Какво направих днес за себе си? - 12

• 51 847
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Ходих до любим град и си купих панталон. Днес от всичко грабих с пълни шепи - и чистих с размах, и на слънце се пекох, и излизах със сина ми, а денят всъщност беше подарък, защото сутринта се събудих с усещането, че е понеделник и трябва да ставам за работа.

# 136
  • Mediterraneo
Погрижих се за себе си- педикюр, маска на лице и коса, после сесия лазерна епилация.

# 137
Извадих ессенните и зимните дрехи и прибрах почти всичко лятно. Почуствах се добре и ми стана топло на душата, нищо че навън още не е захладняло. Обичам есента с нейните цветове!

# 138
  • Варна
Шопинг терапия до обяд, а след това яко чистене в нас, което също броя за някаква терапия Sparkling Heart

# 139
Купих си билети за театър.

# 140
Аз яздих камила 🌞
Заедно със семейството, събрахме мили и незабравими спомени. Отидете у вие, близо до слънчев бряг е фермата. Уникално преживяване и за деца, и за мами 🌞🌞🌞

# 141
С малки изключения минавам на четиридневна работна седмица до края на годината Sunglasses
Ако съм се хвалила вече, извинете ме Blush имам много дни отпуск и съм безкрайно щастлива от този факт.

# 142
Скоро ми попадна една статия, че хората над 40 трябва да минат на тридневна работна седмица.

# 143
Напълно подкрепям, Сигме!
Днес ще направя още нещо за себе си - ще запазя час за козметик и зъболекар.

# 144
И аз. Ма шефовете не са съгласни.

# 145
Скоро ми попадна една статия, че хората над 40 трябва да минат на тридневна работна седмица.
И аз подкрепям.Интересно ми е какви аргументи изтъкнаха?Да се дава път на младите да трупат опит или,защото 40+год.са се раздавали и сега да я карат по-полека,и да си гледат спокойствието?Не,че има такова.

# 146
# 147
Аз съм работила на 3 и 4 дни и работя над това да стане реалност до година-две.

# 148
Супер ми харесва това за 3- 4 дневната работна седмица, ама не вярвам да я докарам дотам. Мда.

# 149
  • Street of Dreams
И аз съм работила дълго време така и наистина е голям рай и свобода. Направо се радваш като идеш на работа и я вършиш супер, защото не си сдухана и преуморена. Работила съм и на 3 места едновременно, това е по-малко яко. Grinning
Днес и аз зъболекар, ама хич не е за хвалене.

Общи условия

Активация на акаунт