Раздяла с властна жена

• 5 463
  • 127
  •   1
Отговори
# 60
Добре, добре, звучиш ми искрено, да кажа. Сега кажи защо се обясняваш на форума като на другарски съд? Каква е файдата? Нулева. Никой не може да промени жена ти и да подобри положението.
На твое място не бих си причинявала нападките тук, не ти ли са достатъчни нейните?
А вашта работа няма да я бъде. Звучи неспасяемо.
Гледай напред и как да се разберете за децата.
Станалото станало. Миналото не можеш да промениш.

# 61
Много си тегав за четене, много обстоятелствен, аз не бих те изтърпяла ако и вкъщи си такава Мара подробната.

# 62
  • Далечният изток
Ама ти какво искаш бе, момче?! Нищо да не правиш, нищо да не подхващаш... Чакай малко, имаш семейство. Ергенският ти живот отдавна е приключил. Като не можеш да се съобразяваш с жена и деца, айде, оставяй ги и се прибирай. То това и правиш... Имам няколко епитета за тебе, ама ще ги спестя, че ще ме баннат. Б@си...

# 63
Ама ти какво искаш бе, момче?! Нищо да не правиш, нищо да не подхващаш... Чакай малко, имаш семейство. Ергенският ти живот отдавна е приключил. Като не можеш да се съобразяваш с жена и деца, айде, оставяй ги и се прибирай. То това и правиш... Имам няколко епитета за тебе, ама ще ги спестя, че ще ме баннат. Б@си...
Ама кой е казал, че нищо не правя бре хора? Тука по секунда ли искате да ви представят нещата....? Обяснявам се, защото нямам познати и приятели с подобен проблем. Като съм ясен заключвайте темата и си лягайте!

# 64
Ама чакайте, той ясно, че не е ерген, а булята му - тя мома ли е? Или с две златни яйца й се полага само отпуска-почивка-отпуска-почивка?

# 65
Я как се зъби. Жена му малко го е била. Joy

# 66
Не знам жена ти властна ли е, ама ти се държиш като ощипана госпожица. И като цяло винаги като прочета как някой се представя за жертва, без значение мъж или жена, без да отчита свои грешки, директно ми е ясно, че не е никаква жертва.

# 67
  • Далечният изток
Ами ще правиш, бе. Нали го правиш за семейството си?! Или за кого? За мен ли?

Нарциса, тази жена гледа 2 деца, ако не си разбрала... Не си почесва оная работа. И един льольо обгрижва, с претенции, че е много велик...

# 68
Пич готин си!Само да попитам тази обстановка как влияе на интимни ви живот?Там ако има грижи,лошо.

# 69
Още не разбирам целта на темата.
Когато връзката ми с бившия не ме устройваше вече, се разделих с него и гледах мирно и кротко да се разберем по въпроса за детето. Не пуснах тема тук "Имам следните проблеми с БНД" и да се обяснявам на форума, че аз съм права, а той не. Защото е безсмислено, няма полза от това.

# 70
Аида, от разказите на автора - готви, чисти, пере, простира, храни бебе посред нощите. Той.
Аз затова питах да изреди тя какво прави. Тука автоматично решихте, че жена му, понеже е майка, значи върши основното като количество, разнообразие и качество... Ми може да не е така. Наскоро имаше тема ли, мнение ли - мрън, та мрън мъжът какъв е мърльо и накрая с полвин уста абе то и аз не съм някаква кой знае каква домакиня. Ама иначе претенции имаше до небето госпожата. Щото...е жена и има дете.

# 71
  • волно калдъръмче
Типичната схема. Той ходи на работа, тя гледа малките деца и къщата - децата порастват, двамата работят, но къщата и децата са си пак за нея... или не, щото той помага в домакинството. Смях!

# 72
  • Пловдив
-Narcissa-, и аз имах претенции към мъжа ми. Бях домакиня, той работеше на пълен работен ден. И да, имах претенции. Очаквах като се прибере да ми помага. И той го правеше. И ме е издържал. Сама с две деца по цял ден не е почивка. Само да ги опазиш живи и да си ги нахранил си е доста работа.

# 73
  • Далечният изток
Нарциса, нали е ясно, че точно авторът няма да каже какво прави жена му... Десет човека го питаха, не отговаря.

Лори, целта на темата - тя е лоша, а аз колко съм добричък, велик, перфектен. И се очакваше всички да запеем тази песен...

# 74
Аз не съм твърдяла, че е почивка.
Но някой назад писа, че той не поемал децата и това тежало на жената. Ами нека се разменят като им е толкова тежко тя все с децата, той все глупости да оправя- той с децата на почивка в България, тя да оправя колата и да пере килими в там която чужбина живеят. И без това се перат на автомивката тия килими Trollface

Общи условия

Активация на акаунт