Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 502
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Revolving HeartsRevolving HeartsХанде с тази визия ... червена в малиново рокля и пригладена коса, поражда мисли греховни ...
Достойна за партньор и севгили на Керем!:gift_heart:

# 271
Честит Рожден Ден на Серкан Болат ! Champagne Tada

Wink

# 272
Ханде/Еда каквото и да облече изглежда страхотно

# 273
  • София
Аз пак ще чакам да гледам с превод, за да се изкажа за епизода. На мен Ердем и комедията в сериала по принцип не са ми толкова досадни, колкото на някои от вас. Аз съм си фен на комедията и ми е забавно. Чувствам се тъпо, например, когато пуснат цигулки, всички плачат с пълно гърло и се гледат проникновено. Тогава сменям канала. Grinning

Съгласна съм обаче за повече Едсер + Кираз моменти за сметка на всичко друго. Тези тримата са такова попадение, че мога да гледам само тях. Heart Eyes

# 274
  • София
                                               Открийте приликите!

# 275
Аз сигурно съм една от малкото, да не кажа единствената, която не се дразни от Ердем. Понякога има някои добри попадения в репликите и ми е симпатичен. За сметка на това на сцените с Айфер, Мело и Бурак изобщо не им обръщам внимание. Някакви глуповати разговори водят постоянно и са ми много скучни.
Това с ботокса на Айдан ми се стори излишно също. Сцените с Еда, Серкан и Кираз, както винаги, бяха много хубави и умилителни. А Ханде/Еда в тази червена рокля беше ОГЪН!🔥🔥Много ми хареса!😍

# 276
Ето го и фрага:

# 277
Като гледам фрага и усещам финала. Не съм готова за финал....

Мен Ердем като цяло не ме дразни. Много повече са пътите, в които Айдън и Айфер са ми доскучавали и едва дочаквам следващата сцена. Липсваше ми Кираз този епизод. Flowers Cherries

# 278
  • Кърджали
Ах, Киразче...
Серкан :Какво направи?Защо ме ритна
Кираз: Вижте, и аз ритам
Обажда се детската ревност 😂

O.A, аз много пъти съм казвала тук. Не се разбирам с комедиите. Дразнят ме. Може би и затова Ердем толкова ме дразни. За мен е по-приятно когаги хумора е някак си по-премерен, по-фин. И повече в репликите (а тук цялостно Ердвм е направен като глупак за да е забавен).

Добре, другата седмица ще разберем че Кираз щв си има братче

# 279
  • София
Ооо! Много се радвам, че ще гледаме цял епизод Еда с коремче. Наистина тези последни 3 епизода са топ. Цялата тази романтика и комедия ми липсваше от 14 епизод нататък. Бих разменила Балджа и амнезията за още 10 такива епизода!!! Но пак ми стана тъжно. Докато гледах фрага, си мислех как краят наближава. Вече доста осезаемо… Cry Кираз ревнува, доколкото виждам. Чок татлъ е тази малката! Серкан продължава да е обсебен от здравето на Еда и бебето. Много цветни, много красиви епизоди. Радвам се, че решиха финалът да е в няколко епизода и да се насладим на макс. Защото можеше докрая да има проблеми и в последните 10 минути на финалния епизод да ги оженят, Еда да забременее отново, че и да роди. Не исках претупан финал и още драми за тези двамата. Пак да си кажа - много съм доволна от втория сезон. Като свърши сериалът, ще си изгледам отново първите 11 епизода и последните 13. Purple Heart

Лека нощ, момичета! Nature Stars
Благодаря ви за компанията тази вечер! Hug

# 280
Много хубав фраг!😊
Еда е с корем, значи ще има скок във времето!
А Ханде и Керем, докато са снимали тези сцени, дали не са се размечтали? Особено Керем, виждайки Ханде с този корем. Нали беше казал, че иска да стане баща някъде на около 35 години, ами значи догодина по това време може да има някакво развитие (надявам се😁)
 Ах, пак се размечтах...Спирам дотук.

Алекс, напълно те разбирам. Мъжът ми е същия. Та различни хора, различни вкусове.😊

# 281
Радвам се, че ще имаме моменти с Еда с коремче.. на които толкова се надявахме.
Толкова много им отива да са семейство Heart Не мога да не си помисля и аз как ли са се чувствали двамата, в предвид, че и двамата казаха, че са готови за родители. Пожелавам им от сърце да бъдат много щастливи и скоро да се сбъдне желанието им/все си представям по-скоро  едно русо момченце, отколкото Мави 2/😁

# 282
Фрагът с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2575708523020
Съжалявам, че не се включвах много тази вечер, ще направя всичко възможно другата седмица и на финала поне да съм на линия постоянно, просто става така, че съвпада всяка сряда да не съм си вкъщи и съответно нямам много добра връзка. Лека нощ Hug

# 283
И аз си помислих за Керем. Какво ли си мисли като гледа Ханде с коремче? Айде, дано скоро да им се случи. Relaxed

Серкан Болат днес е рожденик. Simple Smile

# 284
  • София
Аз пък им пожелавам близнаци - една красавица с големи очи като на Ханде и един чаровник с ягодово руса коса, както беше определил Керем цвета на своята. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт