Какво направих днес за себе си? - 12

• 51 840
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз направих нещо за 1 път в живота ми - поръчах си очила в оптика с очен преглед.

# 76
След тридневният уикенд се оказах с неочакван почивен ден, в който съм сама и почивам на макс. Идните два уикенда ще са пълен релакс на чудно място с приятели, котки и деца😊

# 77
  • Варна
Ходихме до Лидл и си взех за меп пила за нокти с не знам си колко стъпки и третата последна книга от поредицата "Греховни удоволствия" на Моника Джеймс "Ловът". В момента чета друга книга, бях почнала втората "Порочният Дикс", но я оставих, защото взех и първата. Ще ги прочета след като си свърша този в момента.

# 78
  • Great Britain
Разходка по Темза и малък шопинг.Времето беше страхотно-лятно-лондонско.

# 79
  • Mediterraneo
Започнах есенното почистване на дома, отметнах прозорци, външни щори и пердета. Доволна съм.

# 80
  • Варна
Стегнах си багажа и заминавам за новия семестър Nerd

# 81
10 км планински преход

# 82
  • София
АГ преглед

# 83
Цял ден чистих и подрязвах из двора. Но удоволствието да седна и да си го гледам с бялото вино е неземно Dart

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 19:20 от Medika

# 84
Мързелувах. Влюбвам се в това занимание Blush

# 85
Бях на маникюр, после на бира и калмари на пристанището!

# 86
  • Варна
Вчера направих основно почистване на апартамента, а вечерта се почепих с шприц за добре свършената работа Cocktail

# 87
Странно,чувстваме се добре,че си чистим къщите.....Joy И аз с това се занимавам половин ден,основно почистване.

# 88
  • Street of Dreams
А аз съм се отдала на такова спокойствие, че даже не пускам робота от апликацията, докато си лежа на дивана и си хапвам сладкиш. Не искам нищо да ми надува главата. 😅

# 89
  • Пловдив
До обяд нищо не направих за себе си. Сега обаче лежа и си чета любимия Кинг.

Общи условия

Активация на акаунт