Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 493
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Страхотен фраг! Много сладък, Еда с корем и аз се радвам, че ще гледаме. Smile
И епизодът много ми харесва, тези романтични, семейни моменти на нашите хора са чудесно измислени и си личи и любовта в реалния живот, след като я потвърдиха доста по-освободени са в показването и и на екрана. Нямам търпение да ги видя като родители.
Благодаря за преводите! Hug
Аз тази вечер бях раздвоена и нямаше как да съм много активна, че съм и волейболна фенка и едното ми око беше в мача, другото в сериала. Joy Утре ще гледам със субтитри, но мисля, че е страхотен епизод!

# 286
  • София
Честит рожден ден
на Серкан Болат и от мен! Birthday Tada Champagne
Любим герой. Любим Керем в тази роля.

# 287
  • София
Сега каква друга работа имат в Бодрум. Спокойно могат да творят. Кеф ти момченце, кеф ти момиченце, а може и двете. Ханде и така си дава почивка, сега е момента.

# 288
Красота Sparkling Heart

Популярно в/ъв Турция
#bebekbolat
1 млн. туита

Лека нощ! Nature Sparkler

# 289
  • София
Само да отбележа, че малката пак е гушнала баща си и така го гледа, че се разтапям… Heart Eyes
Красота Sparkling Heart

Популярно в/ъв Турция
#bebekbolat
1 млн. туита

# 290
  • София
Само да отбележа, че малката пак е гушнала баща си и така го гледа, че се разтапям… Heart Eyes
Красота Sparkling Heart

Популярно в/ъв Турция
#bebekbolat
1 млн. туита

Толкова е влюбена в баща си, че чак от ревност яко го изрита

Честно да ви кажа, като го видях този Ердем как се опита, за да се спаси от Серкан да премине тичайки през басейна, не мога да спра да се смея.

# 291
  • София
Дами Gift Heart,
не мога да си легна без да ви споделя нещо - откакто видях тези кадри с нашите, си мисля за следващата ни тема. Grinning Тъй като гледам с какво темпо вървим, мисля, че преди новия епизод другата седмица, ще сме цопнали в 101-ва тема. Следователно ще имаме още една, посветена на финала. За 102-ра ще изчакам да видим коя от вас ще я прави, вероятно пак Марги, за да съберем идеи и решим как ще се сбогуваме с нашия любим сериал. Мислех си… дали да не пробвам да направя шапка - гифче с всички или поне по-главните герои. Нещо повече Почукай на врата ми отколкото само Едсер, какво мислите? Приемам всякакви предложения. Но да се върна на другото - видях тези кадри и си казах “те трябва задължително да са на шапка”. Та… спретнах ги на гифче. Мисля, че се получи красиво. Heart

Ако ви допада, предлагам това да е шапката на следващата ни тема, тъкмо ще улесним Марги - запомнила съм, че предпочита от по-рано да знае каква е шапката, за да съобрази оформлението на заглавната страница с нея. Simple Smile

# 292
  • Монтана
Ердем ме разсмя и мен от сърце!
Не може да му се отрече таланта на Сарп Бозкурт...!!!
Не всеки му се отдава да се прави на идиот 52 серии, трябва си майсторлък, а и да ти идва от вътре, да го можеш!
Ердем като персонаж трудно го издържах в повече от половината му игрално време, но най-много съм се смяла на сцените им със Серкан!...Там има страхотни попадения!
А бягането му в басейна..., тази сцена трябва да се изучава от студентите по актьорско майсторство!
Адмирации за Сарп!...
Но ние всички знаем и сме се убедили в силата на каста на този сериал, тук слабо няма, просто няма!

Бро, страхотна шапка за следващата тема!
Дами, благодарности до земи за всичко, което правите!

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 04:04 от vai1

# 293
[quote author=Бърборанка с розови очила

Да питам тези, които се бяхте притеснили за формата на Керем, че бил отслабнал - така като гледате снимката по бански, която сподели преди час, слаб ли ви се вижда?? Богът на морето. Богът на мокрите ми сънища. Богът на Ханде. Хич не е слаб. Nature Fire Отивам да се охлаждам преди епизода. Joy
[/quote]

Е, къде да сме, тук естествено! 🥰

Пак гледам снимката и заключавам, че трябва по-често да се отчита с доказателства за добро разположение и здрав вид. Все пак, кака съм му, притеснявам се да е добре братчето ми! 🙃🧐

Ето така! 😍💓

# 294
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета ! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и положителни емоции

Gift Heart

Flowers Hibiscus Имаме превод на еп. № 49 Flowers Hibiscus
https://ok.ru/video/2746110511799
https://vk.com/video-101119462_456241184
https://waaw.to/watch_video.php?v=VU1rbSs1dkNDbUhyVkl3QUxBVnBrUW … =OTUuNDIuMjM3LjQ3
https://askim-bg.com/POChUKAY-NA-VRATATA-MI-sck-EP49-BGSUB_v15285
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на GeriSezoni, Sprinter, Emiliya, Blue за труда Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 07:26 от mi_si

# 295
Добро утро момичета. Не успях да гледам снощи епизода, но гледах фрага. Благодаря за неговия превод както и превода към 49 епизод.
Фрага страшно много ми хареса, Еда с коремче , а Серкан се навърта около нея. Той иска да навакса пропуснатото което не успя да направи с Кираз. Малката взе май да изпитва ревност но смятам че Серкан ще й покаже че тя е неговата принцеса.
Надявам се последните два епизода на излъчат още повече моменти на Еда , Серкан , Кираз и бебето зада наваксат за пропуснатите моменти от 1 сезон, където имаше само раздели.

Знае ли се сега може пък заради това Керем и Ханде да работят за един малък Бурсин. Хайде време им е а и са се намерили един друг, какво повече може да искат.

# 296
Да не пропусна и аз да кажа... на Ханде това коремче много й отива, много естествено и съм сигурна, че една бременност още повече ще я разкраси 💓

# 297
Следователно ще имаме още една, посветена на финала. Та… спретнах ги на гифче. Мисля, че се получи красиво. Heart

Аз пък вече чакам реала... Много, ама много й отива на Ханде това коремче.. И аз като Кираз ... с намусено лице... Disappointed Време е за ... истинско дете... Керемчо и Хандето хич да не се помайват... Simple Smile Също като дърта свекърва и аз... Trollface

# 298
Прекрасна тема, прекрасно стихотворение за всички в края на миналата тема! Благодаря за оформлението!

Благодаря и на момичетата с преводите - страхотни сте Heart
И пак ще изгледам 49 епизод със субтитрите.

Снощи епизода беше забавен, много се смях със Серкан и неговите бащински трепети Joy, забавна беше и кашата Joy, която Ердем "клюкарката" забърка, беше много весела.

Смях се и на реакциите на всички и физиономиите които правиха, когато видяха Айдан след процедурата по разкрасяване - бяха забавни Joy

Не можах да разбера как се казва майката на Кемал Thinking - но беше много забавна сцената на масата, когато Кемал каза, че ще се жени, и че имат дете с Айдан. Joy

Супер весело стана на масата, когато слуховете, които Ердем "клюкарката" станаха известни Joy
Жената май първо беше скандализирана от разкритията Joy и после май помисли, че са луди Joy

Не разбрах и от къде е майката на Кемал Thinking, ама видях, че супер много хареса Еда и беше май шокирана, че има голям внук в лицето на Серкан, не знам дали се зарадва... Да не се окаже първа дружка на бабата на Еда, приятелки от елита в съседни провинции?

В този смисъл май теорията, че Кемал е тинейжърската любов на Айдан - конярчето, се разпадна.
Изглежда Айдан в крайна сметка беше искрена със Серкан, когато му сподели, че никога не е видяла повече първата си любов, след като баща й го е изгонил със семейството му.

Майката на Кемал изглежда добра жена от традиционно семейство, не е в никакъв случай бедна или крадла, а и явно това им беше първата среща с Айдан. Може би Кемал е втората любов на Айдан? Thinking

Еп 50 беше лек и приятен, нямаше никакви драми, с изключение на тази в офиса със загубения проект, който Еда в крайна сметка успя да уговори жената да работи с тях - и драмата беше решена бързо.
Остават 2 епизода... взех да се чудя дали няма да има някаква драма с бебето? Или ни остават само весели и романтични епизоди като този? Малко странно ми е, някак си не съм свикнала да има само положителни емоции и всеки път си мисля, че много хубаво не е на хубаво... Но пък трейлъра на еп 51 изглежда обещава също един приятен и положителен епизод, така, че няма много да мисля по въпроса.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 09:30 от kukli4ka456

# 299
Добро утро, момичета! Relaxed Flowers Cherry Blossom

Тези двамата са прекрасни! Sparkling Heart

Една година със сериала, бързо излетя...

Общи условия

Активация на акаунт