Любители на кучета - 121

• 32 016
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Някой назад беше питал за разхлабено куче. Аз понеже съм се парила бих препоръчала тест за Гиардия. Дано не е това де! Иначе при нас много добре работи смесеното хранене - сутрин ориз с някакво месо, вечер гранули. На изхода е идеално от както яде и ориз, освен гранули.

Аз питах. Това лято правихме 3 теста за гиардия и трите отрицателни. И за други работи правихме тестове. Преди давах ориз с гранулите, ама не действаше. Сега поливам гранулите с водата от варен ориз и като че ли закрепихме положението. Само че още яде две трети  диетични гранули и една трета други. Като махнем изцяло диетичните гранули ще видим какво ще стане.

# 541
  • sofia
Виждали ли сте куче идиот? Ако не сте-те ви в пълен блясък

Лежа си мирно на дивана и като я обзе лудостта да се търкаля на ляво-гръб-дясно...че като се разхълца,сви уши,отиде и легна до вратата и си изяде пелената. Изведох я вън да върши нещо,тя пасе милата вече 10мин и само уригва и пак пасе.
Куче идиот,само си направи нещо на корема !

Виждала съм...

Братчеда Леон .

# 542
Много благодаря за отговорите! Хари редовно си яде пръчки, които си излизат на перфектно оформени твърди нещица отзад Simple Smile Според мен си го прави инстиктивно, да си поддържа жлезата изтискана. Тя със сигурност не се цели само в ядката на ореха. Харесва ѝ да троши черупките. За това си мислех, понеже кокали не яде, зъби не мия, поне орехи да ѝ давам да си чисти зъбите с тях.
Представих си Нъкки как чака кака си да му строши орехче Simple Smile

Alcazar, радвам се, че не е гиардия! Другото ще се оправи си мисля. На Хари наскоро ѝ сменихме бебешките гранули с такива за възрастни, и от тогава не съм виждала меко. Може да е съвпадение, но както казах, тя и много пръчки яде. И определено оризът помага.

# 543
  • Бургас
Швепса скоро се научи да троши орехи и да яде ядката им. И мен малко ми е притеснено, но все си мисля, че има достатъчно акъл да не дъвче и гълта черупките, а да се ограничи само до изваждането на вкусната част.

И аз на туй разчитам, но практиката показва обратното:)
Ние сменихме кучешкия хотел, че се наложи да отсъстваме няколко дни. Много съм доволна, малко по-скъпо е, но кучетата са постоянно пуснати, не са в клетки и си играят заедно. Имат и собствен транспорт. С голямо притеснение я оставих, хич не щеше да им се качва в колата, но днес собственикът я върна - беше много щастлива, постоянно играеше с него и като ми я остави, пак задърпа към него да му се радва. Вкъщи е спокойна, а не като предния път в предишния хотел - трепереше като лист, когато се прибра и беше ужасно стресирана.

# 544
  • Sofia
Ох,Кришка..искрено ме разсмя Grinning
Явно им е в днк-то на тея диваци.

# 545
Tintina, кой е хотела? Звучи чудесно!

# 546
  • Бургас
Nelika, в Бургас е хотелът.
https://dogholiday.bg/

# 547
  • sofia
Ох,Кришка..искрено ме разсмя Grinning
Явно им е в днк-то на тея диваци.
Хах, и ти ме разсмя с изпълненията на Белята, но знам, че не ти е било смешно...Много диво племе са тези...

# 548
  • под тепетата
Големи забавления падат - кой с орехи, кой с мебели, кой дълбае дупки в стените Smiley
 Аз, нали съм обезкучена, мога само стари снимки да покажа . На този ден преди три години

Това  дали става за ядене?

# 549
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз може и друг път да съм споделяла, но Ерос обожава орехи и никога не е гълтал черупката. Бавно и спокойно ги натрошава, а след това изяжда само ядката. А с Мони, разбира се, са комбина. Когато орехите са прибрани и той не знае откъде да си набави,тя му носи, той чупи и ядат заедно. Страшна гледка са.

# 550
Да се оплача, че имаме регрес с тренировките и изпълнението на командите. Беше станал като войник, а от седмица-десетина дни, бре, ослушва се това куче. Изпълнява, ама не от първия път и някой път даже отказва. На “легни” примерно, започва да мрънка. Joy “Стой” и като се обърна започва бавно да върви след мен. Това при положение, че до преди това ме чакаше да се отдалеча без значение колко, че и можех да го спирам на място по средата на спринта към мен. Някой срещал ли се е с такова поведение? Сега чета, че между 8 и 12 м. възраст това поведение било характерно и се пробват като типични пубери, а ние трябва да се върнем към основите на командите. Ама след толкова работа, малко ме е яд да си призная.

# 551
  • под тепетата
Това е като при децата - пробват се да видят дали ще мине номера Wink

# 552
  • София
Типично тийн поведение. Моят по едно време отказа съвсем наградите навън. Сега от около месец пак почва да изпълнява, но пак си има дни, в които си се държи като кисел пубер. Но със сигурност не е забравил нищо от наученото. Имам дъщеря на 15. С мм се майтапим, че се държат по един и същ начин.

# 553
Не му минава номера, ама ме дразни. Не ми стига пуберката и тодлърката, ами сега и този ще се бори за място под слънцето. Scream  ММ казва, че и с него е така, та поне съм спокойна, че не се пробва с мен само. Голямата щерка твърди, че нея я слуша, както преди, ама като го гледам, може и просто да не е обърнала внимание.

# 554
  • тук-там
Типично поведение в пубертета, но и показва, че не са затвърдени командите все още. Вътнете се към основите и усложнявайте постепенно!

Общи условия

Активация на акаунт