Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 81

• 78 329
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Стилна Елчин, изключителна . Какво лице , изящна, нежна, светска млада дама.

# 481
Момичета мерси за споделеното Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Много красива Елчин ,а тези които са я заснели  за списанието и изложбата са сътворили истинско изкуство от красотата и  Hands Clap
Две клипчета от изложбата

https://twitter.com/elcinsnews/status/1509591973346349062?s=20&a … _g_w_K6SLOfUFXx7A
https://twitter.com/elcinsnews/status/1509591896527618054?s=20&a … _g_w_K6SLOfUFXx7A

И от "Алп Арслан" нещичко.  Simple Smile

останалото в спойлера

Скрит текст:

# 482
ПРЕВОД НА СТАТИЯТА:
🧡Известната актриса Елчин Сангу даде живот на различни лица на една и съща жена в снимките на
" House of Magnet", които са вдъхновени от двете противоположни сили "Ин и Ян",
които съжителстват във всички нас според китайската философия.
Мъжко и женствено, емоционално и замислено, интровертно и екстровертно...
"House of Magnet" направи много специални снимки с известната актриса Елчин Сангу
като част от 6-то издание на "Artweeks Akaretler".
Фотографите Сердар Билгили засне "Ин" със Сангу, и  "Ян" с Мустафа Нурдооду.
Снимките,които бяха вдъхновени от "Ин и Ян", две противоположни сили,
които винаги вървят заедно според китайската философия.
Елчин Сангу даде живот на различни лица, образа на модерната и силната жена в кадъра
който е замислен въз основа на факта, че всичко във Вселената
съществува със своята противоположност.
 Мъжко и женствено, емоционално и замислено, интровертно и екстровертно...
Според Карл Юнг „Човек може да стане просветлен не като си представя светещи фигури,
а като осъзнае тъмнината“. Може би затова, когато приемаме себе си такива, каквито сме,
ставаме по-свободни, по-силни и изцяло себе си.
Въз основа на тази идея снимането се проведе в къщите на "Artweeks Akaretler ".

https://www.temizmagazin.com/gundem/serdar-bilgili-elcin-sangu-i … denklansore-basti

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 01:21 от Albena Goranova 606011

# 483
Албена  мерси за превода и красотите  Flowers Hibiscus
И от мен нещо красиво Simple Smile

Баръш от снощи.

и още един красив колаж от "Алп Арслан" и Акча хатун. Yellow Heart

# 484
Кмета на Истанбул Екрем Имамоглу също е посетил изложбата на "House of Magnet"
със снимките на Елчин 👏🧡

Снимки от рекламата  на "Molped" с Елчин 🧡🔥

И колажи от феновете на Елчин и Баръш😊

И един красив Алпарслан 🖤🔥

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 23:55 от Albena Goranova 606011

# 485
Кмета на Истанбул Екрем Имамоглу също е посетил изложбата на "House of Magnet"
със снимките на Елчин 👏🧡
Скрит текст:

Снимки от рекламата  на "Molped" с Елчин 🧡🔥

И колажи от феновете на Елчин и Баръш😊

И един красив Алпарслан 🖤🔥

Здравейте!
Албена, благодаря за инфото за кмета и снимките, които си публикувала.
Много ми харесаха колажите на Елчин  и Баръш.
Красив е Алпарслан.

# 486
🆕🧡Стори в Инстаграм от
фотографа Мустафа Нурдогду.
Той е направил фотосесията на Елчин за "Magnet Quarterly".
Елчин също си ги е публикувала в Инстаграм. 🧡🤍🧡

И тази снимка си публикува Елчин в Инстаграм 🤍🧡🖤

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 18:01 от Albena Goranova 606011

# 487
Hug  Hug  Hug
Албана  мерси за инфото ,снимките и колажите  Flowers Hibiscus
Много красива Елчин навсякъде  Heart
А кмета на Истанбул ,емииии има вкус човека знае къде да отиде  и какво да види и разгледа Simple Smile

И от "Алп Арслан" .
Там започват да се случват едни мнооого романтични работи Kissing Heart  Heart  Simple Smile

Но освен романтика ще има и екшън ,няма начин. Wink

# 488
🤍🖤🤍🖤

🧡😛😝😜🧡

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 12:51 от Albena Goranova 606011

# 489
В деня на "Алп Арслан" малко красота и от там.
Ще започнем с любовни обяснения обаче как ще завършим не е ясно.  Simple Smile

# 490
🆕🧡ПРЕВОД:
Прекрасната и невероятна Елчин за"Magnet Quarterly"
Различни лица на една жена: Елчин Сангу

Всичко във Вселената съществува със своята противоположност. Според китайската философия тези две противоположни сили, наречени Ин и Ян, винаги съжителстват. Всички имаме както Ин, така и Ян в себе си. Въз основа на тази философия, Сердар Билгили снима състоянието "Ин" на Елчин Сангу и "Ян" състоянието на Мустафа Нурдооду в снимките, които направихме с Елчин Сангу като част от "Art Weeks".
Елчин Сангу отговори на въпросите, които и зададохме.

Ж: Какъв вид изкуство обичате и намирате за вдъхновяващо?
ЕЛЧИН: Не правя такова разграничение между жанровете на изкуството. Всички видове изкуство, музика, живопис, скулптура, архитектура и др. Обичам и живея преплетена с тези изкуства. Една картина, скулптура, филм, който гледам, музика, която слушам през живота си, могат да събудят специално чувство в мен и да бъдат вдъхновяващи. Лично аз не намирам за подходящо да поставям изкуството в такива калъпи(шаблони). Но разбира се, музиката има специално място в живота ми, защото получих и музикално образование.
Ж: Има ли артисти, които следите отблизо? Какви фактори ви карат да се интересувате от тях?
ЕЛЧИН: Следя много художници, които смятам, че са добри в своята област... Има особено няколко имена, които следвам, но всеки ден могат да се добавят нови, защото изкуството е явление, което непрекъснато се обновява, така че предпочитам да не се фокусирам върху един човек. Артистите, които следя особено напоследък, са Емре Юсуфи, Ергин Инан, Изабел Бейел, Дерик Сантини, Цимерман, Демец, Дарон Мурадиан, Вахрам Давтиан.
Ж: Въпреки че женската фигура винаги е била източник на вдъхновение в изкуството, повечето от изложените художници все още са предимно мъже. Смятате ли, че тази ситуация започва да се променя в днешно време?
ЕЛЧИН: Разбира се, тъй като жените стават по-съзнателни и освободени, те неизбежно се налагат над мъжката доминация във всяка област. Все повече чуваме имената и гласовете на жените във всяка сфера на изкуството и живота, както у нас, така и по света. Мисля, че успехът в изкуството като режисьорката Джейн Кампион, фотографката Ани Лейбовиц, арфистката Ширин Панкароглу и способността им с която успяват да стоят на крака в един патриархален свят вдъхновяват и насърчават новите поколения. Младите хора са много съзнателни, безстрашни и не искат да мълчат. Не само в изкуството, но и във всяка област жените идват с гръм(удар) . Това ми дава невероятна надежда.
Ж: Възможно ли е да се предефинира да бъдеш силна жена с нови норми?
ЕЛЧИН: Мисля, че силната жена е силна жена. Не мисля, че ще има определение по-стара или по-нова норма.
Ж: С развитието на изкуството и технологиите в едно общество, могат ли да се получат нови гледни точки за половете и равенството?
ЕЛЧИН: Разбира се, изкуството има неоспорима трансформираща(променяща) сила. Въпреки това, с развитието на технологиите и изчезването на границите в комуникацията, ние ставаме по-наясно с реалностите на външния свят. Информацията се разпространява със скоростта на светлината. Можем да опознаваме други култури на другия край на света от А до Я. Технологиите ни карат да осъзнаем, че не сме сами в своите страхове, мечти и надежди. Мисля, че развитието, болката и скоростта на промяната, които преживяхме през последните години, са доказателство и резултат от тази ситуация. Естествено, технологията позволява променящата се сила в изкуството да бъде възприета от големи маси.
Ж: Докато говорим за роли на половете и равенство, нека поговорим и за последния ви проект „Когато никой не е в града“. Откъде мислите, че жените получават силата си в тази игра, която задава важни въпроси относно ролите на половете, създадени от съществуването на човечеството?
ЕЛЧИН: Женското убежище е на първо място, всички ние имаме тази сила в себе си, стига да можем да направим крачка със смелост.
Ж: Мислите ли, че има прилики между вас и героинята ви
  Рукийе?
ЕЛЧИН: Няма голяма прилика между Рукийе и Елчин, но това, която мога да сравня, е да си достатъчно смел за да отидеш някъде, където не познаваш и аз се осмелявам да отида, където не познавам.
Ж: В какви проекти ще ви видим в бъдеще?
ЕЛЧИН: Имам много мечти и неща, които искам да направя,не съм им поставила ограничение във времето. Напоследък предпочитам да не планирам много напред, а да изживявам всичко по пътя, вместо да правя планове за бъдещето.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 10:58 от Albena Goranova 606011

# 491
🆕🧡ПРЕВОД:
Прекрасната и невероятна Елчин за"Magnet Quarterly"
Различни лица на една жена: Елчин Сангу

Скрит текст:
Всичко във Вселената съществува със своята противоположност. Според китайската философия тези две противоположни сили, наречени Ин и Ян, винаги съжителстват. Всички имаме както Ин, така и Ян в себе си. Въз основа на тази философия, Сердар Билгили снима състоянието "Ин" на Елчин Сангу и "Ян" състоянието на Мустафа Нурдооду в снимките, които направихме с Елчин Сангу като част от "Art Weeks".
Елчин Сангу отговори на въпросите, които и зададохме.

Ж: Какъв вид изкуство обичате и намирате за вдъхновяващо?
ЕЛЧИН: Не правя такова разграничение между жанровете на изкуството. Всички видове изкуство, музика, живопис, скулптура, архитектура и др. Обичам и живея преплетена с тези изкуства. Една картина, скулптура, филм, който гледам, музика, която слушам през живота си, могат да събудят специално чувство в мен и да бъдат вдъхновяващи. Лично аз не намирам за подходящо да поставям изкуството в такива калъпи(шаблони). Но разбира се, музиката има специално място в живота ми, защото получих и музикално образование.
Ж: Има ли артисти, които следите отблизо? Какви фактори ви карат да се интересувате от тях?
ЕЛЧИН: Следя много художници, които смятам, че са добри в своята област... Има особено няколко имена, които следвам, но всеки ден могат да се добавят нови, защото изкуството е явление, което непрекъснато се обновява, така че предпочитам да не се фокусирам върху един човек. Артистите, които следя особено напоследък, са Емре Юсуфи, Ергин Инан, Изабел Бейел, Дерик Сантини, Цимерман, Демец, Дарон Мурадиан, Вахрам Давтиан.
Ж: Въпреки че женската фигура винаги е била източник на вдъхновение в изкуството, повечето от изложените художници все още са предимно мъже. Смятате ли, че тази ситуация започва да се променя в днешно време?
ЕЛЧИН: Разбира се, тъй като жените стават по-съзнателни и освободени, те неизбежно се налагат над мъжката доминация във всяка област. Все повече чуваме имената и гласовете на жените във всяка сфера на изкуството и живота, както у нас, така и по света. Мисля, че успехът в изкуството като режисьорката Джейн Кампион, фотографката Ани Лейбовиц, арфистката Ширин Панкароглу и способността им с която успяват да стоят на крака в един патриархален свят вдъхновяват и насърчават новите поколения. Младите хора са много съзнателни, безстрашни и не искат да мълчат. Не само в изкуството, но и във всяка област жените идват с удар. Това ми дава невероятна надежда.
Ж: Възможно ли е да се предефинира да бъдеш силна жена с нови норми?
ЕЛЧИН: Мисля, че силната жена е силна жена. Не мисля, че ще има определение по-стара или по-нова норма.
Ж: С развитието на изкуството и технологиите в едно общество, могат ли да се получат нови гледни точки за половете и равенството?
ЕЛЧИН: Разбира се, изкуството има неоспорима трансформираща(променяща) сила. Въпреки това, с развитието на технологиите и изчезването на границите в комуникацията, ние ставаме по-наясно с реалностите на външния свят. Информацията се разпространява със скоростта на светлината. Можем да опознаваме други култури на другия край на света от А до Я. Технологиите ни карат да осъзнаем, че не сме сами в своите страхове, мечти и надежди. Мисля, че развитието, болката и скоростта на промяната, които преживяхме през последните години, са доказателство и резултат от тази ситуация. Естествено, технологията позволява променящата се сила в изкуството да бъде възприета от големи маси.
Ж: Докато говорим за роли на половете и равенство, нека поговорим и за последния ви проект „Когато никой не е в града“. Откъде мислите, че жените получават силата си в тази игра, която задава важни въпроси относно ролите на половете, създадени от съществуването на човечеството?
ЕЛЧИН: Женското убежище е на първо място, всички ние имаме тази сила в себе си, стига да можем да направим крачка със смелост.
Ж: Мислите ли, че има прилики между вас и героинята ви
  Рукийе?
ЕЛЧИН: Няма голяма прилика между Рукийе и Елчин, но това, която мога да сравня, е да си достатъчно смел за да отидеш някъде, където не познаваш и аз се осмелявам да отида, където не познавам.
Ж: В какви проекти ще ви видим в бъдеще?
ЕЛЧИН: Имам много мечти и неща, които искам да направя,не съм им поставила ограничение във времето. Напоследък предпочитам да не планирам много напред, а да изживявам всичко по пътя, вместо да правя планове за бъдещето.

Прекрасна Елчин и не само като визия, а като характер, разсъждения, житейска позиция и целеустременост.
Златна си , Албенка, с това което ни предоставяш като информация. Благодаря от сърце!

# 492
Един усмихнат Алпарслан заедно с режисьора на сериала
"Алпарслан :ВЕЛИКИТЕ СЕЛЧУЦИ" 🖤🤎🤙

Още колажи от феновете

🧡🔥Елчин🔥🧡

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 00:25 от Albena Goranova 606011

# 493
Елчин  сподели нова снимка в Инстаграм
Изящна!

# 494
🧡Стори в Инстаграм от колегата на Елчин,
 Керем Арсланоглу. Днес Елчин има представление. 🧡🧡🧡

ПРЕВОД НА ФРАГМАНА НА 21 ЕПИЗОД НА
СЕРИАЛА "АЛПАРСЛАН":

АКЧА: -Нямаш право да се измъчваш така и да караш раната да кърви още повече..
 -Тази ръка, тази китка не принадлежи само на теб!
-Когато твоята рана кърви и моята кърви! Недей!
АЛПАРСЛАН: - Акча..!
АКЧА: - Ако ослепееш, ще стана твои очи!
-Ако не можеш да говориш, аз ще бъда твоят език!
-И ако не можете да движите ръката си, тогава аз, Алпарслан бей, ще го направя.
-Не се измъчвайте...

https://youtu.be/ZUVnNDdHWpc

🆕От представлението на Елчин от тази вечер🧡🌷

https://www.instagram.com/tv/Cb-1u0DIJzv/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 23:26 от Albena Goranova 606011

Общи условия

Активация на акаунт