Ходене на срещи…за начинаещи

• 32 145
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 245
Мерси, но клишето за спорта и здравословния живот за мен е напълно безсмислено.
Не е клише. Работи. Не казвам, че е лесно, но работи.Blush

# 1 246
О, да спортът е много важен, усещам се преродена след тренировка. Тялото трябва да се подържа, очаква се да се грижим добре за него, за да може дълго време да ни служи. Но, за мен лично, всичко си е ген. Но средата и начинът на живот допринасят също.
Равена,
За мен тялото е обвивката на душата, а не дрехите.

# 1 247

Работата е направила от маймуната - човек.
Да работят маймуните, аз съм си добре.

# 1 248
Равена,
Тогава, защо го криеш и се срамуваш от него? Сякаш се срамуваш от душата си. Неслучайно казват, че когато душата страда се разболява и тялото. Двете са свързани.

# 1 249
  • Далечният изток

Работата е направила от маймуната - човек.
Да работят маймуните, аз съм си добре.
Ако беше така, нямаше да има маймуни. Щяха да са станали хора всички маймуни...

# 1 250
  • София
Едно, че за мен е противопоказно, но дори и да не беше, хич нямаше да се юрна да тренирам или да ставам роб на здравословното хранене така, както се разбира сега тази идея. А това, което на моята възраст е като проблеми в тялото, при повечето наборки се оправя само с пластична хирургия, а не със спорт и хранене.

# 1 251
Ми не знам. Аз засега се боря с естествени средства. (Вярно е, че и генът ми помага много.)
А след 10-15 години няма да ми трябва чак толкова. Не казвам, че ще спра да спортувам, ама чак да се подлагам на пластична хирургия - тц!

# 1 252
  • София
И силикон ли няма да си сложиш или тук-там някоя липосукция, малко лифтинг?

# 1 253
Равена,
Тогава, защо го криеш и се срамуваш от него? Сякаш се срамуваш от душата си. Неслучайно казват, че когато душата страда се разболява и тялото. Двете са свързани.
Непримиримият дуализъм на тялото и душата- този основен принцип на човешката същност вълнува философите от векове. Загадката за единството или не на материята и духът ? Ние сме и двете. Но, според християнската религия тленното умира, и онова което остава след приспадането на тялото е душата. Науката пък ни казва, че дух и тяло живеят в единство. Но, дали ? Виждаш човек с увиснало шкембе или крив нос и си отблъснат на мига, но стига само да си лудо влюбен в този човек и това единство, тази илюзия на науката изчезва светкавично.

# 1 254
Изобщо няма значение как изглежда човек за това да се ПРИЕМА. Душата също не е реципрочно красива или грозна с тялото.

# 1 255
  • София
Мога да го приема само, ако съм била влюбена в него преди шкембето. Наготово с шкембе няма как да стане.

# 1 256
Откъде тръгнахме, къде стигнахме, нищо де, да приемем, че сме по темата, важно е каксе възприемаме и как ни възприемат другите.
Аз си спомням, когато за 1-ви път пръднах пред мъжа ми. Запомнила съм много отчетливо тези ужасяващи секунди. Да, бях забравила за тялото, влюбена мислях само за душата. Е, пренебрегнах го, не бях яла цял ден и избръсках една мазна пържола. И то си отмъсти. Та, в тези ужасяваши секунди, дето ми идеше да потъна в земята от срам, и вече си мислех, че съм го тотално отвратила и отблъснала, той изведнъж най-изненадващо ме прегърна. Бяхме гаджета от има-няма месец. Тогава се сетих за тялото и душата и си помислих, че щом приема гафовете на тялото ми, то ще да е защото харесва повече душата ми. После правихме с*кс и аз почти забравих за срамното преживяване.

# 1 257
И силикон ли няма да си сложиш или тук-там някоя липосукция, малко лифтинг?
Ами не знам. Ти ми кажи. Не съм дебела за липосукции. Винаги съм имала малки и стегнати гърди. На дърти години няма да тръгна да ги уголемявам. Бръчки всички имаме, ама какво сега...аз не дейтвам 20-сет годишни все пак. Simple Smile
Скрит текст:

Разликата между ляво и дясно е 10 години. Отляво е в парковете Юнивърсъл студио във Флорида. Отдясно миналата седмица пред нас.

# 1 258
Ако беше така, нямаше да има маймуни. Щяха да са станали хора всички маймуни...

Да, да, щяха, ама не са. Мързеливо е  маймунското племе. За какво му е да работи, като всичко наготово си получава. Ей го, само последната седмица американците що оръжие им харизаха, пък коли, пък хеликоптери...
Може да са маймуни, ама не са луди да работят за едното очовечаване...

# 1 259
Равена, страхотна си. Такава красива жена, къде ги намираш тия идиоти?!
Въпреки, че моя опит сочи, че колкото е по-красива една жена, с толкова по-смахнати мъже се занимава.
Въпреки това аз собствената си красота не си я давам за нищо на света, въобще не ми трябва свестен мъж, ако като цена трябва да платя да съм невзрачна.

Общи условия

Активация на акаунт