Първолаче смело крачи, напред към трудните задачи!

• 20 513
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Георги е в баба си за почивните дни. Мно-о-ого добре му се отразява такъв престой- окупира телевизора и кара всички в къщи /включително и прабаба му, която е на 79г./ да гледат или нон- стоп анимация, или Дискавъри ooooh! С баба си все нещо си приказват, той и чете, решават кръстословици... Пълен релакс.  Hug

# 166
  • София
Нашата баба пък е на работа Thinking Другата е пенсионерка, но не изявява желание за гледане. Стои си моят сам вкъщи, гледа ТВ, играе си, пише си, с две думи - занимава се сам. Чак ми е съвестно Embarassed

# 167
И моята майка все още е работеща, но преди 2 седмици започна да отглежда малкото чудо /за справка лентичката долу  Grinning/, та сега ползва многото отпуски, които е пазела за такива поводи.  У тях сега е лудница- ревливо бебе+ непрекъснато бърборещ батко+ прабаба+доста мърморивия ми баща  ooooh! Горката ми майка, сигурно от сега си мечтае да свърши отпуската, да тръгне на работа, та да си почине  Crazy

# 168
Hello и от мен. Ние днес сме с гледачката. Ще посещават различни културни забележителности в София  Simple Smile
Да е жива и здрава тази жена, много ме кефи. А за нашите баби - no comment  Sad
Ама то си е за тях.
Много добре че днес и утре времето ще е хубаво, ще има игри на воля на открито  Simple Smile

# 169
Докато се наканя да се включа в темата, току виж тя свършила. Много съм несериозна Blush
Записвам се да ви следя, а по-късно може би ще се включа със случки от първолашкото ни житие-битие.

# 170
Здравейте приятели!

Ама-а-а-а-а-а, големи сме шматки!   Отиваме днес росни-пресни около 11 при Доки, а той решил, че щом не сме дошли в 8 часа, значи няма да дойдем въобще. Никой не ни каза, че за индуцирано раждане се идва в 8.   Не сме се разбрали. Та-а-а-а, остана за утре!

Секса засега не дава резултат.   Ние си мислехме, че Аля ще каже: "О-о-о-о-о, тате, моля те, чакай да изляза и тогава ..." А наш'та воайорка вика : "Давай тате, давай тате! ..." Сериозно - кротка се вътре и въобще не дава признаци, че нещо сме и нарушили комфорта с наш'те похотливи мераци. Душичка! 

Kambanska, пратихме много поздрави на Доки от теб. Днес, поне това свършихме. На Мими днес и е първия неработен ден, а и аз не съм записвал пациенти за днес. Поне ще прекараме един цял ден заедно, което мно-о-о-о-о-ого отдавна не се е случвало! Даже си мислим да отидем да се кефим на Братя Мангасарян довечера в Клуб "Мармалад". Ама с тия цигари там ... не знам дали ще издържим.

Момичета, благодаря ви за подкрепата! Ще разчитаме на нея и утре!     bouquet Hug

Май станахме много нахални, а?   Embarassed

# 171
  • София
С вас ме PeaceКъмет!

# 172
Хайде, Док, късмет и попътен вятър с раждането утре!  Grinning
Давайте сега със секса, че ако ви се падне едно ревливо бебе като нашето ще се чудите къде да се криете и как на смени да дондуркате...Поне на нас през първия месец за секс не оставаше  и милиграм силица  ooooh! Да не говорим, че има шевици и бродерии, дето не позволяват подобни активности  Naughty
Стискаме палци за леко раждане, и по- малко бродерии... Peace

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 11:52 от elia_gg

# 173
Док, хайде идвай да докладваш Grinning
Предполагам вече събитието се е случило. Дано всичко е наред Praynig
С вас ме Hug

# 174
  • София
Доки Дженд, хайде идвай да черпиш Wink Знаем, че си развълнуван, но ние пък сме любопитки Embarassed Какво стана? Чакаме доклад Wink

# 175
Честита трета рожба на Доктор Дженд!

Александра се роди днес, тежи 4250 гр., 52 см ! Мама Мими се чувства отлично, по време на раждането се е наложило секцио с епидурална упойка.

На три пъти женския татко - художник! - желая много сили, щастие и радост!

Да ти е жива и здрава рожбата, Пламка!  Hug

# 176
Коала, благодаря, че ни осведоми.
Док да ти е честита щерката. Да ви е жива и здрава и много да ви радва. 
ura  ura  ura  ura baloni baloni baloni Tada Tada smile3525

# 177
  • София и там където не се пуши
Честито бебенце - много радост и късмет

1stroller 1crib Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle smile3504  ylinfant newsm07

# 178
  • ново
Честита щерка на Док и семейство!Да е жива и здрава!

# 179

Честито бебе на щастливата фамилия! Много радост и най-сладките бебешки грижи!

Общи условия

Активация на акаунт