Любители на кучета - 121

• 31 863
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Tintina, надявам се че ще успеем да минимизираме щетите и няма да има много изядени обувки. Но пък как можеш да се сърдиш на тези сладки муцунки! 😊

За сега Макс седи в клетка когато не можем да го наблюдаваме на 100 %. Когато е пуснат определено има влечение към краката на столовете, на масата... моите... 😂

Почти веднага след като го взехме е с разхлабено коремче. Не успяхме да въведем плавно новата храна, защото хората от които го взехме ни дадоха за един ден храна, с която са го хранили и не  успяха да ни кажат каква е. Била насипна и едва ли сме щяли да я открием. 😔

Даваме му пробиотик, но докторът каза, че ако не се оправи може и да е от глисти. За сега особен ефект няма...

# 646
  • София
Попи, не е лаком той. По-скоро внимание иска.но е супер смешен като се разпее 🤣.
Имахме малко време за нас с ММ и гадината ви пред вратата 🤣

# 647
Голямата мрънкоти при нас, като иска да излиза(без да и е дало зор, скуката и тя е зор) или да яде(чакам да започнат да дишат нормално след разходка преди да им сложа).
Много, много изнервящо, особено ако аз работя и тя мрънка на ММ, който е страшен непукист и може да я слуша с часове. Не знам как да я отуча, тя е дърта кобила и едва ли имам шанс.
Земята е рохка и започнаха да копаят отново, Тара е с първи бойни рани, защото все си вре муцуната в дупките.. чудя се дали да не я промия с нещо, но точно там ще се оближе веднага и май не е оферта..
Скрит текст:

# 648
Хибискус според мен намокри тампон с кислородна вода и забърши мястото, ако ина мизерии да паднат. Друго няма нужда да се маже.

# 649
Айк лае често - нормално, няма тих шпиц. Но е много смешен като реве. ММ не може да излезе без да е драма. Звуците които издава не подлежат на описание. Като ходим на работа е ок, обаче не така стои въпроса в почивните дни. Тогава ако не го вземем с нас буквално крещи като затворим входната врата. Чувам го три етажа по надолу. Сутрин пък ме буди като барабани по леглото с двете лапички. Не може да се качи, но се изправя на задните и е там тарарам докато не стана 😂
Абсолютен лигльо е! И винаги е на възглавничка, постелка, одеалце - никога просто на пода 😂

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 08:31 от MagniМ

# 650
  • София
Моето боксерче не лягаше на гола земя. Даже на вън си намираше куче, за да легне отгоре 🤣

# 651
  • Sofia
Деспи,каквато и дата да избере бебо,все ще е готин/а, нали е ще е Везна Grinning

Mtz,супер сте с есенното море.

Sivi,рядко ги показваш твойте,но са толкова очарователни Heart

И добре дошли на новите.

И един спам от нас

# 652
  • София
Мокро носленце. Много обичам 😘

# 653
  • София
Мокро Буби след баня (къпем я 1-2 пъти в годината, за 2021 веднъж). Навън и на слънце изсъхна за 10 минути Simple Smile

# 654
  • sofia
Честита Баня, Буби!!! Grinning

# 655
Честита баня на Буба !
Арчи днес също трябва да бъде изкъпан , но за втори път този месец ..

# 656
  • под тепетата
Ми значи да и честитим Новата година на Буби Wink
 Пък относно датите - и 29.09.2021г. също изглежда много добре, Despi!
Margaritke, направо завидях..
Тъкмо писах на приятелка, че така ми липсват моите , че се заглеждам по чуждите ...кучета, така както не съм зяпала чуждите мъже- завистливо и с въздишка  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 657
Днес запознах любимеца с прахосмукачката - никаква реакция. Не очаквах това Laughing С предходните любимци пускането на прахосмукачка беше едно изключително шумно забавление...
Все още не съм го къпала, но пък и той е 2-ри ден у дома.

# 658
  • София
Хахахах, не предполагах, че ще има вълнение тук, както има вкъщи като я къпем Simple Smile Много мило ми стана, верно при нея може да е като Честита Нова Година Grinning И сега е рошава - ММ всеки път й разрошва козинката по врата и става като човешка коса с въртели, та почти рошава Grinning

blueberry, при вас не е козина, ами коса - иска си поддръжка, все пак Wink Покажи го мокър Арчи Wink Ама много мокър Grinning
Ladybird, голям храбрец сте си взели - все така да е, но не безразсъдно смел, де Simple Smile

# 659

blueberry, при вас не е козина, ами коса - иска си поддръжка, все пак Wink Покажи го мокър Арчи Wink Ама много мокър Grinning
Ще се пробвам да го покажа Wink
Толкова се стресира от баня  ...
За да го снимам , трябва да го сложа на някоя хавлия , иначе ще почне да бяга , мокри , лае ....
Ето го , рошав , разкъсал поредната салфетка  ...

Общи условия

Активация на акаунт