Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 759
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Опитвам се да намеря група/и на приети в 133-то ученици …
Само като се напише "133", дори без да се уточнява, че е училище, излизат: едно, две, три, четири
Благодаря … аз стигнах само до Едно Simple Smile
Не предполагах, че има толкова фейсбук страници за едно и също училище !!

# 106
Бебчо, дано, но не съм много обнадеждена Sad
Иначе столът наистина е удобен, даже става и да подремне човек на него Simple Smile
Скрит текст:

# 107
  • София
Много хубав изглежда столът. Ние му подарихме подобен за миналата Коледа, но нашият не е кожен, не исках, за да не го спарва Simple Smile

# 108
  • София
Баткото искаше подобен стол, но не го огря. За това голямо чудо няма място в стаята им, още повече, че бюрата им са по-малки от стандартните, за да спестим място.  (110*50)  Признавам си, не знаех, че и полягат, но кой е този геймър, който ще си губи времто на стола, за да лежи Joy Joy

# 109
Права си Desem Simple Smile, със сигурност тази функция няма да я използва във времето за игри. Дано обаче, не я използва във времето за учене Grin

# 110
  • Някъде на край света
Да са ни здрави малки и големи! Simple Smile

@Kally May, можеш на моята англичанка да й обърнеш езиците. Simple Smile В Първа английска е АЕ/НЕ.

За протокола - изпит алкохол от списъка на мама - 100 %. Прочетени книги от списъка на дИтето- 20%. Мама започва да преизпълнява... Simple Smile

# 111
Честити да са ви рождениците! Много хубави торти! Аз съм малко мързелива напоследък и търся само лесни варианти за торти.
Днес ваксинирахме наборката в мол Парадайс. Нямаше опашка. Оказа се, че ваксинационните центрове във ВМА и в Александровска не работят през почивните дни. И на мен ми се искаше да е в болница. Засега няма странични ефекти. Ние също нямахме.

# 112
  • София
Днес наборът спа до 13 часа - бях в шок, но го оставих. Продължава да не пипа нищо, свързано с училище и малко ме напряга Hug Поне христоматията да бе отворил. Изнервих се и отидохме с дъщеря ми на шопинг - малкият е на лагер и на нея й е криво. Обзаведох се и аз с панталон и блуза, много шикозни, от любимия ми магазин, а за капак -тя ми ги плати с нейните парички, стана ми мило, ще й ги "мушна" тайно после при нейните. Та, пооправи ми се настроението Hug

# 113
Откъде е този прекрасен стол и колко струва?

# 114
densi, от Техмарт https://techmart.bg/product/product/details/24210/category/781/lang/1
В момента е на цена 377 лв., но мисля че промоцията е до края на деня.

# 115
  • София
Аз 2 дни се "забавлявам" с листи, оказа се, че и аз съм натрупала колкото децата Blush
Сортирах листи всякакви - сметки, разпечатки покрай учениците, учебници и листи от езикови курсове ... сигурно един кашон (копирна) хартия мина през ръцете ми, отървах се от поне 1/2 от него Joy
Т.е. довършителен етап от подготовката на къщата за следващата учебна година Simple Smile
Моите хора първоначално ползваха резервните кухненски столове за бюрата си, а преди около 2 г. се сдобиха с такива столове:
Скрит текст:

За мое съжаление никой не хареса ябълковия цвят, та сме с такъв син и сив.
Трябва още един да купуваме, за нашата стая, тъй като бюрото е с "посетителски", който се ползваше от девойката доста по време на ДО, тъй като това бе нейна класна стая.
Дано няма нужда да ѝ отстъпваме стаята, но на дали.

# 116
  • В светлината на слънцето
Баткото искаше подобен стол, но не го огря. За това голямо чудо няма място в стаята им, още повече, че бюрата им са по-малки от стандартните, за да спестим място.  (110*50)  Признавам си, не знаех, че и полягат, но кой е този геймър, който ще си губи времто на стола, за да лежи Joy Joy

Моят. Joy Опцията полягане доста често се ползва. Както казва той: човек има нужда и да си почине.

# 117
  • София
И аз реших днес да поразчистя бюрата, бях започнала след НВО по БЕЛ, но операцията на малкия ме спря. Отделих и много помагала за 3-ти и 4.клас, още утре ще ги дам на една майка.
Онзи ден реших само да изпера завесите в стаята на малкия - защо ли започвам като знам докъде ще стигна Joy Та бърша дограми, прозорци, пера и слагам пердета. Поне не се опитвам всичко да е накуп, всеки ден - по малко. Вече е време за поздрава ни за лека нощ  - Наздраве, дружина Kissing Heart

# 118
  • София
А, бебчо, да си дойдем на думата. Отчитам, че съм попълнила запасите Joy НВО през ДО беше трудно, но и 8клас през ДО няма да е песен.
Поне езикът на девойката няма да ми е съвсем птичи Joy добре, че си хареса език, от който имам някаква представа

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 00:55 от Desem

# 119
  • София
Essentiall, честита рожденичка! Нека да е здрава, щастлива и целеустремена! 🍀

lulumba, честит празник и на теб! Здрава и успешна лична година! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт