Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 485
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Misc Telescope

Този журналист отдавна следи професионалният и житейски път на ХанКер. В този последен репортаж, той също потвърди, че гривничките са от майката на Керем. Дори намекна, че в момента се готви следващ етап от тяхната връзка. Евентуален брак. Знам, че сега противниците веднага ще почнат да опровергават..

Такива журналисти са ни ясни... Той отдавна, аз отскоро следя пътя на ХанКер и,  дори без помощта на стъклено кълбо, мога да заявя, че се готви следващ етап в тяхната връзка. Той казва евентуален брак, аз пък казвам ... евентуални наследници... Даже по-далеч във времето прогнозирам аз събитията от него, както разбирате... Mag Misc Telescope С телескоп, без телескоп виждам надалеч в бъдещето... Yum Но, както става ясно, всичко е "евентуално"... Така и баба знае... Поне 50 на 50 ще познае... Smiley Та сигурно и аз... Знае ли човек!?....Thinking Дай, Боже/Алах и всички светии, дет се вика... Innocent

# 316
И в СОМЕРА сме № 1

# 317
Здравейте!
Има баланс, гривните са две, една от маман, друга от хотела, така и журналистите доволни и останалите със статистиките Stuck Out Tongue Winking Eye

# 318
  • София
Misc Telescope

Този журналист отдавна следи професионалният и житейски път на ХанКер. В този последен репортаж, той също потвърди, че гривничките са от майката на Керем. Дори намекна, че в момента се готви следващ етап от тяхната връзка. Евентуален брак. Знам, че сега противниците веднага ще почнат да опровергават..

Такива журналисти са ни ясни... Той отдавна, аз отскоро следя пътя на ХанКер и,  дори без помощта на стъклено кълбо, мога да заявя, че се готви следващ етап в тяхната връзка. Той казва евентуален брак, аз пък казвам ... евентуални наследници... Даже по-далеч във времето прогнозирам аз събитията от него, както разбирате... Mag Misc Telescope С телескоп, без телескоп виждам надалеч в бъдещето... Yum Но, както става ясно, всичко е "евентуално"... Така и баба знае... Поне 50 на 50 ще познае... Smiley Та сигурно и аз... Знае ли човек!?....Thinking Дай, Боже/Алах и всички светии, дет се вика... Innocent
Не знам за теб, но на мен стъклено кълбо не ми трябва.      

Аз съм една от малкото, които твърдо съм поддържала тезата за тяхното бъдеще. Когато всички отричаха и подлагаха на съмнения всичко, което се пишеше за тяхната връзка, аз продължавах да вярвам, че те ще са заедно. Коментирали сме го много пъти. Не вярвам и на журналистическите писаници. Много от тях са фейк. Човек може сам да си прецени, кое е вярно. Когато всички твърдяха, че Ханде е имала връзка с Мурат-2, аз твърдо стоях на страната на Ханде. Когато всички твърдяха, че Керем не е с Ханде, а бил с Мелиса, аз твърдо бях сигурна че това не е истина. Толкова факти показваха обратното. Но имаше хора, които не ги виждаха.
Сигурна съм в това, че връзката на ХанКер върви към брак. Но докато не стане факт не искам да го твърдя. Защото всичко може да се случи.

# 319
Изгледах половината епизод, все едно че имам дежа-вю, Ханде и Керем в следващ перид от време. Така си е , все едно не гледам сериал, а реал. И аз май не съм У ред Laughing

# 320
Изгледах половината епизод, все едно че имам дежа-вю, Ханде и Керем в следващ перид от време. Така си е , все едно не гледам сериал, а реал. И аз май не съм У ред Laughing

Последните епизоди са подаръка за феновете на сериала и реала Grinning Heart Eyes

# 321
# 322
Stuck Out Tongue Closed Eyes
  И музикалният фон към тази снимка.... С български субтитри...  Wink Stuck Out Tongue Closed Eyes И аз се чудя защо Ханде става от красива по-красива.....

Sign No Entry Забранено за деца до 14 години...  Sign No Entry

Скрит текст:

# 323
Налбантова да не отговаря скрития текст!!! След по-малко от два месеца навършва 14, Stuck Out Tongue Closed Eyes но все пак Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 324
  • София

# 325
  • София
Blue Heart Влюбени, красиви, щастливи! Blue Heart

# 326
От Айше: с Гугъл - "Серкан Болат, честит рожден ден. Няма да бъдете забравени."

# 327
  • София
Никога няма да бъдат забравени - нито Серкан, нито Еда, нито останалите. Simple Smile
#ЗавинагиВСърцето Heart
От Айше: с Гугъл - "Серкан Болат, честит рожден ден. Няма да бъдете забравени."

# 328
Налбантова да не отговаря скрития текст!!! След по-малко от два месеца навършва 14, Stuck Out Tongue Closed Eyes но все пак Stuck Out Tongue Closed Eyes
Няма да го отговарям, како 😆 Ама такива целувки дават и по новините, там кой ще ме спре да гледам? Да отговарям де... 😆

Ужас, какво правят тези двамата? 🤯

# 329
  • София
Желанието на феновете. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт