и необходимост, но голотата ми дава свобода, а в тази свобода, намирам много сила. За мен дрехите не са нещо, зад което да крия голотата си, а нещо, което да подчерате извивките ми, да обгърне формите ми, и да, понякога да ги разкрие.

Казвам това с пълно уважение към усещането на Бътър, тя със сигурност има добри причини да го има, въпреки че е кардинално различно от моето.

# 1 238
Ако го няма срамът, не можеш да достигнеш възбудата. Това са двата полюса. Не случайно, когато сме прогонени от Рая, Адам и Ева познали първо срамът от собствената си голотата. Аз обичам тялото си, но не искам да го излагам на показ, затова написах, че не харесвам нудиските плажове. Аз не обичам да стоя и сама гола. Интересно, че голотата не ме кара да се чувствам секси, макар да имам красиво тяло, по думите на околните. Аз се чувствам секси по-скоро по-облечена, отколкото разсъблечена. Имах комплекс от големите си гърди, още от училище, всички ме зяпаха и чувах какви ли не подмятания. Мъжът ми ме излекува от него и ме накара да ги харесвам, защото той ги обожава, но ръцете си винаги несъзнателно държа отпред, сякаш искам да ги прикрия. Това си ми остана, като комплекс.

# 1 239
  • София
Недейте така, тялото може да е хубаво, ама едно-две раждания могат сериозно да променят нещата. Зная, сега половината ще се изредят да пишат как са родили пет деца, а са с тяло като на 20.
Никакъв шанс да се озова на нудистки плаж. Не ми пречат другите, но ми се струва нехигиенична цялата история с нудизма. Наскоро гледах един филм, някъде от северните култури и там бяха всички нудисти в един къмпинг. Ами, сори, ама дори на художествена измислица няма как да го приема.

# 1 240
Недейте така, тялото може да е хубаво, ама едно-две раждания могат сериозно да променят нещата. Зная, сега половината ще се изредят да пишат как са родили пет деца, а са с тяло като на 20.
Никакъв шанс да се озова на нудистки плаж. Не ми пречат другите, но ми се струва нехигиенична цялата история с нудизма. Наскоро гледах един филм, някъде от северните култури и там бяха всички нудисти в един къмпинг. Ами, сори, ама дори на художествена измислица няма как да го приема.
Анди, ти не се явяваш на конкурс за красота. Става въпрос дали ти се приемаш гола без обвивка. Другите не са важни. Има жени, които майчинството ги разкрасява между другото. Стават много по-женствени. (Тук давам мнение като художник, не като жена и не целя самоизтъкване.) Не мога да разбера, защо поставяте зад телата си винаги един скрит сексуален контекст. Аз съм била на нудистко парти. Ми-не, хората си бяха съвсем нормални. И мъжете не бяха половината с мазен поглед и ерекция противно на всички очаквания. На плажа пък съвсем. Laughing

# 1 241
Не е измислица. Имат си такива плажове и къмпинги, и в Дания, и в Белгия. Хем малко студено ми се струва, даже лятото.
От друга страна, като се замисли човек, най-много се увиват примитивите от едни топли части на света. И на техните души не им е лесно.

# 1 242
  • София
Може да не се явявам на конкурс, но съм вътрешно суетна и имам що-годе реалистичен поглед върху изгледа на тялото си.

# 1 243
Може да не се явявам н.а конкурс, но съм вътрешно суетна и имам що-годе реалистичен поглед върху изгледа на тялото си.
Трябва повече да работиш значи върху тялото. Не е нужно много. Повече физическа активност и здравословен начин на живот.
Не е измислица. Имат си такива плажове и къмпинги, и в Дания, и в Белгия. Хем малко студено ми се струва, даже лятото.
От друга страна, като се замисли човек, най-много се увиват примитивите от едни топли части на света. И на техните души не им е лесно.
Канадците също не са от притеснителните макар голотата (монокини) на обществени плажове да е забранена.
И банските им са с хиляди подплънки. Не съхнат и направо можеш да хванеш гъби. Joy

# 1 244
  • София
Мерси, но клишето за спорта и здравословния живот за мен е напълно безсмислено.

Общи условия

Активация на акаунт