🔥 Сървайвър Бг - в очакване на сезон 6 във Филипините' 2022 🌴

• 51 779
  • 465
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Да, Нончо Воденичаров почина и за това спряха с предаването. Трябва да има възрастово ограничение и по-обстойни медицински прегледи.
След трагедията с Нончо Воденичаров довършиха сезона, и имаше още един сезон през 2014 г. - този, в който победи Ваня Джаферович. Нончо е един от тримата участници, които са починали по време на снимки на формата (в световен мащаб, няма подобни случаи в Survivor US). Другите два случая са в Пакистан и във Франция - от удавяне и от инфаркт, поне според източника, който аз открих.

# 286
На мен не ми е ОК да мрат участници - трябва да осигурят безопасни условия.
Спомням си една участничка се оплакваше, че след предаването имала продължителни проблеми с очите, наложило се да прави операция.

# 287
В сезона след Нончо бяха доста внимателни, нямаше много брутално тежки игри, имаше доста пъзели, а и с храната не бяха зле, дори имаше нясой, който беше качил, ако правилно си спомням.

# 288
Не съм търсила,но сигурно я има играта,в която Нончо умря на място.Спомням си кадри,макар и поразмазани от времето.
Беше от тази с бягане и догонване,която Андрей в ИВ спечели.Прекалено голямо натоварване на сърцето и това е довело до инфакт.Пак по спомени,Нончо беше подготвен и въпреки годините си(ако не се бъркам към 55),се представяше много подобаващо.

Сървайвър се излъчва само по 1 епизод седмично,нали?

# 289
  • София
5 или 6 пъти седмично се излъчваше Сървайвър
5 дни от острова и в събота имаше студио с гости и отпадналия участник
коментираха какво се е случило
играеха и част от игрите някой пъзел или нещо да се държи с крак да не падне
Да гонеха се с догонване и беше голяма жега, а на Нончо това му е била мечтата
казва че и на другите Сървайвъри е кандидатствал.
Имам познат от тв-игрите от типа "Минута е много" 7 пъти кандидатства във "Фермата"
ще го питам дали и за следващата ще се запише

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 20:45 от lite16

# 290
Аз имам спомен, че Нончо или не игра в тази игра, или отпадна доста рано, просто си седеше на една дървена платформа. Някой ако е гледал скоро, да разкаже. В последния Автралийски сървайвър имаше една жена, която извадиха от играта заради болки в корема, после я върнаха в играта (след по-малко от 24ч) и добре, че племето я изгони същата вечер, та жената се прибрала и пак ѝ станало много зле, та веднага в болница. Оказало се извънматочна бременност, и всички бяха в шок, казаха, че първото нещо което се прави при болки в корема на жена в детеродна възраст е тест за беременност... Тя каза, че била много зле, цялото ѝ тяло се било натровило, но все пак се е оправила.
статия

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 18:01 от orez

# 291
  • Велико Търново
Нончо Воденичаров не е починал по време на играта, а след нея, по време на награждаването. orez, вероятно затова спомените ти са, че си е седял на платформа.
Ето тук Евтим Милошев разказва, след 4-тата минута описва момента, а в самия край има и кадри от него

А това е епизодът, изцяло в негова памет:

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 19:07 от DamaPika

# 292
  • София
Питат Ваня кога ще започне Сървайвър.

Аз пак ще се повторя, според мен ще изчакат да свърши зимната олимпиада и ще го пуснат.

# 293
  • Калгари, Канада
Изгледах първия и втория сървайвър във ютуб, лошо качество на записа, но все пак. Сега ще гледам трети сезон, но първите два епизода ги няма. Някой знае ли къде мога да ги гледам или от къде да ги изтегля. Вибокса не ми дава, че не съм на територията.

# 294
  • София
вибокс не понасям, следя само ютюб

тук има 2-част на 2-ия епизод
https://www.youtube.com/watch?v=HWwuo4D57BE

може би ще видиш участниците и най-интересните кадри в качесните по-късни студия. Но да, епизодите липсват.
виж тук и тук - дори и да не самите оригинални епизоди, би трябвало да дадат най-интересното, което се е случило. А и не е толкова фатално, от епизод 3 до финала го има всичко.

https://www.youtube.com/watch?v=13HlsT5RIQ4&t=343s
и
https://www.youtube.com/watch?v=5cvboOwHnis

# 295
  • Варна
Гледах първите сезони и много харесвах Сървайвър. Спрях след смъртта на Нончо Воденичаров. Стана ми гадно, че продължиха все едно, че нищо не е станало.  Нямам особено спомени от първите сезони, освен, че на една фолкпевица, която участваше и паднаха зъби.
Сега съм се наканила да гледам новия сезон. Надявам се да ми хареса.

# 296
  • София
В 3 сезон културистката Гергана Савова загуби 3 зъба.
трябваше да късат със зъби месо от умряло животно.
певицата Джина Стоева игра във 2 сезон но не е губила зъби.

# 297
  • Варна
Явно нищо не съм запомнила както трябва.

# 298
Радвам се, че намерих темата, нямам търпение за началото на Сървайвър. Аз съм почти сигурна за участието и на треньорът Иван Георгиев (vanko_pumprun), доста време лятото не качваше нищо в Инстаграм, после се появи зверски отслабнал, с много дълга коса и брада и каза, че бил при приятели на Бали, ама го има и на снимката, която сте споделили по-рано. Той е доста добре физически подготвен и също мисля че е доста подходящ.

# 299
Радвам се, че намерих темата, нямам търпение за началото на Сървайвър. Аз съм почти сигурна за участието и на треньорът Иван Георгиев (vanko_pumprun), доста време лятото не качваше нищо в Инстаграм, после се появи зверски отслабнал, с много дълга коса и брада и каза, че бил при приятели на Бали, ама го има и на снимката, която сте споделили по-рано. Той е доста добре физически подготвен и също мисля че е доста подходящ.
И Иван и Андрей са му коментирали профилната снимка с "Ама то се познава бе мен.."
Сами се издават, само леко трябва да ги хванеш

Общи условия

Активация на акаунт