"Среща" с бившия

• 6 850
  • 165
  •   1
Отговори
# 150
A защо не се му кажеш, че си изхвърлила пръстена и да каже на майка си да спре да ти се обажда?
"Редно е" хората да поставят на първо място човека и чуствата му, а после вещи и в т.ч. пръстени. И защото за теб този пръстен не само, че няма стойност, а е и омразен си го хвърлила! Толкова! А аз  НАИСТИНА бих го метнала или дарила на някое дете в нужда. Да не ми го е давал! Да не ме е наранявал! Ако смятате, че съм зла и отмъстителна - благодаря! с годините считам това за положителни качества /помагат при оцеляването/.
След като стане ясно, че пръстен няма да има обратно пък да видим дали ще напира за кафе.

Виж момиче, егото ти е наранено. Искаш да обичаш и да си обичана. Огорчена си, защото си изоставена. Но ако гледаш доре ще разбереш, че си платила неприятна цена, но тялото, ти и душата ти са спасени от брак с неставащ човек. Ама много неставащ! Сега благодари на Съдбата, на ангелите си на когото там вярваш, че си спасена от труден живот с цената на неприятни мигове и им го на*укай с пръстена както на теб душата ти сака. Редно било ....

# 151
  • София
Дни преди той да ме потърси майка му отново се свърза с мен, за да ми каже за пореден път какво е редно и какво не /относно пръстена/, след като той ме потърси - броени дни след това, предположих че кафето е само претекст.
A ти защо й вдигаш? Следващия път като ти звънне кажи, че не желаеш да те безпокои повече и затваряш, след което не вдигаш. Ако трябва ще й блокираш номера, ако е нахална. Сама си усложняваш живота и се поддаваш на селски тарикатлъци. Връщай пръстена, вземай си парите за халките, разделяйте каквто там друго има по сватбата и приключвай.

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 14:41 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

# 152
  • СИ
Този си е намерил друга и иска да използва отново пръстена ... А това за ремонта е лъжа... Защо да се набутва с нов пръстен !!

Плюс това има и пари за халки. Всичко се нарежда идеално. Връщат му пръстена, а бившата годеница е платила халките. Може и на сватбата да я поканят...!

# 153
Само, ако си плати куверта ще я поканят.

# 154
Може и от новата да вземе пари за халки.

# 155

Жив бизнес ще подкара така.

# 156
И да ги даде на майка си и сестра си, че да ги склони за сватба.

# 157

Събира пари за ремонта на мама човекът.

# 158
  • София
Скрит текст:

Събира пари за ремонта на мама човекът.
Като омае 5-6-7 моми, да му дадат пари за сватбата и воала - ремонта готов, а неговата инвестиция ще е един и същи пръстен Satisfied , който накрая или ще продаде или ще го надене на някоя мома без късмет.

# 159
ох мамино синче значи от такива с 300 бягай те не могат да градят семейство каквото каже "мама" това трябва да:grinn:GrinGrinGrin е "мама" ще му определи коя ще му е бъдещата жена

# 160
Ако не ви се е случвало да продавате бижу, да ви кажа.
Втората година от майчинството ми имах нужда от пари. Имах и един златен пръстен, който не ми харесваше. Рекох си - ще го продам.
Взеха го за стотина лева. Сега всяко тънко пръстенче като ново се продава в магазина за доста скъпо, но като им го продадеш обратно на цената на златото е едно нищо.
Тъй че инвестиции в бижута - не, не.
Нищо особено няма да получи от пръстена, ако го продаде.

# 161
Да, това със стойността на бижуто е ясна - принципно, при класическия подход за брак и годеж, годежния пръстен е с камък/диамант и е по-скъп от халката.
Вероятно за това са разправиите.

(да не говорим за каратите на златото, че тогава някои халки са съвсем обезценени и 100 лева им е много)

# 162
  • СИ
Да, това със стойността на бижуто е ясна - принципно, при класическия подход за брак и годеж, годежния пръстен е с камък/диамант и е по-скъп от халката.
Вероятно за това са разправиите.

(да не говорим за каратите на златото, че тогава някои халки са съвсем обезценени и 100 лева им е много)

Да-а-а-а... Баровецът от Пазарджик, точно пръстен с диамант ще да е купил. Няма друг начин...!
Разправията е за 300 лева, както казах и по-горе. Що да се набутват хората? Пръстенът си е малко употребяван. Чисто нов направо. Пак може да влезе в употреба и да свърши работа. Мераклийки за снахи не липсват...!

# 163
Ани, голяма жена си на 32,предполагам. Отървала си се, не се връщай назад и не се срещай с този. Върни му пръстена по куриер за негова сметка и го забрави. Било е жив късмет за теб да те остави навреме. Я си представи, че те беше зарязал бременна или с дете?

# 164
Ани, ти имаш ли му имейла? Защо не му напишеш по имейл,  да каже за какво иска да се видите. Нека той каже, негова да е инициативата. То е ясно, че пръстена ще иска, щом майка му се е обадила "случайно", но нека е негова инициативата.  И когато каже,  ти му обясни,  че пръстен - след парите за халките. Първо парите.

Общи условия

Активация на акаунт