Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета! - Тема 13

• 44 403
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Ами не само централно, към шийката и по-вдясно. Но май пак се завъртя, защото пак усетих крачетата нагоре и тая болка се спря. Много беше неприятно.

# 391
  • омъжена
При мен пък си стой долу ниско с главата на долу,а съжаление секцио ще е. Усещам го като хълца моя мъник. Нямам търпение да разбера колко е голям станал. А малката го пипна най-накрая усети как рита и само ми казва хайде мамо кога кога.Усеща се тая болка много силно долу ниско,а контракцийте са много силни и от няколко дена все едно цикъл ми е дошъл та като ме стегне контракцията направо не мога да говора и да мръдна от болка.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 21:26 от sunshine1992

# 392
И аз за това ви говорех , като зарита с краченца и е доста неприятно.
 Момичета сетих се да ви споделя за един крем , сестра ми ми го е носила от Германия -в тяхната болница мажат с това бебенцата , и има такъв и за гърди . Крема е страхотен , само с едно намазване и няма следа от червено или раздразнено дупе .  И въобще не е такъв гъст и тежък като судото ,което на моя батко тогава въобще не помогна.

# 393
  • au bout du monde
Днес ми пристигна кремчето на медела за зърна и слънчогледовия лецитин. Тази седмица ще стягам куфара с моите неща.

# 394
Днес ми пристигна кремчето на медела за зърна и слънчогледовия лецитин. Тази седмица ще стягам куфара с моите неща.

За какво е този лецитин?

# 395
  • au bout du monde

За какво е този лецитин?

Пие се да не се запушват млечните канали. Предният път много ми помогна. Този път смятам да го почна още от болницата веднага след като родя.

# 396
Момичета, някоя има ли мнение за това еднократно бельо на Always?

# 397
Момичета, в какво ще събирате багажа за родилното?
Аз мислех в малък куфар ( размерът за ръчен багаж), ама май няма да ми стигне мястото 🙈
Ще се радвам на препоръки Simple Smile

# 398
  • au bout du monde
Аз съм с куфар 55см, който е за ръчен багаж и една торба на икея евентуално.

# 399
Аз ще бъда със сака ми за фитнес. В болницата, в която ще раждам няма да ми трябват много неща, та се надявам това, което подготвя реално да е достатъчно.
Тъкмо вчера ми излезе реклама на това бельо на Always и се чудих и аз Thinking

# 400
Куфар за ръчен багаж + чанта, която да позиционирам върху него.

# 401
За бельото на always да кажа,на мен една приятелка мид аде единия и пакет беше и останал един цял,пратиха и го мин година преди да ражда от Германия,тук не ги бях виждала... Много е доволна

# 402
  • омъжена
Аз съм го стегнала в сак малко по голям от за фитнес. Да не носа отделно пликчета и др работи. Всичко на едно място и дрехи за изписване съм приготвил,козметика болници 2бр с къс и дълъг,гримове, превръзки, памперси общо взето това е.

# 403
Иха, браво на вас! Всички сте стегнати багажа ☺️ Аз тепърва утре чакам да ми вземат размери за един скрин 🤣 Като го сложат ще пера и ще подреждам в него дрехите на бебето. Чак майка ми, която по принцип е супер спокоен човек, вчера взе да ме пита да приготви тя нещо ако трябва, защото ме гледа, че нищо не правя. Аз съм толкова заета с другите деца, че изобщо не зная кога ще ми остане време, но днес ще ходя до свекърва ми, там съм складирала дрехите от каката. Ще взема най-малките да мога да започвам да пера и да гладя, че май наистина съм се отдала на спокойствие. И онзи ден като ме заболял корема и ми стана лошо, първо това помислих, че нищо не ми е готово и не съм пазарувала 🙄

# 404
Момичета, а знаете ли това бельо на. Always в кой физически магазин/аптека се продавам, защото само онлайн съм ги виждала?

Общи условия

Активация на акаунт