Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 744
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А ДО е най-евтиният вариант за ограничаване на болестта, всичко останало им струва много пари.

Не само най-евтиният, но и най-лесният вариант е това. Няма протести, няма нищо. За съжаление, смятам, че голяма част от учителите подкрепят това.

Essentiall, страхотно чаровна е девойката, здрава и успешна да е!

Моля ви да не се карате за ваксините, наистина всеки си има мнение, теории и т.н. Много ми е тъжно от сегашната реалност. Като се возя в метрото и се огледам в хората с маски и ми идва да ревна. Искам да мога да пътувам отново спокойно, да не ми е свито постоянно сърцето. За съжаление, това и абсурдната ни политическа обстановка сега ме водят до отчаяние.
Та за това, моля ви, нека да има поне тук спокоен тон и да си помагаме и разведряваме.

# 91
  • София
Лулу, стигнах и до теб Hug
Не е човешко това с толова захар  Joy
Бъди здрава, бъди обичана, бъди прекрасна Birthday Flowers Bouquet

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 15:59 от Desem

# 92
  • Пловдив
Добри!
Голям смях!
Essential,
Много красиво пораснало дете!
Дано да има късмет в живота!
Lilumba,
Здраве и обич в сърцето!
Dobri, (в кръга на шегата) пръстът беше....показалец,нали?!
Joy

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 22:54 от JiD

# 93
Лулу, най-щастливата година да имаш и децата ти да ходят присъствено на училище. Laughing
Исеншъл, страхотна девойка, здрава и успешна да бъде!

# 94
  • София
Dobri, (в кръга на шегата) пръстът беше....показалец,нали?!
Joy

Joy JID, мимоходом ми мина през ума дали Добри, в желанието си да вземе на дЯцага питки, не е жестикулирала без да си дава сметка за номера на пръста, който размахва/и аз в кръга на шегата/, да слагаме червена точка Joy

# 95
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз съм дама все пак. фръц пък. Wink
точният пръст беше, но явно съм го размахвала като начална учителка. Simple Smile

# 96
  • В центъра на моретата
Ех, Добри, изпълни ми душата!
Имаше един период, много често ходихме си Истанбул - за 30-40 мин. е полета. Всички познати обясняваха как се пазарят като отидат в Турция, учат думи, числата от 0-20 и обратно. Само и само да не се минат. Казвам на мъжа ми да научи и той някоя дума, а той - не. Непреклонен. Доводът беше какво щял да прави, ако го питат нещо на турски. Щял да стои и да гледа тъпо. Та така, нас хич не ни бива за това.

# 97
  • Пловдив
И на нас, в Кушадъсъ ни бяха казали да се пазарим.
Отдаваше ни се. С ММ.... Joy предложим цена, онзи не я приема, ние се врътваме и си тръгваме. ММ ми казва"върви бавно, върви бавно... Ей, сега ще ни върне!"
И ни връщаха.
Докато се стигна до "намалявам цената, но трябва да целуна жена ти!".
JoyJoy

# 98
Wink
Опитвам се да намеря група/и на приети в 133-то ученици … дали някой вече е в такава или да чакаме първия учебен ден за запознанства Simple Smile

# 99
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
номерът е, че аз не се пазаря.
и никога не съм се пазарила, но като ме видят... особено ако вдигна вежда или палец... Simple Smile Simple Smile

# 100
Благодаря на всички за чудесните пожелания.
Прекрасен рожден ден изкарахме, вече е далеч по спокойно без сто деца и партита. 😁

# 101
  • В светлината на слънцето
И аз благодаря за чудесните пожелания! Дано, дано! Heart
А тортата е много проста: обикновени блатове и крем от маскарпоне, сметана, пудра захар и ягоди. От украсата върху нея само макароните са домашни, другото - целувки, маршмелоу и рафаело, е купешко. Ама с макароните се силно изложих тоя път. За да са в тон с нюансите на тортата, реших да експериментирам с крема и ползвах към него… мармалад. Ами голяма грешка. Joy Пак я изядохме де. Grinning

# 102
  • София
Опитвам се да намеря група/и на приети в 133-то ученици …
Само като се напише "133", дори без да се уточнява, че е училище, излизат: едно, две, три, четири

# 103
Спокойна съм вече. Купихме стол, да му е удобно на момчето да играе, докато учи дистанционно Smirk
По препоръка на Бебчо и Лу за марката, взехме този:
Скрит текст:

# 104
  • София
vox, със здраве да си го ползва младежът! Дано почти не му се налага да го използва за ДО, а само за игри Kissing Heart Аз често се позиционирам в стаята на единия и окупирам столовете им, за да чета - много са ми удобни.

Общи условия

Активация на акаунт