Ходене на срещи…за начинаещи

• 32 165
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 275
Аз твърдо вярвам, че ако искаш идеалният мъж, трябва да си го родиш. В този смисъл съм късметлийка, имам двама идеални мъже в живота си.
Мъже, ако нямате пари, ще ви обича само майка ви, научете го най-после и стига се сърдете на целия свят и на всички жени.
Анди, и аз искам само здраве. Всеки път когато някой близък се разболее, почвам да си мисля, че аз съм следващата.
Бътлър, в тоя живот най-мразя да се разочаровам, за това и предпочитам да не искам много, ни от мъже, ни от жени. За това всичко, което получавам ми е над очакванията.

# 1 276
  • София
Роденият лузър ще си умре такъв.

Андариел, не се прави, че не са там, а действай и прави каквото зависи от теб.
Със замитане на нещата, та едва ми спасиха бъбрека.

# 1 277
  • София
По-скоро аз вече съм на етапа "не искам повече да зная, поне да не става по-зле, пък каквото - такова". Иначе пак ще вляза във въртележката и няма излизане. То и така не се живее.

Като нямат се жалват, а като заимат и изведнъж им порасва работата. Като бивши алкохолици и наркомани са - бързат да забравят. Е, да, ама не могат да избягат от себе си.

# 1 278
  • София
Все ще кажеш, че споря, ама не става така.
Иначе съм като теб същата.

Рови, питай, намери твоят човек.

# 1 279
Аз твърдо вярвам, че ако искаш идеалният мъж, трябва да си го родиш. В този смисъл съм късметлийка, имам двама идеални мъже в живота си.
Мъже, ако нямате пари, ще ви обича само майка ви, научете го най-после и стига се сърдете на целия свят и на всички жени.
Анди, и аз искам само здраве. Всеки път когато някой близък се разболее, почвам да си мисля, че аз съм следващата.
Бътлър, в тоя живот най-мразя да се разочаровам, за това и предпочитам да не искам много, ни от мъже, ни от жени. За това всичко, което получавам ми е над очакванията.
Ти изначално вярваш в глупостите, които четеш във фейса и мамата. Нито това за синовете е вярно, нито онова за парите, а и звучат обидно. Хората си се обичат  и без да са идеални и милионери, пък ти си дрънкай дивотии.

# 1 280
  • Варна
Ravenna, добрата фигура винаги изпъква. Ако смениш стила облекло, ще заинтересоваш друга група мъже. Така, привличаш първосигналните мераклии.😉

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 15:40 от Viviana91

# 1 281
Както се пееше в една песен, не вярвам в любовта, когато се продава. Т.е. любов заради пари е нещо съвсем друго, не любов. В мен са се влюбвали много пъти без да съм демонстрирал стандарт, и без да са знаели какво имам, а първите си гаджета ги возих на раздрънката лада и беше голямо шоу. Така че не вярвам на такива глупости, просто защото съм видял съвсем друго.

# 1 282
Абе, аре стига клишета. И аз съм си родила идеалният мъж, мой, единствен. Глупости. Той ще е идеален за някоя друга жена, която не му е майка. Ние с него сме си напълно забранени. Той не е цар Едип.
Само не разбрах....и какво като се разочароваш ? Няма да го превъзмогнеш ли ? Ми, стой си тогава достатъчно далеч, на сухо и безопастно, но престани да го навираш на останалите, тая мантра, че животът без мъжете е някаква утопия, защото не е. Тъкмо обратното е. Защото ние само с мъжете правим едно цяло. Това е съвършенството и копнежът по изгубеният рай (като в Пир на Платон)

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 12:49 от buttercake

# 1 283
  • София
Синът винаги е идеален за майката, затова после стават драми с гаджетата и снахата.

# 1 284
Цитат на: rf22 link=topic=1361157.msg43414011#msg43414[url
[/url]011 date=1630747865]
Както се пееше в една песен, не вярвам в любовта, когато се продава. Т.е. любов заради пари е нещо съвсем друго, не любов. В мен са се влюбвали много пъти без да съм демонстрирал стандарт, и без да са знаели какво имам, а първите си гаджета ги возих на раздрънката лада и беше голямо шоу. Така че не вярвам на такива глупости, просто защото съм видял съвсем друго.
Има разлика между любов към човека и любов към парите, но някои каки си дават вид, че не я правят. Не понасям меркантилните създания и от двата пола.

# 1 285
И после защо толкоз едиповци. При толкоз търсещи идеалния майки.

# 1 286
  • София
И затова момчетата от една възраст нататък са в мъжка йерархия - за да се откъснат от майките си. Патриархатът осигурява такова откъсване от едиповите истории и младият мъж в един момент застава на второ място в йерархията след баща си. Майката се оправя със снахата, тя командва в женското царство.

# 1 287
Командва тя. На дедо си ушите. Satisfied

# 1 288
Рф, ти може и да си нямал пари, но си имал цели, потенциал, ти си работохолик и амбициозен. Не се слагай изобщо в схемата.

# 1 289
Всички знаем приказката за гарджето, което пеело най-хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт