Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 281
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Погледнах кристалното си кълбо и вярно, Керем и Ханде следят бг мамма. Тази снимка с ръцете е подарък за юбилейната ни тема Sunglasses

# 77
Gift Heart

P.S. Днес нямаше ли да публикуват и някакви папарашки снимки на ХанКер от Бодрум? Wink
Загряваме за довечера Wink
ХанКер е в тренда
#HanKer
4,364 Tweets

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 11:30 от mi_si

# 78
mi_si, и аз това чакам. Уж журналистът беше казал, че днес ще ги публикуват. Обаче почвам да си мисля, че е излъгал, за да си направят ПР. Ще видим де, може пък по-късно през деня да публикуват нещо.🤷‍♀️

Дали това е в дома Ханде или на Керем или си имат вече общ дом.
Намират се в Six Senses Kaplankaya ризорт в Муула, тагнат е в публикацията. А иначе живеят заедно в дома на Ханде, макар че всъщност е и на двамата, така наречената pink house.😁

# 79
Ако е възможно, някой може ли да преведе?
Ще съм му много благодарна Smile

# 80
По  принцип е хубаво тези гривнички да се връзват от майката / родител , защото само родителите искат и желаят добро на децата си на 100% без задни мисли и завист. Майката на Ханде е вече ангел, а покрай слуховете, че родителите на Керем са в Турция..сещате се какво си мисля Joy

# 81
Ханде и Керем са в Six Senses Kaplankaya Wink

..... и замириса на годеж .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 82
И малко встрани от прожекторите.....

# 83
Ако е възможно, някой може ли да преведе?
Ще съм му много благодарна Smile

Предполагам става въпрос за поста от туитър. Фен е споделил следната част от интервю на Керем:
Цитат
-А майка ти?
Керем:Един от моите най-големи привърженици. Когато пътувахме по света, тя не можеше да учи. Грижеше се за нас. С течение на времето стана социален работник. Справи се чудесно в работата си с онкоболни деца в САЩ. Горд съм с нея. Помагането на другите и правенето на живота им по-лесен е една от най-важните ценности, на които ни научи. Например, тя ни заведе в Косово по време на войната, за да ни накара да осъзнаем, че животът не е само този, който живеем.
и е написал:
Цитат
Керем, кажи на майка си, че децата, родени по време на войната, сега са порастнали и подкрепят нейния страхотен син всеки ден.

Аз съм роден по време на войната и ето ме сега, гледайки всеки ден, каква прекрасна душа имаш.

# 84
# 85
  • София
Заслужава си модела...  Браво на Бюрсин.

Мама Джидем не е закъсняла. Машалла! Майчината любов винаги пази...

За невярващите и за тези, които са проявили съмнение, че това е ръката на Керем, има надпис...   

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 12:25 от БлагаВест

# 86
Видях аз Хандето ,че рекламира хотела , а Керем помпа мускули във фитнеса Grinning - мисли за нас , очакващите баклава Satisfied , но за ръцете се поколебах , видя ми се малка другата ръка ( тъпанарка , разбира се ,че е Керем , то и на ММ са му малки ръцете Stuck Out Tongue Winking Eye )
Права е майка му да публикува сините очички ( може тя да им ги е вързала , все пак е туркиня , въпреки космополитния си стил на живот ), но съм убедена ,че Вселената пази тези прекрасни млади хора от лоши очи Flowers Four Leaf Clover

# 87
Милите те Relaxed Sparkling Heart

Вярвам, че усещат, колко много ги обичаме и се радваме за тях.

Ей така им се любувам. Satisfied

# 88
  • София
Бергюзар Корел е коментирала снимките на Ханде. Написала е, че сърцето и се отваря,  колко е красива...

# 89
Мокър Керем излизащ от басейна показващ баклава... Отсреща смееща се Ханде... Помечтах си, сега отива да се трудя, а вие довечера споделяйте.

Общи условия

Активация на акаунт