Уважавате ли половинките си? А те вас?

• 4 844
  • 80
  •   1
Отговори
# 60
Досещам се защо? Joy

Мъжът на авторката е типичен средностатистически кривак мъж дето всички са му криви и виновни, че той неудачник. Честито, изтеглила си късата клечка. Няма оправия това.

# 61
Не смея да слагам етикет. Не изключвам и възможност допълнително да го дразни ръчкането за едно или друго, ама ти си знаеш какво му харесваш.

# 62
  • София
Веднъж на шест месеца е достатъчно напомняне.

# 63
Много обичам да експериментирам с изразни средства и подход. Резултатите - бе всичко от теб зависи, бе!

# 64
Или – бъди себе си. Laughing
Всичко е в твои ръце.

# 65
Да, да. Към мъжа имам предвид.

# 66
Сменяй го тоя, не става. Щом нямате деца, само му казваш: чао!

# 67
Уважавам го и той мен, но това не ни пречи понякога да спорим. В крайна сметка един от нас се налага да направи компромис. Но ако всеки път компромисът е само от едната страна, такава връзка я отпиши. И това "кой ще те търпи" е толкова манипулативно и комплексарско... Че и не работи...
На мен биха ми светнали доста червени лампи в цялата тази ситуация.

# 68
Аз не разбрах точно за какво е спора - ти му казваш дда започне работа, а той тти казва "няма пък, когато си реша" Rolling Eyes а кой издържа принца докато си търси прословутата работа? Или е от ония, за които все няма подходяща работа, все заплатата малка, работното време неудобно и тн. Как си покрива месечните разходи като не работи?
Това няма.място за спор, какъв спор и дискусия може да има по темата дали здрав, прав мъж да работи или не Scream Даваш му срок един месец, в който да започне работа и ако не започне "чао, чао амиго" и да върви да си търси друга будала да го хрантути. Кажи му че на опашка ще се наредят за него. Оххх от къде ги намирате такива образи...

# 69
Ако ще се захващаш да го превъзпитаваш на работен, да знаеш че цял живот няма да ти стигне. Или се примиряваш, че ще става още по-инертен, ама ти си го обичаш или си намираш друг. А поведението му няма общо с неуважение към тебе, само с естествената реакция на досада към тебе, че му разваляш спокойствието.

# 70
  • Great Britain
Питаш дали ние се уважаваме или какво мислим за твоя случай? Аз мисля, че така, както си го написала, приятелят ти не иска партньор, а послушен домашен любимец. Аз мога да уважавам някой и да имам различно от неговото мнение. За съществени неща с партньора ми трябва да гледаме в една посока.
Много съм съгласна с вас! Той ми казва, че моето поведение било доминантно и мъжко. Аз му казвам, че това е характер и няма да се променя. И естествено следва редовната реплика, че ще види кой щял да ме търпи мен.
Редовната реплика кой щял да ме търпи мен/цитат/ е култува.Като я чуя беснея.Горкият той.Търпящ герой.

# 71
Значи той не само, че е селски бек изпълзял от миналия век, ами и мързелив на всичкото отгоре.

На твое място, досега да съм я прекратила тази връзка. Възрастен човек не се превъзпитава. Нито ще стане работлив, нито ще започне да те уважава и да иска твоето мнение, камо ли пък да се съобразява с него. Напротив, с годините все по-зле ще става.

Един съвет от мен - когато спориш, гледай да не използваш "тежки думи". Излагай си аргументите, по възможност без крясъци и обиди. Тежките думи показват безсилие, не много висок интелект или неуравновесеност и обикновено има обратен на желаният ефект.

# 72
  • София
Това да си търси работа хич не е спор. Камо ли кой щял да те търпи, докато явно го издържаш. Такъв не просто не те уважава, той открито се е лепнал като пиявица и подобен екземпляр около мен отдавна щеше да пътува нанякъде.

# 73
Не му се работи, не му се учи, но се чуди кой ще търпи жената Simple Smile

# 74
Досещам се защо? Joy

Мъжът на авторката е типичен средностатистически кривак мъж дето всички са му криви и виновни, че той неудачник. Честито, изтеглила си късата клечка. Няма оправия това.

Това, ако е към мен, защото аз те питах дали имаш мъж - не съм авторката на темата.

Попитах те, защото изказванията ти ми се видяха много идеологизирани и категорични.

Общи условия

Активация на акаунт