Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 485
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Да се включа и аз в отбелязването на рд на Робот Болат Joy
Не знам правилния линк ли слагам, нямаме ток следователно и интернет, с мобилни данни от телефона едвам зарежда...
https://youtu.be/aVi7_JqEZMg Nature Earth Africa

Почти преполовихме настоящата, затова вече повдигаш въпроса за следващата, Бро.
Правилно си запомнила, обичам предварително да се знае каква ще е шапката, за да си нахвърлям идеи в съответствие с нея. Всеки ден се сещам за нещо или взимам от вас в темата и накрая сглобявам. В случай, че я пускам аз. Може и някоя от вас, но и това е хубаво да го уточним отрано.

# 301
  • Кърджали
kukli4ka456, майката на Кемал се казва Ядигяр. На теория майката на Кемал и Айдан трябва да се знаят. Нали родителите на Кемалмса работили за семейство Болат докато Айдан и Кемал са имали връзка в младежките си години. Но толкова няма да му придирям сега.

# 302
За протокола:
Рейтингът - неофициално:
Total | (2) | 2,90
AB | (3) | 2,46
ABC1 | (3) | 3,04

# 303
  • София
Добро утро момичета. Нека наистина да е добро не само утрото, но и целият ви ден.

Малко подробности, къде точно и при какви условия почиват Ханде и Керем.
Двамата се намират в хотел "Six Senses Kaplankaya". Той се намира в Мугла, район Милас, в района на Егейско море, на 84 км. от Бодрум. Това е едно прекрасно място за отдих с малки отделни къщички с басейни. Има и основен корпус на хотела с ресторант, фитнес, спа център, турска баня и др. Разполага с три плажа. Плажовете са красиви и чисти.

Ето и снимки от това вълшебно място.

Скрит текст:

# 304
Добро утро и от мен  Coffee

# 305
И официално - вървим нагоре Wink

Ето и конкуренцията:

# 306
Не че има значение вече, но много се радвам, че рейтингът ни се движи нагоре.

# 307
  • София
Продължават закачките между Керем и Сарп в Инстаграма.
Керем е написал следното: "Дните ми, нощите ми, толкова безсмислени без теб, върни се в живота ми".

А Сарп му е отговорил: "Спри, ще се разплачеш..."

# 308
# 309
№ 1 и в социалния Wink Trophy
1  217 551
... конкуренцията дори не е  отразена от Адба .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 310
Резюмето на Башак за  епизода: "Кога, кое, с какво, защо, какво се е случило, кой, къде, как, кога, от кого, какво, колко сигурно, до какво, кой?“ е прецизно точно. 😃 Много лек и забавен. Впечатляваща екипна работа - с любов, всеотдайност и позитивизъм.

Elinor0680, nrgmama,❤❤❤!

Марги
Скрит текст:
търпеливо си чакам Диди да почне да се включва. Възхищавам се на дългогодишната ѝ отдаденост на темата. Мисля, че този проект на Керем просто не е по вкуса ѝ.
Липсват ми и всички момичета, които не влизат вече в темата. Надявам се те и близките им да са здрави и всичко с тях да е наред.
kukli4ka456, липсваха ми анализите ти. Мисля, че оставащите епизоди ще са като този - без драми, с леки битови недоразумения, пораждащи много смях и забава. А за любовите на Айдан - виновни са сценаристите.
Като казах любов ... първи срещи ... първо влюбване ...

Чудесен ден, прекрасници!

# 311
  • София
Тази сутрин има статия в списание за Ханде. Пише, че я обханало страх от зли очи и по тази причина бъдещата свекърва Чидем Бюрсин, майката на Керем им е вързала по една гривничка да ги пази от уроки. Самата снимка на преплетените пръсти с гривните на ръцете им, само за 24 часа е събрала 3 милиона харесвания.

# 312
  • Кърджали
Хм да, само дето гривничките, както се разбра, са традиция на комплекса в който са отседнали.
Ама то на журналистите не им пречимда пишат. Пак добре, че не са им ги вързали извънземните

# 313
Пише, че я обханало страх от зли очи и по тази причина бъдещата свекърва Чидем Бюрсин, майката на Керем им е вързала по една гривничка да ги пази от уроки. Самата снимка на преплетените пръсти с гривните на ръцете им, само за 24 часа е събрала 3 милиона харесвания.

И нещо друго има... Ако майката на Бюрсин е в Турция, както се пишеше, едва ли толкова бързо двамата щяха да си организират такава почивка отделно... Като знам как младите хора у съседите уважават родителите си, при всички случаи щяха да отделят известно време за мама и тати... Иначе би било твърде недопустимо и неприлично от страна на Ханде и Керем бързо-бързо да се изстрелят на почивка... Все пак Чидем и мъжа й са дошли чак от другия край на света, за да ги видят.... Thinking

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 14:02 от mury9

# 314
  • София
Ние подробности не знаем. Едни пишат едно, други друго. На едни им харесва гривничките да са от мама Чийдем, на други не им се нрави. Аз цитирам, какво публикуват в пресата и социалните медии. Истината само те двамата си я знаят. Както не можем да твърдим със сигурност, че ги е сложила мама Чийдем, така не сме сигурни, че хотела ги е подарил.
Този журналист отдавна следи професионалният и житейски път на ХанКер. В този последен репортаж, той също потвърди, че гривничките са от майката на Керем. Дори намекна, че в момента се готви следващ етап от тяхната връзка. Евентуален брак. Знам, че сега противниците веднага ще започнат да опровегават, но бъдещето ще покаже. Пък мисля, че не е лошо да си помечтаем. По-добре да сме с позитивна нагласа, отколкото вечно да се съмняваме.

Общи условия

Активация на акаунт