Какво направих днес за себе си? - 12

• 51 842
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Наспах се, пих кафе на двора, оправих си ноктите и полегнах на шезлонга с книжка. Мислех да отида до офиса за 2-3 часа, но размислих😉 малко и позачистих де, но за няма един час приключих с неприятните задачи.

# 91
  • Варна
Пих бира на плажа и се наслаждавах на любимото моренце, в последни топли дни Blue Heart

# 92
Оправих си маникюра и карах колело. От година милото само прашясваше Simple Smile

# 93
Погалих сърничка и лама

# 94
  • Great Britain
Проведох много спешен и много важен бизнес разговор по телефона които се оказа супер лесен и успешен,държеше ме в напрежение цели два дни.След това се метнах на дивана с форум да освобожда в ам стреса който натрупах. 

# 95
Още един почивен ден изненада.

# 96
  • София
Нещо важно за душата ми.

# 97
а аз поръчах пердета за детската стая, и нови шкафчета за хола. Подготвяме едно помещение, за което поръчахме фитнес уреди. Така че, не знам дали е точно "за мен" цялата тази хамалогия - обаче резултатът ще е "за мен". Много се изморих, но съм много доволна от постигнатото. Особено мебелите за хола - с такова огромно щастие платих, че вече ги чакам с нетърпението на малко дете .. Wink)))

# 98
  • Mediterraneo
Починах си пълноценно.

# 99
Прибрах се вкъщи след цяло лято на село. Хубаво ми е, спокойно и топличко.

# 100
Бях на концерт на Лили Иванова.
Велика жена.

# 101
Станах рано и се насладих на време само за мен. Слушах любима музика по пътя към работа.

# 102
  • Great Britain
Получих желания отговор от много важна институция.Още не мога да повярвам,че се справих.Като видях имейла изкрещях зверски.Сипах си совинъон посред бял ден и си казах наздраве.На себе си.

# 103
Обядвах с дъщеря ми и семейството на най-добрата ѝ приятелка.
После се видях с моята най-добра приятелка.
Хубав ден беше.

# 104
Режимите ми вече започват да дават много видим резултат и дънките, които купих "на око" днес, се оказаха широки. С колан стават, но ми писна от колани. Ще останат може би за зимата, с клин отдолу. Половината ми гардероб вече ми виси, пада. Преди търсех все по-широко, обемно, сега в другата крайност.
И бельо си купих.
И една детска енциклопедия на музиката от 90-те пристигна, на старо. Исках да я имам, че моята не я знам къде е. Утре още една подобна стара се очаква да пристигне.

Общи условия

Активация на акаунт