Какво направих днес за себе си? - 12

• 51 849
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
  • Orihuela Costa,Spain
Привет и от мен,и аз от тази седмица ще работя 6 дни на половин работен ден и 1 ден на цял(8-9часа).Много се кефя,ще имам повече свободно време,ще взимам дъщеря си от училище,ще се разхождам с кучето,ще излизам на кафе ,а може и пак да започна да шия,имам страхотен гоблен на Левон-Ангелче с коте.Правят ми се толкова много работи🤗

# 151
  • Great Britain
Вън в момента се излива страхотен порои.Наслаждавам му се от дивана с форум и совинъон

# 152
  • Street of Dreams
Вън в момента се излива страхотен порои.Наслаждавам му се от дивана с форум и совинъон
Яко.Heart Eyes

# 153
Пътувах 4 часа, за да се видя с най-добрата ми приятелка. Безценно People Two Women Holding Hands

# 154
  • Mediterraneo
Теглих от сърце една майна на две кокошки, които се опитваха да ме връткат. Сега ме гледат като теленца. Отдавна спрях да казвам всичко, което ми е на ума, ама пък понякога си заслужава.

# 155
Среща с две близки приятелки, почерпка и разходка по слънце.

# 156
За пръв път от адски много време сме сами с моя мъж на село. Запалихме камината и направихме пижамено парти пред нея, ама табиетлийската... Може да съм по лилава пижама с октопод, но виното е в декантер, мезетата са на красива дървена дъска, а чашите са огромни и греят в рубинено.

# 157
Ами, при мен е много прозаично. Но всеки ден ставам в 7 заради ДГ на Дребно. Та, ..., Се прибрах от работа, хапнах 2 лъжици, и легнах да се наспя. Тъкмо ставам, ще ям нещо, и ... Ще си доспивам 🌞

# 158
Спах до 9ч

# 159
# 160
Да се запиша в тази позитивна тема и аз.

Днес си купих две книги. Бях излязла за друго, но да...  И си взех любимото ми в последно време кафе.

# 161
И аз в групата на спалите до късно, а после пазаруване, сдобих се с нови дънки и две блузи, много съм доволна, сега почивам с кафе и филм.

# 162
Маникюр и педикюр!

# 163
От години не мога да спя до късно. Разходих се, сега съм си сипала чаша червено вино.

# 164
Приятна почивка на всички 🤗
Разходих се днес, чиста къща, сипах си за пиене и релакс на топло. 🍁🍂

Общи условия

Активация на акаунт