Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от Облу Сангели?
Кои са най-добрите курорти за семейна почивка на Малдивите за 4-членно семейство?
Как да се справите с промените в полетите на FlyDubai?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от Облу Сангели?
-
Кои са най-добрите курорти за семейна почивка на Малдивите за 4-членно семейство?
-
Как да се справите с промените в полетите на FlyDubai?
-
Какви са наличните опции за застраховка при пътуване до Малдивите, включително покритие на медицински разходи?
-
Какви са опциите за плащане и валута в Малдивите?
Ние бяхме на Малдивите от 13 до 21 февруари. Избрахме ризорта Cinnamon Hakurra Hura. Изкарахме си незабравимо, само двамата смъжа ми бяхме. Влюбена съм и не искам и да си помисля за друго море, направо ми се плаче. Пътувахме с Турските авиолинии, билетите ни бяха по 1550лв на човек. Трансфера там беше с хидроплан по около 420 долара на човек, но мисля, че точно след нас ги вдигнаха на около 475 на човек. Островът е много малък, но невероятно спокоен. Забранени са дронове, няма колела, защото е малък. Пълна почивка. Има басейн до бара с общи шезлонги пред него, не повече от 30 чадъра, и винаги имаше места. Ние бяхме в бунгало на плажа, страхотно чисто, ново, луксозно, страхотно. Пред бунгалото меко диванче с възглавнички, маса със столчета и чадър в 2 шезлонга