Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 285
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
"Любовта е като вятъра, не се вижда, но се усеща" - Никълъс Спаркс
Просто прекрасно Revolving Hearts

Мики,
Скрит текст:
Как без СС и по-предишната изгора Ямур Joy Ханде е част от настоящето, но тези двете от миналото. Stuck Out Tongue Winking Eye

Анелия,
Скрит текст:
нови, стари потребители - всички правят впечатление. Даже и за отсъстващите момичета със запомнящи се изказвания се сещаме. Sunglasses
Учтивата форма на общуване не я мисли, бих казала, че отдавна не си говорим на Вие, но аз и никога не съм го правила. Фамилиарнича още отначало Joy

Ели,
Скрит текст:
не изключвам вероятността да съм засегнала неволно някоя от вас. Темата е юбилейна, целта беше да са повече осъществените желания и да няма разочарования, а аз доколкото се познавам няма как да изпълня всичко и затова предварително предложих да предам щафетата - за съжаление не съм кака Лара, а леля Марга. Joy Аз много свикнах с вас, но предполагам и вие с мен и се надявам да сте ме преценили правилно - макар и малко дръпната, несъобразителна на моменти, намеренията ми не са лоши.
Просто изключвам нещата, които значително се разминават с моя почерк. Като заглавното гифче. Предпочитам заключение вместо встъпление.
А стихчето е моят начин деликатно да поднеса извинение и да покажа, че сте ми специални.

Друга не мога да бъда Joy

Обещала си бях да не поглеждам назад, дори да е имало недоразумения тук те са изгладени отдавна, но наред с положителните емоции признавам малко се натъжих, че го няма сред нас момичето, което полагаше старания за тази тема в продължение на години. Луда съм, знам, че си правя равносметка, а краят на годината още е далече:)

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 14:46 от Margarita N.

# 91
https://www.gecce.com/fotogaleri-hande-ercel-bikinili-pozlariyla-begeni-topladi/1

" Бикини снимките" / превода е на гугъл Joy/ на Ханде, за 1 час 1,5 млн харесвания

# 92
Диаманд, The Bursin се отчете Simple Smile

# 93
Басак в instagram история - „Резюме на епизода: Кога, кое, с какво, защо, какво се е случило, кой, къде, как, кога, от кого, какво, колко сигурно, до какво, кой?“.

# 94
  • Кърджали
Хаха... Усмихна ме това стори на Башак

# 95
Желанието на Кираз за братче, най-накрая се сбъдна. Sparkling Heart

# 96
  • София
Понеже Ханкер се бавят с общите снимки по бански… ви пускам ей това гифче - хем да охладим (ама май ще стане обратното) страстите, хем да си ги представим. Animal Whale

Довечера ни очаква чок гюзел епизод.1 от 3. Нямам търпение! Heart

# 97
Къзлар тук съмммммммммм,ако знаете как ми липсвахте ,четях ви когато мога ,но вече се завърнах❤❤❤❤❤❤❤
Прегръщам ви всички,домъчня ми много ,честита юбилейна тема.
Толкова съм щастлива ,че нашите гълъбчета са заедно и все повече се откриват към света🧿🧿🧿
Това което но събра тук е чудо,за 100 теми,имаше сватби ,рожденни дни ,родиха се деца имаше болест и здраве имаше тъга и радост ,но най-вече имаше приятелство което знам ,че ще продължи и след като приказката на Еда и Серкан завърши.
Без вас не могааааа да знаете….
Кафето без вас не ми беше по вкуса,но днес усетих наслада.
Обичам ви и ви благодаря ,че в продължение на година ме усмихвате,ме карате да забравям проблеми и трудните работни дни.
Надявам се тази тема да я има още дълги години 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿🧿🧿❤❤❤

# 98
Като гледам снимката с ръцете , нашето русо ( почти рижаво ) момче е много по-бяло от нашата хубавица Grinning Heart Eyes , която е вече шоколадова

# 99
Марги,
Скрит текст:
Душицо златна, не виждам кой и за какво може да ти се сърди! Винаги толкова ни радваш! Ей така се чувстваме в темите, които сътворяваш! Обгрижени и красиво заредени!

Снимките на Бамби рекорди чупят!🤩 Тези, с червеното боди събрали 3 милиона, а тези на СС, която също постна снимки с червен бански около 360 хиляди! Четох го тези дни, сега не го намирам и не мога да го оставя!

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 15:17 от Ели-mama

# 100
midnight__sun, O.A.

# 101
Ето защо Ханде и Керем имат еднакви гривни със синьо око против уроки. В ризорта, където са отседнали, имат традиция на всеки гост да връзват такова оченце, тъй като предпазва от зли очи и излъчва позитивна енергия, както и просперитет и добро здраве.🧿
Аз пък си мислех, че сигурно мама Чийдем им ги е вързала.😁

Ето поста от профила на Six Senses Kaplankaya:
Скрит текст:

# 102
Луди дружки Flushed Heart ,
Сега им се радвате на ХанКер , а миналата седмица по това време се бяхте уплашили ,че ще се разделят Laughing Stuck Out Tongue Winking Eye
Фенско творчество Grinning

О.А Hug , мерси за инфото за очичките , мда - мамата не ги е връзвала , тя си е западнячка Simple Smile , ние се вкарахме в турски сериал

# 103
  • София
Аз пък си мисля нещо в стила на Дари... и ще взема да ви го споделя. Grinning
В тази снимка има толкова голям еротичен заряд, че е най-еротичното нещо, което съм виждала от доста време насам. Представям си как Керем докосва нежно Ханде, съвсем невинно, както на снимката, с ръка докосва нейната, гали я, в един момент двамата се поглеждат и си мислят едно и също. Продължават да се дразнят още няколко минути, след което... тръгнах да описвам какво се случва, сетих се колко е часа, направих си кафе, продължавам да работя... всяка от вас в главата си нека довърши историята така, както на нея й харесва. Довечера, след епизода, можем да отворим темата отново. Smirk

# 104
Хаштагът пак ли в 18 часа ще го пуснат? Днес фендома има засилка, покрай поста на Ханде. Очаквам по-голяма активност от миналите седмици. Хубаво е и други от каста, да не забравят, че има епизод и да са една идея по-активни. А Керем и Ханде, преминаха в реала. Дано се сетят и те, че са главни действащи лица в SCK. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Кой чул-недочул, довечера ще стане ясно. Smile Момичета свършвайте си задачите по-бързичко.

Общи условия

Активация на акаунт