Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 296
  • 748
  •   1
Отговори
# 135

Добра да е вечерта ни, а тя няма как да е друга нали е сряда!
Колко малко ни остана ... филмова вечер в сряда.
И докато чакате, убийте скуката с това ... анализ ФиланФилан "Червено боди/бански" .
https://www.youtube.com/watch?v=475DqYlXq3s

# 136
И тази седмица Еда и Серкан са № 1 според СОМЕРА Trophy

Керем Heart Eyes

# 137
Най-после се отчете. Друг път от 100 метра разстояние да бъде. Satisfied

Гледам му снимката и си мисля за Посейдон. Бог си Керем! Smile

https://www.instagram.com/p/CTAP5VNiju_/

# 138
Нали ще пишете ако има реакция от Ханде?

# 139
  • София
Привет, прекрасни, усмихнати, успешни, удивителни, талантливи и упорити в преследването на новини, снимки, клипчета свързани с любимеца на няколко милиона жени по света Керем Бурсин момичета! Kissing Heart

Пропуснала последните 5 теми и няколко епизода не мога да пропусна юбилейната 100-на тема в деня на нашия сериал и независимо от натовареното ежедневие да не отделя време, за да кажа казаното вече от много от вас!
Щастлива съм, че преди една година се осмелих да започна да пиша в темата на Керем Бурсин, провокирана от силния старт на сериала "Почукай на вратата ми", от интересните персонажи, изключително умелото вмъкване на силни послания, легенди, притчи, митове, книги, от прекрасната, вдъхновяваща музика и цялото вълшебство в приказката за Еда Йълдъз и Серкан Болат! Heart
Усмихната съм, когато сериала ни следва добре осмислена от сценаристите логика, сценария е повече от добър, а играта на актьорите е пленителна и ни приковава здраво пред екраните, а ние изпълнени с преливащи емоции и силно развълнувани споделяме всяка подробност, всеки детайл от случващото се в сериала! Heart
Спокойна съм, че повечето от вас продължават със все същия заряд и ентусиазъм да отделят време за да подготвят темата или просто да споделят, коментират, пишат в нея, независимо от леко минорното настроение заради приближаващото прикрлючване на сериала! Heart
Благодарна съм! Благодарна съм на всяка една от вас, която твори в темата! Специални благодарности за момичетата, които правят темите все по-стилни, по-елегантни и изискани! Прекрасни сте! Не пиша имена, защото винаги има риск да пропусна някоя от вас, допринесла с идеите, творчеството си, труда си, времето си за създаването на темата! А усещането да си пропуснат или забравен не носи положителни емоции, затова се въздържам от споменаването на потребителски имена! Поклон и искрена благодарност за всички вас!  

Желая ви перфектна интернет връзка и приятно гледане на 50-и епизод! Надявам се всяка от вас да е подготвила подходяща за очакващия ни силно романтичен епизод с любимите Еда, Серкан и чаровната Кираз обстановка - качествено питие и подходящо мезе! Gift Heart

# 140
Днес е сряда... Какво е това къпане в сряда?
Залагам си главата, че 99% от вас са зуумвали, за да видят баклавата.
Е, искахте я, показва ви я 🥴

Еййй, nrgmama, за много години 🤩😆

# 141
Фотографът си го пази .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Много много да не го гледаме .... само отдалеч  Wink

# 142
Стори

Да не кажете, че само Ханде ми е в главата. Smile И него го обичам.

# 143
И аз да го пусна

# 144
Сега е моментът да ни пуснат нормална снимка на двамата Sunglasses
Само ни дразнят .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Revolving Hearts

321К

# 145
Много искам, ей така да ги видя заедно, влюбени и щастливи Flowers Four Leaf Clover Радвам им се, все едно са ми близки роднини/приятели.
Сега е моментът да ни пуснат нормална снимка на двамата Sunglasses
Скрит текст:
Само ни дразнят .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Revolving Hearts

321К

[/spoiler]

# 146
Запис в новата тема! Прекрасна е! Heart Eyes
Не ми остава много време да пиша, връщам се да наваксвам!
Приятно гледане на новия епизод! Heart

# 147
Как, два нежно преплетени пръста, могат да вдъхновят за такава красива рисунка. До този момент не си спомням друга дизи двойка да е предизвикала такава еуфория.

То това вдъхновение е препратка към ....  почти докоснатите от Бог пръсти на Адам във фреската "Сътворението на Адам"... Чували сте за Сикстинската капела, нали?... Да се върнем към Италия и нейното ренесансово изкуство, не само в сериала..  Е, така се създава истински Мъж... докоснал ръката на една Жена... Sparkling Heart С любов... Heart

За любопитните...
Скрит текст:
Колко точно си го сравнила. Абсолютна препратка. Дали пък Ханде и Керем не са имали това в предвид? Но дори и да не е така, идеята им е чудесна. Как по-красиво можеха да ни покажат любовта си.

Ако е така, значи са "попили" от символиката на Айшето... Hands Open Hands

# 148
Половин милион за по-малко от 30 минути.

Diamand_007

Ханде на стори

# 149
  • София
Днес е сряда... Какво е това къпане в сряда?
Залагам си главата, че 99% от вас са зуумвали, за да видят баклавата.
Е, искахте я, показва ви я 🥴

Еййй, nrgmama, за много години 🤩😆

Nalbantova, веднага си признавам, страхотна си! Само ти след дългото ми отсъствие в темата можеш да ме посрещнеш с такова чудесно благопожелание за дълъг живот! Обичам български пословици и поговорки! Благодаря! GrinningKissing HeartHeart

Общи условия

Активация на акаунт