Почивка на Малдивите /Тема 5/

• 67 100
  • 780
  •   1
Отговори
# 450
От Травелисимо са ми двете оферти , колебая се дали искам да съм отново на НГ на Малдивите . Тази НГ имаше повече хора от предни години , над 2 часа чакане до като преминеш паспортен контрол на влизане , пак голямо чакане за хидроплан , резорта е пълен .

# 451
Ние в крайна сметка направихме резерваци чрез My Way Travel за Summer Island resort през март. Много съм доволна от от отношението на агенцията за сега. Някой посещавал ли е този ризорт, може ли да споделите мнение ?

# 452
Ние в крайна сметка направихме резерваци чрез My Way Travel за Summer Island resort през март. Много съм доволна от от отношението на агенцията за сега. Някой посещавал ли е този ризорт, може ли да споделите мнение ?
На този ризорт оставих сърцето си.
Нямам забележки. Рифът е мъртъв.
Вземете храна за котенца, има 2, за които не се грижат и са в окаян вид.

Леле, как ви завиждам...

# 453

Леле, как ви завиждам...

Може ли малко повече подробности за рифа и аз това заглеждам ,но рифа ми е важен и ако е мъртъв ще се откажа..

# 454
  • София
Скрит текст:

Леле, как ви завиждам...

Може ли малко повече подробности за рифа и аз това заглеждам ,но рифа ми е важен и ако е мъртъв ще се откажа..
На Малдивите почти всички рифове са мъртви.

# 455
Не знам как се навивате за Малдиви по Нова година. За мен тази дестинация е символ на почивка и спокойствие, уединение.
Вместо това още докато пътувам съм полудяла от народ, чакане, инфарктни връзки и тн дори в бизнес лаунджовете е претоварено.
Винаги ходим след 15 януари, когато приключат и руските ваканции.

# 456
Не знам как се навивате за Малдиви по Нова година. За мен тази дестинация е символ на почивка и спокойствие, уединение.
Вместо това още докато пътувам съм полудяла от народ, чакане, инфарктни връзки и тн дори в бизнес лаунджовете е претоварено.
Винаги ходим след 15 януари, когато приключат и руските ваканции.
Тази НГ беше точно така и  всеки иска да пътува след Ковид - мерките и лудницата започна . И вие сте права че спокойствието и уединението се изгуби , красотата да посрещнеш НГ бос в пясъка , без суета и бяла Роза беше нарушена . Хубавото е че почти нямаше китайци . Предишни НГ не беше такава лудница .

# 457
Какво означава, че рифът е мъртъв? Flushed
Пуснах в Гугъл, не разбрах съвсем - коралите ли са мъртви и се обезцветяват или е нещо друго?
Благодаря предварително Blush

# 458
Отдавна не съм гледала към дестинация Малдиви, а сега ми попадна реклама на един сайт
https://bg.luxury-discounts.com/Packages/package/Exotic

На мен лично цените ми се струват добри, чак се чудя има ли някъде уловка.
Вие какво мислите?

Все пак е с чартърен полет, така че цената е резонна.
Но такъв полет има своите неудобства, които не бива да се игнорират при всички.

# 459
Честно казано не бях забелязала, че е чартър.
Хвърлиха поглед на цените на ризортите, които гледах преди 2 години. И ми се сториха добри, на фона на тогавашните.

# 460
  • София
Какво означава, че рифът е мъртъв? Flushed
Пуснах в Гугъл, не разбрах съвсем - коралите ли са мъртви и се обезцветяват или е нещо друго?
Благодаря предварително Blush
Мъртвият корал е бяло-сив на цвят.
Живите корали са в различни цветове.
Това, че повечето корали са мъртви, не значи, че няма какво да се види под водата - напротив, рибите са прекрасни, шарени, цветни, малки, големи. Виждат се както на брега, така и навътре при стените, около островите.
Има за всеки, според уменията му да плува.

# 461
Отдавна не съм гледала към дестинация Малдиви, а сега ми попадна реклама на един сайт

Вие какво мислите?

Споделете моля ви за какви неудобства става дума. Ние все още се чудим кой вариант да изберем.

# 462
  • Sofia
Като за начало се поинтересувай на коя компания е чартъра, какъв флот има и какво предлага по време на полета- места, седалки, ентертеймънт, храна и т.н.

# 463

Вие какво мислите?

Споделете моля ви за какви неудобства става дума. Ние все още се чудим кой вариант да изберем.

Ние летяхме до друга дестинация с чартър на България Еър, полетът беше ~9 часа. Първо, нямаше нищо включено като напитки, храна не помня точно как беше, май ни дадоха по 1 сандвич в посока, на седалките няма мониторчета, не беше особено и пространството между седалките.
До Малдиви бяхме с турците. Храна, напитки, удобство.
Еми след това пътуване чартър за такъв дълъг полет не бих си причинила отново.

# 464
А с fly dubai летели ли сте. Как е положението там? Мисля, че няма храна, но поне се надявам във всички самолети да има екрани

Общи условия

Активация на акаунт