Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 290
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Хаштагът на епизода тази вечер е: #bebekbolat

# 121
Линде, стоеше на сета след като беше приключил снимките за деня. Не му се е прибирало и го разбираме напълно. Trollface

Хаштагът е гюзел. Поне 2 милиона. Smile

# 122
Много хубав хаштаг Flowers Four Leaf Clover
Хаштагът на епизода тази вечер е: #bebekbolat

# 123

В Туитър тези дни се въртеше това - как започнаха и как приключиха. Керем наистина успя да прикотка малката Grinning

# 124
Малко бавничко започваме Wink
За 15 мин.----->  70К

Gift Heart

# 125
  • София
Как, два нежно преплетени пръста, могат да вдъхновят за такава красива рисунка. До този момент не си спомням друга дизи двойка да е предизвикала такава еуфория.

# 126
Хащтагът много ми харесва, точно за самия епизод "бебеБолат"

Ще бъде прекрасен епизод с много любов

# 127
Засега Фокс е добре Wink

219К

Редактирам се - Сайтът се срина

# 128
Как, два нежно преплетени пръста, могат да вдъхновят за такава красива рисунка. До този момент не си спомням друга дизи двойка да е предизвикала такава еуфория.

То това вдъхновение е препратка към ....  почти докоснатите от Бог пръсти на Адам във фреската "Сътворението на Адам"... Чували сте за Сикстинската капела, нали?... Да се върнем към Италия и нейното ренесансово изкуство, не само в сериала..  Е, така се създава истински Мъж... докоснал ръката на една Жена... Sparkling Heart С любов... Heart

За любопитните...
Скрит текст:

# 129
А може ли линк, за гледане онлайн
Засега Фокс е добре Wink

219К

Редактирам се - Сайтът се срина

# 130
Стори на Керем
Чакаме и нов пост от него. Активизира се винаги преди епизод. Simple Smile

# 131
То това вдъхновение е препратка към ....  почти докоснатите от Бог пръсти на Адам във фреската "Сътворението на Адам"... Чували сте за Сикстинската капела, нали?... Да се върнем към Италия и нейното ренесансово изкуство, не само в сериала..  Е, така се създава истински Мъж... докоснал ръката на една Жена... Sparkling Heart С любов... Heart

За любопитните...
Скрит текст:
А аз цял ден се чудя на какво ми напомня тази снимка. Ами, разбира се, че на едно от най-великите произведения на Микеланджело. Как не съм се сетила по-рано?! Добре, че си ти, mury9, иначе щях още да се чудя.Sweat Smile

# 132
  • София

За любопитните...
Скрит текст:
Колко точно си го сравнила. Абсолютна препратка. Дали пък Ханде и Керем не са имали това в предвид? Но дори и да не е така, идеята им е чудесна. Как по-красиво можеха да ни покажат любовта си.

# 133
Зад кадър Мая и Керем. Много са сладки.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт