Аз съм загледала един сериал и сега докато не шат всипки серии нямам желание за нишо друго. И настроението ми е много криво тия дни, та ...
Затова и нещо не преведох сцени тази седмица. Ще ме извините...
Годеж , брак, бебета...Та кой не мечтае за това? От малки да големи. Нo да намесим главните заподозряни Керем и Ханде. Разбирасе, че им го пожелавам, но се базирам на техните интервюта дадени в последната година. Керем иска семейство, деца, а това става само с любов, не по задължение. Ханде вече е готова и иска да е майка. И сега се питам, аз какво да си мисля? Някакси им се пресякоха линиите на съдбата и смесиха плодовете и зеленчуците. То те си го искат и си го казват. Е, питам аз, защо феновете да не им го пожелаваме? БлагаВест, и аз съм от тези, дето ще го повтарят. От нашите уста, в Божиите уши. Ние ще въртим тази грамофонна плоча. Малиииии, колко съм обяснителна. Та аз написах толкова неща за тях. Обичам ги. Тяхното поведение ме кара да се усмихвам и забавлявам. И само да съм чула от някого за раздяла - ще му натрия езика с люта чушка, ама много люта.
Към организаторките по транспорта - ясно, че не отидохме на сватбата на Еда и Серкан, но поне на мама и тате. Ама моля ви се, бъдете по сериозни. Аз и тоалет имам.
Момичета, вероятно утре няма да съм сред вас. Ще отлетя някъде към безкрая, в един доста по-различен свят, но ме чакайте кацнала за епизод 52. Последен от една невероятна магия, наречена любов.
А ВИЕ, всички ВИЕ сте онова, което хората наричат приятелство. Без натрапчивост, а с много любов и интелект. Благодаря ви.
Тези маргаритки стоят на лаптопа ми от седмици. За всяка една ще има. Прегръщам ви.
И за финал - чакам реално годеж , брак, бебета.

За мен са семейство. И на сватба ще се радвам, но за мен те са родени един за друг, с брак или без. Разбира се, не се знае какво ще стане в бъдеще, но нека си помечтаем. 

Добра вечер на всички запленени по ХанКер,
За живота в реала - ние искаме да ни радват с любовта си, да са заедно и щастливи! 
Пътищата им се пресякоха в един миг и вярното, добро приятелство прерасна в красива любов, на коята се наслаждавам от екрана.
В последните серии като че ли са Ханде и Керем и си мисля дали сериала вече не е реалност за тях! Дали?...

Хубава вечер, влюбени момичета!
Годеж , брак, бебета...Та кой не мечтае за това? От малки да големи. На да намесим главните заподозряни Керем и Ханде. Разбирасе, че им го пожелавам, но се базирам на техните интервюта дадени в последната година. Керем иска семейство, деца, а това става само с любов, не по задължение. Ханде вече е готова и иска да е майка. И сега се питам, аз какво да си мисля? Някакси им се пресякоха линиите на съдбата и смесиха плодовете и зеленчуците. То те си го искат и си го казват. Е, питам аз, защо феновете да не им го пожелаваме? БлагаВест, и аз съм отези, дето ще го повтарят. От нашите уста, в Божиите уши. Ние ще въртим тази грамофонна плоча. Малиииии, колко съм обяснителна. Та аз написах толкова неща за тях. Обичам ги. Тяхното поведение ме кара да се усмихвам и забавлявам. И само да съм чула от някого за раздяла - ще му натрия езика с люта чушка, ама много люта.
Към организаторките по транспорта - ясно, че не отидохме на сватбата на Еда и Серкан, но поне на мама и тате. Ама моля ви се, бъдете по сериозни. Аз и тоалет имам.
Момичета, вероятно утре няма да съм сред вас. Ще отлетя някъде към безкрая, в един доста по-различен свят, но ме чакайте кацнала за епизод 52. Последен от една невероятна магия, наречена любов.
А ВИЕ, всички ВИЕ сте онова, което хората наричат приятелство. Без натрапчивост, а с много любов и интелект. Благодаря ви.
Тези маргаритки стоят на лаптопа ми от седмици. За всяка една ще има. Прегръщам ви.
И за финал - чакам реално годеж , брак, бебета.

Добро утро, прекрасни момичета! 

... и довечера 

Препоръчани теми