Любители на кучета - 121

• 32 808
  • 775
  •   1
Отговори
# 240
  • Bарна, морето, сините вълни
wild poppy, само да сте посмяли да обвините животинката!!! 🤣 ♥️

# 241
  • София
Като ще досаждам, поне да досаждам с бишкотки... Казват се Плутон, Прометей, Парис, Пегас, Посейдон.
Скрит текст:

# 242
  • под тепетата
Ей , как ме уцелваш за кафето Smile Благодаряяяяя!
Страхотни имена са им избрали!
И продължавай с досаждането, аз съм търпелива Wink

# 243
Биляна, в четири и половина е за вино, не за кафе Joy благодаря за бишкотите и аз Heart
Ех, куче да си в тая тема..

# 244
wild poppy, само да сте посмяли да обвините животинката!!! 🤣 ♥

Деспи, как ще го обвиним, невинна душица е той. Joy

Интересно, че на който и да покажем снимката, съчувствие получава…той. “Нали не сте му се карали много?”

Досега такива магарии не беше правил. Обаче два дни му се наложи да седи повечко време сам и явно не му се е харесало.

Бишкотите от кучило “П” са уникални. Heart

# 245
  • София
Много хубави тези бишкотчета.
Попи 🤣, ужас.

# 246
  • София
Попадение от днес Simple Smile във ФБ я кръстих "... и нямам нито еди кариес" Simple Smile

Редакция: А преди малко се роди моят трети племенник - малък (но не съвсем - цели 3800 кг) Симеон Simple Smile Черпя ви виртуално, за да му е мек и лек животът като ей тая питка Simple Smile И дано стане добър като кака си Мони от Варна!

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 14:53 от ToniShu

# 247
  • Sofia
Ох бишкотки Heart Да ви трябва някои да ги мачка,гушка,чеше...тук всички сме на линия Blush

Като им зачетох имената,та се сетих случка от онзи ден с име на куче. Имаше едно Кане корсо пред нашия блок,бебешор още,но вече с внушителни размери. Идва да играе с Бела без повод,а стопанина му тича по него да не ни уплаши.Аз очаквам гръмко име от типа Зевс,Арес и т.н.,а момчето го вика "Фифи,ела тук да не уплашиш дамите. Фифи ти си Жентълмен".
Е тук аз вече избухнах в смях,но пък Фифи бе голям сладур и много ни се радва.

# 248
  • Варна
https://www.facebook.com/groups/456689269071396/permalink/608461377227517/

Днес Бизунчо ме събуди като третия келеш във видеото. После тръгна да ми мие очите, изми едното, бутна ме с носа си, за да се обърна, да измие другото. Събудих се с широка усмивка ❤

# 249
Здравейте! Ние вече станахме на 6 месеца и мноого обичаме да проявяваме инат за ядене и се зачудих за БАРФ..какво е мнението ви?
излязоха ми следните сайтове:
https://www.divusrawdogfood.com/
https://petvalley.eu/

# 250
  • под тепетата
Хибискус, старост- нерадост, кво да праиш!
Тони, честито племенниче, лельо!
И питката, и акулата са страхотни!
Попи, ма се е забавлявал поне и не е скучал Satisfied
esstela, при вас водата е скъпа и момчето си/ти е направило сметката как да пестите Wink

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 19:51 от bilqna_69

# 251
  • Пловдив
Тони, честито! Да е много здрав малкият Симеон.

Абе вий не спите ли посред нощите? По това време не ми е нито за вино, нито за кафе - само за възглавница ми е. Обичам края на лятото, нищо че е малко тъжно, но вечер става свежо, сутрин е хладно, а през нощта се спи. Щъркелите излетяха, а моите животни свиха гнезда по леглата - единият над главата ми, другият в краката ми.

И един вечерен Саско, който традиционно се обяснява нещо за правата на животните.

# 252
“На днешния ден, преди 1 година съм дошла на планетата Земя, за да я направя по-красива и съвършена. Честит рожден ден на мен!” 🥰

# 253
  • София
Честит рожден ден, прекрасна Кио! Дълги години да красиш света и да радваш твоите хора! Birthday

# 254
  • под тепетата
Ехааа! Източна красота, здрава да си!
Не че си падам по попфолка, но ми дойде в съзнанието "Ти си слънцето в очите ми, ти си вятъра в косите ми " (не съм сигурна правилно ли цитирах Stuck Out Tongue Closed Eyes)

Общи условия

Активация на акаунт