Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 286
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Кърджали
Аз пак ще гледам от телефона, което прави писането една идея по-сложно. Пък и докато сложа малчо да спи, ще стане почти 10... Но със сигурност ще гледам.

# 106
# 107
Керем писа в туитър, че ще има нов пост от него, обаче нещо май забрави.😕

Аз силно се надявам тази вечер да имам възможност да гледам епизода с вас. Обаче имам някои важни задачки и ходения напред-назад, та не знам до 21 ч. дали ще смогна с всичко. Ако успея, мога да се включа с превод довечера.🤞🤞

# 108
Хаштагът ще го пуснат в 18 часа.
Ново от еп. 50

Gift Heart

# 109
Той в момента сигурно се занимава с доста по-забавни и интересни неща неща от това да пуска пост в Туитър. Но ние сме търпеливи, ще почакаме.
Керем писа в туитър, че ще има нов пост от него, обаче нещо май забрави.😕

Аз силно се надявам тази вечер да имам възможност да гледам епизода с вас. Обаче имам някои важни задачки и ходения напред-назад, та не знам до 21 ч. дали ще смогна с всичко. Ако успея, мога да се включа с превод довечера.🤞🤞

# 110
Феновете са се досетили, че на 26 август, т.е утре, Серкан Болат има рожден ден!🥳
Това ме връща към 7. епизод, когато Еда подари на Серкан целия свят, докато седяха на стълбите.🥰Ех, какво хубаво беше тогава. Тръпнехме в очакване кога ще признаят чувствата си един към друг. А ето ни днес, когато ни остават само 3 епизода до края на тази приказка. Колко бързо минава времето...😞

Пост от профила на сериала от 2020 г.

# 111
Хей, заподозряните, огромно благодаря за тема 100. Прекрасно оформление. И нищо нямаше да е същото ако всички ВАС ви нямаше. А слагам тази снимка, защото и ние сме свързани по някакакъв странен начин чрез любовта. Благодаря ви, момичета. Може би ще ви разкажа в някой от постовете си колко много ми дадахте в много тежък за мен момент, но...днес е сряда и си искаме дозата любов. /сега се връщам да ви чета, че вие препускате като за световно/

Разгледах мястото, където са на почивка. Отново показаха стил, класа и различие. Ей, обичам ги.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 20:34 от st_ina

# 112
Ново от 50 еп.

Може би в днешния епизод всички ще узнаят че Еда бременна? Но да се надяваме че епизода ще бъде отново изпълнен с много романтични моменти между Серкан и Еда. То като гледам в последните епизоди май са повече Керем и Ханде, но и на това съм доволна.

# 113
Зад кадър от Мая
https://twitter.com/i/status/1430528395461500935

нова

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 17:11 от sani1212

# 114
Ново от Мая

# 115
# 116
  • София
Така, като гледам, Мая споделя снимки и сторита предимно с Керем. Явно много го е заобичала. Не подценявам Ханде, но май Керем е този, който е влязъл под кожата на малката. Защо ли?? Страхотни баща и дъщеря са. Прекрасни. Неповторими. Heart

# 117
А може ли от Керем да се вредиш? Satisfied И на финала, не пропусна да попита Мая, кой е нейният любимец. Така беше и по време на първите епизоди. Бурак, Бедо Бедо, целият екип изобщо. Ханде или Керем, Керем или Ханде. Satisfied Явно е свикнал да е любимецът на компанията, но Ханде след сърцето и първото място в екипа му взе.

Може това да са само мои наблюдения, но все пак си вярвам. Satisfied

# 118
Така, като гледам, Мая споделя снимки и сторита предимно с Керем. Явно много го е заобичала. Не подценявам Ханде, но май Керем е този, който е влязъл под кожата на малката. Защо ли?? Страхотни баща и дъщеря са. Прекрасни. Неповторими. Heart

Нали?! А в началото колко бе резервирана малката към Керем... После висна на врата му като сладко матово медальонче... Този човек притежава необикновена харизма... Каквото не си е наумил, това не е постигнал... Sparkling Heart И малки, и големи хубавици "сваля"  без пощада... Smirk Yum

П.П. Редактирам се... И нас не пощади... Stuck Out Tongue Closed Eyes Smirk

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 19:54 от mury9

# 119
  • София
Да, Керем е много упорит, когато си науми да постигне нещо или някой. Живи свидетели сме, колко време му отне докато свали Бамби. То не бяха песни, погледи, пързаляне със стола на сета, скейбордове, висене в караваната и т.н. Но накрая постигна своето. Ето това е мъж, който гони до дупка целта си. Не се отказва лесно. 
Ето и това влиза в репертоара по сваляне на една мадама. Никоя жена няма да остане равнодушна при тези погледи.

Общи условия

Активация на акаунт