Първолаче смело крачи, напред към трудните задачи!

• 20 424
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте приятели!

Ето първата сесия на Александра:

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18120&AlbumId=74308

Малката дунда, заедно с Мама, в момента основно прави това:

Сладък живот, е-е-е-е-е-е-е-е-ей!  Grinning

# 211
Страхотна първа фото сесия  Peace  Продължавай и за напред да й правиш такива  Grinning Страхотна е. Да ви е жива и здрава. Поздрави и на майка й   bouquet

# 212
  • под тепетата
Честито, докторе! Да ви е жива и здрава щерката, а и цялото семейство! КАто гледам снимките, почва да ми се приисква и на мен 3-то бебче    Wink( ама като знам, почти 100% , че и тя ще е мома  newsm78 ). Браво на тази смела мама!

# 213
Здравейте приятели!

Честито, докторе! Да ви е жива и здрава щерката, а и цялото семейство! КАто гледам снимките, почва да ми се приисква и на мен 3-то бебче    Wink( ама като знам, почти 100% , че и тя ще е мома  newsm78 ). Браво на тази смела мама!

Че к'во лошо има с три моми в къщи! На нас ни е добре. Няма да се плашиш!  Grinning

П.П. Благодаря ви момичета за милите думи!   Hug   bouquet  Hug

# 214
Добро утро, момичета и момчета!  Grinning

Хайде да ви почерпя по кафе с торта, че днес имам едно пораснало момиче, на цели 7 години!!!

# 215
Честит рожден ден на Кристина!
Да е здрава и засмяна и винаги огнено момиче!
Ета, весел празник днес!

# 216
Ета, да ти е жива и здрава Кристина!
Весел празник ви желая!

# 217
Ета, да ти е живо и здраво детето и много да ви радва!   Сърдечни поздрави за теб, защото със сигурност знам, че този ден е един от най- специалните дни от годината. Целувки на порасналото момиче   love001
Док, страхотна първа сесия! Поздравления!!! smile3501

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 09:29 от elia_gg

# 218
  • ново
eta, Честита ти рожденичка! Да е жива и здрава, много да ви радва! Весел празник и много подаръци.

# 219
  • София и там където не се пуши
Да е жива и здрава рожденничката. Огърлици от шестици и желая newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023

# 220
Здравейте приятели!

Ама много е красива Кристина!  Hug Пу-пу-пу! Ако си имах момченце, направо си я заплювах за снаха!  Wink

Много да ви радва, а и вие нея! Наздраве!  Grinning

Ние вече сме с прическа и много ни хареса-а-а-а-а-а-а;

# 221
           Честит рожден ден на Кристина ! smile3510

Да е все така хубаво и усмихнато дете! Да е здравичка,умна и добра!

ЕТА,а ще има ли дискотека? Доколкото си спомням,такова беше желанието на рожденничката. Hug

# 222
Честит рожден ден на Кристина ! Да е жива и здрава и много весело прекарване на празника ! Simple Smile

Dr.Jend, честита дъщеря, много е сладка ! Simple Smile

# 223
Честит рожден ден  на Кристина!  bouquet

Момичета, много готино ми става в тая темичка - майка бременилка, баща третобранец /щото не е новобранец/, деца рожденици - все хубави работи Laughing

# 224
Благодаря на всички за добрите пожелания!  Grinning Hug
Празника беше весел, поканихме целият клас на дискотека  newsm68 Само дето рожденничката в началото се беше изкривила (тези емоции....), но добре се получи, поиграха, полудуваха, потанцуваха/хме  Wink. Сега героите са уморени.  Grinning

Док, от баща на 3 принцеси такива мили думи са радост за окото Grinning

Общи условия

Активация на акаунт