🔥 Сървайвър Бг - в очакване на сезон 6 във Филипините' 2022 🌴

• 51 805
  • 465
  •   1
Отговори
# 255
За мен също поведението на пълно отсъствие и непукизъм на Кехайов беше доста добре предварително обмислено. Спечели, без да бъде приет за конкуренция от останалите - така се стекаха обстоятелствата и играта. Може да се каже, че ги надхитри.

# 256
Направо им разказа играта. Пример е как и за кого внимателно да се оглеждаш в живота.

# 257
Наградата от последният Сървайвър през 2014 е била 100 хиляди, затова си мисля, че тази година ще е също 100 хиляди, сравнено и с наградите от други предавания.

# 258
Оххх, миналата година ми писна от "Голямата награда от СТО хиляди лева!!!"

# 259
Оххх, миналата година ми писна от "Голямата награда от СТО хиляди лева!!!"
Ооооооо да! Тотално ми беше писнало, а и с този патос и натъртване!

# 260
  • London
Наградата по всички предавания е редно да е 100 000 евро според мен ....стандарта на живот много се е променил за 10 години, а те си я карат на същите пари.🤣

# 261
Наградата по всички предавания е редно да е 100 000 евро според мен ....стандарта на живот много се е променил за 10 години, а те си я карат на същите пари.🤣
Нали!? А странното е, че от 2006 до 2009 наградата е била 250 хиляди!

# 262
  • Sofia
Някой може ли да ми припомни с две думи Георги Кехайов как спечели? Имам някакво бегли спомени, да не кажа никакви, че горкият хич го нямаше, и ей така мина между капките, защото никой не виждаше в него заплаха и силен играч и не го номинираха.
Аааа,не така Simple Smile Аз го харесвах Кехайов.От визитката му още заяви,че е изучил Изкуството на войната-признавам си от него разбрах за Сун Дзъ.Изяви се точно в една игра-вид пъзел, в най-точния момент и спечели имунитет.
Беше само на 19г.,кротък и докато другите си мереха стратегиите Simple Smile,той обра гласовете и грабна 250к.
Дали пак толкова ще е наградата?
Добре,че беше ти,та да има един фен,горкия.
Изобщо не го помня като чак толкова хитър.А и наистина вотът си беше наказателен,та абсолютно мина между капките.
Ама беше отдавна де,та нямам много ярки спомени.

# 263
  • Велико Търново
Уффф ама като ви чета последните коментари почвам сериозно да се съмнявам, че ще имам нерви за такова нещо. Ми то жив Биг Брадър на плажа.🤣
Като бях студентка, една от съквартирантките ми не ядеше майонеза. Нямаше голямо разнообразие тогава, та често в менюто ни присъстваше и този "деликатес". Докато намилахме филии с майонеза и домашни кисели краставички, тя току подпитваше - "Е как го ядете това нещо, хубаво ли е?". Ние, разбира се, кимахме утвърдително и я подканяхме да опита, а тя се мръщеше. Като я питахме - "Опитвала ли си?", отговорът ѝ обикновено беше "Не, ама е гадна". Въпреки че на един-два пъти посягаше да опита, в последния момент се отдръпваше и тръсваше глава с оная физиономия "Бляк!". Май така и не прояде, докато бяхме заедно.

Та, La Catrala, и твоята работа ми прилича мааалко на това. Тъкмо да се "навиеш" и се самоотказваш. Ама... опитай, опитай, току-виж ти харесало Определено няма общо с ББ обаче.

Ох, като ви чета, все повече се убеждавам, че хич не си ги слагам на акъл тия риалитита. Гледам за момента, помня още малко време и дотам. Какво толкова е правила Ива Пранджева, че са я наказали с гласуване за Георги Кехайов?

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 20:47 от DamaPika

# 264
На мен също ми беше любопитно как, аджеба, е спечелил човек, който не просто не блести с нищо, ами и меко казано не се стреми към победата (не че просто не я заслужава).
Мисля, че при него се получи същия феномен като в онзи US сървайвър (10 ли беше?), в който накрая бяха останали 5 жени и най-глупавият мъж. Жените се изпокараха жестоко. Мъжът спечели. Завеса.

Запомнила съм го този глупав мъж със стратегията му от сутринта на финала.
Разказваше пред камера как цяла сутрин си бърбори колко е щастлив, че всичко вече е свършило, че финалът е дошъл, какъв хубав ден, жалко само, че вечерта се налагало да се обяснява пред хората от журито, които откъде накъде ще му държат сметка и така фино и неусетно настройвал съперничката си против журито. Туайла наистина беше доста бойно настроена на финалния съвет, не зная дали стратегията е дала резултат или просто тя си беше такава, но факт е, че журито гласува за Крис.

Кехайов го помня с неговото "успех в живота". Той също заложи на тактиката на умрялата лисица и накрая отнесе парите.

Това му е хубавото на Сървайвър, че всеки може да го спечели, повече е въпрос на късмет и обстоятелства, отколкото на физически качества и именно това прави играта толкова интересна.

# 265
Мисля, че Кехайов, чийто израз ''успех в живота'' стана емблема, помня че тогава бях в училище и нон стоп го повтаряхме за щяло и нещяло, но мисля че той е едновременно и стратег/умряла лисица, и неадекватен човек Grinning

# 266
А каква е историята за Кехайов и азиатската му приятелка след предаването? Споменаваше се нещо за този му период, но не знам подробности. Гледала съм го този сезон и до последно си мислех, че хм...този човек е с някакви дефицити?

# 267
  • London
Дама Пика отказвам се, защото съм нервен зрител и наистина мразя плужеците да печелят за сметка на хора които имат качества. Например не си представям да си губя времето няколко месеца за да видя накрая някакъв от рода на описания Кехайов да печели? Ще се ядосам само .....ще се окаже пропиляно време. Оттам и съмненията ми! А най-вероятно точно това ще стане и в този сезон....🤣 Както описвате регламента нищо което да ми остави добър привкус на финал не се очертава. Освен да са променили и изменили регламента, виж това вече би ми допаднало....🤣

# 268
La Catrala, никой не те кара насила да го гледаш все пак. Има ги сезоните в нета. Ако толкова ти е любопитно досега да си ги потърсила 100 пъти. Точно като примерът с майонезата от горния пост. Хем нямаш представа за какво става въпрос, хем си предубедена. Не те разбирам. Аз лично чакам именно Сървайвър с най - голямо нетърпение.

# 269
Е, поне виж предаването преди да решиш, че не ти харесва.

За мен Сървайвър е кралят на всички реалити формати. Слабост ми е американския и не пропускам сезон. Ако искате ми се смейте, но репликата на Джеф за огъня на всеки първи племенен съвет я знам наизуст и я повтарям като папагал, когато я казва.

Общи условия

Активация на акаунт