Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 424
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Кърджали
О, Али, браво.
Аз съм загледала един сериал и сега докато не шат всипки серии нямам желание за нишо друго. И настроението ми е много криво тия дни, та ...
Затова и нещо не преведох сцени тази седмица. Ще ме извините...

# 601
BellГодеж , брак, бебета...Та кой не мечтае за това? От малки да големи. Нo да намесим главните заподозряни Керем и Ханде. Разбирасе, че им го пожелавам, но се базирам на техните интервюта дадени в последната година. Керем иска семейство, деца, а това става само с любов, не по задължение. Ханде вече е готова и иска да е майка. И сега се питам, аз какво да си мисля? Някакси им се пресякоха линиите на съдбата и смесиха плодовете и зеленчуците. То те си го искат и си го казват. Е, питам аз, защо феновете да не им го пожелаваме? БлагаВест, и аз съм от тези, дето ще го повтарят. От нашите уста, в Божиите уши. Ние ще въртим тази грамофонна плоча. Малиииии, колко съм обяснителна. Та аз написах толкова неща за тях. Обичам ги. Тяхното поведение ме кара да се усмихвам и забавлявам. И само да съм чула от някого за раздяла - ще му натрия езика с люта чушка, ама много люта.
BellКъм организаторките по транспорта - ясно, че не отидохме на сватбата на Еда и Серкан, но поне на мама и тате. Ама моля ви се, бъдете по сериозни. Аз и тоалет имам.
BellМомичета, вероятно утре няма да съм сред вас. Ще отлетя някъде към безкрая, в един доста по-различен свят, но ме чакайте кацнала за епизод 52. Последен от една невероятна магия, наречена любов.
BellА ВИЕ, всички ВИЕ сте онова, което хората наричат приятелство. Без натрапчивост, а с много любов и интелект. Благодаря ви.
BellТези маргаритки стоят на лаптопа ми от седмици. За всяка една ще има. Прегръщам ви.
Bell И за финал - чакам реално годеж , брак, бебета.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 23:03 от st_ina

# 602
Малко фенско творчество

# 603
Не знам дали е по сценарий или Керем е по надтъпателен, но в сцените Еда&Серкан  от 50 еп, той  все намира, целувка,прегръдка,просто да я докосне... Затова и казвам, че имам дежавю .

# 604
И тази седмица без изненада Wink

Скрит текст:
В класацията на SOMERA малко изоставаме Wink

Gift Heart

# 605
# 606
Подготовката е в разгара си Gift Heart

Gift Heart

# 607
# 608
Миси, много искам да направим 8 милиона. Ако пуснат хаштагът по-рано, по обяд някъде е напълно възможно. Но ако го дадат чак в 18 часа, не виждам как ще стане. Simple Smile

А по темата за годежи и семейство. Аз съм ги оженила вече. Satisfied За мен са семейство. И на сватба ще се радвам, но за мен те са родени един за друг, с брак или без. Разбира се, не се знае какво ще стане в бъдеще, но нека си помечтаем. Relaxed

И нещо, което ме разсмя в туитър. Smile

# 609
  • Dupnica
Gift Heart Добра вечер на всички запленени по ХанКер,
Али, сълдечно благодаря за преведените сцени - прекрасна емоция, когато разбирам! Revolving Hearts

Flowers Hibiscus За живота в реала - ние искаме да ни радват с любовта си, да са заедно и щастливи! Yellow Heart
Вярвам в съдбата и вярвам, че са се намерили. Flowers Four Leaf Clover Пътищата им се пресякоха в един миг и вярното, добро приятелство прерасна в красива любов, на коята се наслаждавам  от екрана.
Flowers Hibiscus В последните серии като че ли са Ханде и Керем и си мисля дали сериала вече не е реалност за тях! Дали?... Flowers Cherries Flowers Tangerine
Много им се радвам и ги обичам, макар и непознати, правят деня ми по хубав!

До утре, приятели, със следващия водопад от изживявания. Ще им се радваме!

# 610
Sparkling HeartХубава вечер, влюбени момичета!
Споделям, видео-клипа с анализа на Филан/Филан, отново в
потвърждение на мислите споделени от Вас.
https://www.youtube.com/watch?v=pZRMO3PbvWs
Лека да е и ноща преди сряда!:revolving_hearts:

# 611
  • София
                          Summer

# 612
Скрит текст:
BellГодеж , брак, бебета...Та кой не мечтае за това? От малки да големи. На да намесим главните заподозряни Керем и Ханде. Разбирасе, че им го пожелавам, но се базирам на техните интервюта дадени в последната година. Керем иска семейство, деца, а това става само с любов, не по задължение. Ханде вече е готова и иска да е майка. И сега се питам, аз какво да си мисля? Някакси им се пресякоха линиите на съдбата и смесиха плодовете и зеленчуците. То те си го искат и си го казват. Е, питам аз, защо феновете да не им го пожелаваме? БлагаВест, и аз съм отези, дето ще го повтарят. От нашите уста, в Божиите уши. Ние ще въртим тази грамофонна плоча. Малиииии, колко съм обяснителна. Та аз написах толкова неща за тях. Обичам ги. Тяхното поведение ме кара да се усмихвам и забавлявам. И само да съм чула от някого за раздяла - ще му натрия езика с люта чушка, ама много люта.
BellКъм организаторките по транспорта - ясно, че не отидохме на сватбата на Еда и Серкан, но поне на мама и тате. Ама моля ви се, бъдете по сериозни. Аз и тоалет имам.
BellМомичета, вероятно утре няма да съм сред вас. Ще отлетя някъде към безкрая, в един доста по-различен свят, но ме чакайте кацнала за епизод 52. Последен от една невероятна магия, наречена любов.
BellА ВИЕ, всички ВИЕ сте онова, което хората наричат приятелство. Без натрапчивост, а с много любов и интелект. Благодаря ви.
BellТези маргаритки стоят на лаптопа ми от седмици. За всяка една ще има. Прегръщам ви.
Bell И за финал - чакам реално годеж , брак, бебета.

Идвам да си отскубна от маргаритките, а също и за да пожелая приятно пътуване и зареждане с много положителни емоции.

# 613
  • София
Цитат
Срещу Ханде е седнал чичо Памир, леля Чийдем седи до него, а Керем седи до нея ... каква красива гледка ... това е денят. Беше толкова красив месец.
                               Те станаха истинско семейство

# 614
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink ... и довечера Tropical Drink

Wink

Общи условия

Активация на акаунт