Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 414

• 31 476
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Здравейте момичета в ден вторник!

Водя едно момче да ни посвири и попее.

Енгин Акюрек е на първо място сред турските актьори в класацията на IMDb
✅Помощ:
Интернет филмовата база данни (IMDb) е най -голямата база данни и уебсайт за кино в света. Базата данни съдържа информация (към януари 2021 г.) за повече от 6,5 милиона филма,
  телевизионни сериали и техните отделни сериали, както и около 10,4 милиона личности, свързани с киното - актьори, режисьори, сценаристи и др.

Скрит текст:
Энгин Акюрек занимает первое место среди турецких актёров в рейтинге IMDb
✅Справка:
Internet Movie Database (IMDb, в переводе с англ— «Интернет-база фильмов») — крупнейшая в мире база данных и веб- сайт о кинематографе. В базе собрана информация (по состоянию на январь 2021 года) о более чем 6,5 млн кинофильмов,
 телесериалов и отдельных их серий, а также о 10,4 млн персоналий, связанных с кино,- актёров, режиссеров, сценаристов и др.

Браво на Енгин заслужава го!
Приятен ден момичета!

# 62
Здравейте,  
във вторник неуморник.
Надявам се и аз да пиша за последен път по темата с ваксините.
Като цяло в  статистиките на ЕС сме сред първите държави с най-скептично настроените граждани и сред последните по процент на ваксинираното население.
Скептицизъма и протестите не са нещо което за първи път се среща-има го в много други държави.
Напълно нормално е да се чудиш защо населението е така настроено. Хората по света се интересуват и пишат статии по темата. Като част от обществото ни  сме длъжни да се питаме какво не ни е наред?
Далече от мисълта, че тепърва трябва да има  имунизационна кампания която да е на стойност  3 000 000-4000 000 милиона. Твърде късно е за нея. Нямаше разяснителна кампания, нямаше имунизационна кампания.
Така наречените политици си позволиха да си играят с общественото мнение, като за своите цели използваха като инструмент пандемичните мерки и темата за ваксините. Медиите дадоха  глас на хора като Мангъров,всеки говореше каквото му хрумне в нациоанален ефир.
В  парламента от трибуната се обяснява как няма смисъл  от  ваксините. Антиваксарството се  превърна в политика.  Голяма част от лекарите също гласно или тихомълком се обявиха против  ваксините.
Без да цитирам имена хора които имаха обществени изказвания против ваксинацията, след смяна на статута си, вече са на друго мнение,  За ваксинацията.  Обществено споделиха, че са се объркали заради недостатъчна осведоменост.  

Е как да се ваксинират хората? След цялата тази помия, компромати, неверни статии, пропаганда, лъжи и  корупция. Нормално е хората да не вярват,след този хаус и политическа криза.Всеки играе на лъжливо овчарче, крадеца вика дръжте крадеца.
Не ги интересува  народа, ще е виновен предишния или предния управляващ за последствията, важното е те да са на власт.
Никой не поема отговорност.   Хората избират риска.

Браво на  Енгин!  

Хубава  вечер ви желая.

# 63
Момичета Heart
За хубава вечер:heartbeat:

# 64
  • Пловдив

Статия на People En Español от днес: https://peopleenespanol.com/telenovelas/la-hija-del-embajador-te … 6eb3353000173add7

Дъщерята на посланика: първите кадри от третия сезон след сбогуването с Наре

Univision "скоро" ще представи третия сезон на популярния турски сериал с появата на новата главна героиня, турската актриса Туба Бююкюстюн.

Сбогом Наре
Наре, изиграна от турската актриса Неслихан Атагюл, взе едно от най-трудните решения по време на финала на втория сезон на La hija del Embajador (Univision): да се измъкне от Санкар и Мелек, за да излекува раните им. "Не мога да обичам никого, включително себе си, дори не можех да обичам дъщеря си както трябва. Исках да бъда добра майка, исках да бъда по-добра от семейството си, но ако не си тръгна сега, ще се извърша най-тежкото предателство към дъщеря ми. Мелек ще бъде по-добре без мен, както и аз бях по-добре без майка си ", гласи част от сърцераздирателното писмо, което младата жена остави на своя любим за сбогуване.

Добре дошла Туба
Неочакваното сбогуване на Наре бележи началото на нов етап в историята с участието на турския актьор Енгин Акюрек. Една стъпка, включена в трети сезон, която Univision скоро ще дебютира и която ще донесе пристигането на нова героиня, която обещава да възстанови илюзията на Санджар в царството на любовта: Tуба Бююкюстюн.

Коя е тя?
Въпреки че за екрана на латиноамериканската мрежа това е ново лице, Туба е известна турска актриса, чиято работа е надхвърлила границите на нейната страна. Звезда на успешните турски драми, които са били по целия свят, като "Мръсни пари и любов", в чиято мексиканска версия участваха Анжелика Бойер и Андрес Паласиос под заглавието „Империя на лъжите“, Туба потвърди пристигането си в „Дъщерята на посланика“ по-рано тази година.

Мави и Санджар
„Започва изцяло ново семейно пътешествие. Скъпият ми бивш партньор Енгин, скъпата ми сценаристка, приятелката ми Ейлем, скъпият ми Емре, когото срещнах в ранните си години в тази индустрия, с удоволствието да работя със Стар тв, който е домакин на много от моите проекти преди това. Радвам се да ви срещна с изцяло нова героиня. Иска ми се това да е преживяване като дълбоко дъх. Ще се видим скоро ", написа тя.

Първи сцени
Няколко дни по-късно Туба сподели видео като аперитив в същата социална мрежа като първата си сцена в сериала. "Ако нещо тече лесно към вас, приемете го в живота си. Благодаря на целия екип за техните очи, които ме гледат с любов и вяра. Всички се намокряме по различни начини под един и същи дъжд", бяха думите, с които талантлива актриса придружава дългоочаквания запис.

Очаквано събиране
Развълнуван да сподели отново участие с Туба, с която играха преди години в успешния турски сериал "Мръсни пари и любов" (2014), Енгин не се поколеба да покаже през април тази година в Instagram новия рекламен плакат на мелодрамата в които и двамата се представят за първи път заедно като новата водеща двойка в Дъщерята на посланика.

Спътници и приятелки
Въпреки че се включи почти след година, турската актриса успя да се впише перфектно в работния екип, спечелвайки привързаността на колегите си, включително тази на малката Берен Генчалп (Мелек), с която нейната героиня ще бъде в много близка отношения.

Ще пропуснете ли?
Очаквайте скоро Туба в Univision в сезон 3 на La Hija del Embajador/Дъщерята на посланика.

# 65
Привет на всички!

Благодаря за преведената статия, ,  много хубава интродукция, и много вярна 👍
  Нина,  не мисля,  че е слаба кампанията за ваксините, по-скоро е манталитет - тип,  а бе те ли ще ми казват какво да правя, язе съм безсмъртен, мене  не ме лови това 😜 И най-странното, че точно от медицинските среди примера е отрицателен,  чак става съмнително... а бе тия знаят нещо повече и затова не се ваксинират 🤔

Днес има чудесни новини 🙌

Първи  в Америка 🏆

Първи в А лигата 🏆,  това е списъка,  който следят продуцентите, а да го оглавиш в конкуренция с много-по-популярни в соц. мрежи и вървежни сред младежите си е постижение, че и отгоре 👏👏👏

Хубава вечер 💜

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 20:21 от araselia

# 66

Момичета Two Hearts
Ето тази визия чакам за евентуално нов проект.
Благодаря за превода на статията. Историята продължава,  както продължава и живота на нашите герои.
Всички те ще направят своя избор как да вървят по предначертания от съдбата си път.
Ние сме просто зрителите на тази история.
Лично аз съм доволна и то много Санджар откри в лицето на Мави истинската любов, а Мелек семейство и нова майка.

# 67
  • Пловдив

Източник: https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_180940

Феновете предполагат, че трети сезон на "Дъщерята на посланика" ще бъде така излъчен в САЩ по Univision, че последният му епизод ще съвпадне с РД на Енгин.
Ще видим, дали ще познаят.

# 68

Лека.

# 69
Привет отново.....

Благодарности за информацията и преведената статия,много  е вярна и описателна. 
Радвам се на успехите на ДП.Въпреки сътресенията, новите сц и екипа успяха да ни преведат успешно през не лек и трънлив път. Бяха неуморими, отдадоха на своята работа безапелационно и с цялото си сърце.
Получихме смислена история с  изпълнена мисия и послание.

Ще жънат още много успехи.

За последен път, ще говоря за ваксините...

Скрит текст:
Araselia Съгласна съм с теб, че  манталитета ни е такъв.  Но тук монетата има много други страни,с факти, въпроси, отговори сега, във времето, както и научни доказателства. И ако не друго времето разкрива доста факти, както и свободата с едно  кликване на мишката да се информираш за неща по-целия  свят.

Аз лично не съжалявам,че  в България към момента са  предвидени 10 000 лв. за ваксинацинна кампания.
Бих предпочела парите да отиват за медицинските лица, които рискуват живота,здравето си и здравето на близките си. Но отсъствието и липсата на такава не са много похвални. Затова не одобрявам и бъдеща за милиони,защото тя няма да даде резултат.
Русия е една от страните, която първа започна своите стъпки за ваксинация и информационна кампания, беше  не особено  успешно. По-малки страни, с по-малки кампании ,имаха по-добър успех. Сега там са безсилни, типично за някои режими, ще бъде задължително да се ваксинираш.
В Германия въпреки широката кампания,която струва около 25 000 000 млн.-  евра (плакати,клипове, голяма  база информация онлайн) голяма  част от обществото отказва да се ваксинират с втора доза. Има санкции и глоби, както тук обмислят глоби и бонуси.  Има връщане на ваксини, както и унищожени заради изтекъл срок.

И на фона само на тези примери,това  е така заради противоречивите препоръки с  Astra Zeneca и руската ваксина.   Дания  напълно спря  ваксинацията с АстраЗенека, в  Германия се препоръчва само за хора над 60 годишна възраст. Дали може да доведат до образуване на кръвни  съсиреци и други усложнения, не се наемам да коментирам. Факт е, че има много случаи за които не се дава гласност и засегнати след ваксина, което е напълно "нормално", както при останалите познати ваксини.
След всички тези противоречия скептичността за ваксинирането   расте във всички страни. 
Мисля, че ще  е все по-трудно да бъде убедено обществото за ефективността и безопасността на ваксините 
по-демократичен път.

# 70

Добро утро момичета Two Hearts
Срядата е на комисарите. Нека е успешна.

# 71
  • Пловдив

Добро утро момичета.
Чакаме до края на месеца нов разказ от Енгин, тийзър за филма, продължение - ново за рекламата с Шел, нови проекти....
Във всичкото това чакане - успешна сряда.

# 72
Добро утро,

Основно чакам, новите проекти.Hug

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 73
С поздрав и усмивка да започнем новия ден, приятели!  Simple Smile
Добро утро! 🌼☕🌻

# 74
  • Пловдив

Nina_richi и от мен една усмивка на Енгин.

Общи условия

Активация на акаунт