Почивка на Малдивите /Тема 5/

• 67 162
  • 780
  •   1
Отговори
# 420
  • В царството на игрите:)
Здравейте, няколко човека обмисляме почивка на Малдиви догодина през пролетта и ми се ще да ви попитам за препоръка на агенция, към която може да се обърнем. Оставам с усещането, че тук си организирате почивките сами, но на този етап тази задача ще ни е трудна и ако някой има впечатления на коя агенция може да се доверим ще бъда благодарна. И още нещо /дано не нахалствам/ като за първо ходене на Малдивите /а може би и последно Simple Smile / има ли острави, които трябва да избягваме ? Благодаря предварително Simple Smile

# 421
С Аква тур ходихме ние, комуникацията с агенцията малко измъчена беше, но сме много доволни от избора си на хотел, а цената там беше най-ниска.
Сега си кореспондирам с Травелисимо, за догодина май ще пробваме с тях.

# 422
Аз мога да препоръчам My Way, малка е агенцията, но получаваш персонално отношение. Ние ходихме на Малдиви с друга, но мои приятели пътуваха с тях. Аз съм ходила с тях в Мароко, майка ми в Кения, ние есента ще ходим в Мексико и съм доволна от отношение и предложенията.

# 423
Травелисимо препоръчвам и не само за пътуване до Малдивите .

# 424
Ние също само с Травелисимо пътуваме. Те са представител на TUI и имат много добри оферти за Малдиви и за много други дестинации.

# 425
  • Русе
Аз съм пътувала с Травелисимо до Занзибар и сега пак към тях съм се насочила. Обмислям между Малдиви и Мавриций за ноември.

# 426
Привет! Били сме 2016 , сега пак ми се ходи. Гледам Innahura, Summer Island, Cinnamon Dohveli..Приемам предложения и съвети. Тези ми предложиха агенцията. Важен ми е рифа да е  хубав и достъпен.

# 427
  • София
С две ръце мога да препоръчам Ayada Maldives. Мисля, че няма по-хубав атол от този на Малдивите. Да, цените са високи, но си заслужава - красив риф, вкусна храна, изключително добър сървис, очарована съм. Бяхме там през април, ще повторим през ноември. Simple Smile

# 428
  • USA
Здравейте, стигнала съм до купуване на самолетни билети и се чудя какво да избера- турците или флайдубай.
Кои са по-надеждни според вас, в смисъл с по-малка вероятност да отменят или канселират полет?
С първите престоят в Истанбул е 15 часа, с вторите в Дубай е или 11 или 4, но е през нощта. Ако взема този с 11 часа престой, добра идея ли е да излезем от летището?

# 429
Flydubai ни смениха 4пъти полетите миналата година ноември месец. Накрая успяхме да си вземем парите и летяхме с катарците. Втори път флайдубай - не.

# 430
  • София
Бих препоръчала Катар или Търкиш еърлайнс. Флай Дубай категорично не. Лично аз си предпочитам турците пред катарците, но това вече е въпрос на личен избор. Simple Smile

# 431
Турците април ни зарязаха в Истанбул и ни предложиха полет след 2 дни, наложи се да се прибираме с микробус до Варна, обещаха да ни възстановят пари по отсечката Истанбул-Варна, но вече няколко месеца ни мотаят, обратна връзка е почти невъзможна. Ние сме ходили 3 пъти с Катар, веднъж с чартър и веднъж с Турци, само с Катарци не сме имали никакви ядове.

# 432
Ние летяхме с Флай Дубай. Кацнахме вечерта в Дубай, преспахме в един хотел наблизо и на сутринта се качихме за Малдивите.

# 433
  • Бургас
Турците април ни зарязаха в Истанбул и ни предложиха полет след 2 дни, наложи се да се прибираме с микробус до Варна, обещаха да ни възстановят пари по отсечката Истанбул-Варна, но вече няколко месеца ни мотаят, обратна връзка е почти невъзможна. Ние сме ходили 3 пъти с Катар, веднъж с чартър и веднъж с Турци, само с Катарци не сме имали никакви ядове.
BoeL, за абсолютно същата ситуация, но с 24 часа до следващия полет, на нас ни възстановиха на 100% сумата за билетите до Сейшели. Отново Търкиш и отново изпусната връзка в Истанбул, не по наша вина.
Между впрочем адвокатът е от Варна, казва се Паскал Гонов. Препоръчвам ти да се свържеш с него.
Върнаха парите на цялата група. Комисионът беше, ако не ме лъже паметта 20%, но си заслужи напълно хонорара.
Поне пътеката е ясна.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 12:58 от LaDiDa

# 434
  • Варна
Здравейте, гледам оферта от Мистрал - 9 нощувки в Каани Палм Бийч със закуски и вечери, самолет и трансфери + няколко екскурзии за 3440 лв на човек през януари. Как звучи това на опитните от вас? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт