Изброени са примери зс стабилни връзки в предни постове. Моят пример е семейството на Мехмет Асланту и Арзум Онан. Запознават се докато снимат заедно сериал, имат връзка, сключват брак, имат син и така вече повече пт 20 години. Асланту е снимал след това с още колко актриси (Арзум спря да играе след един момент), но това семейство там, в Турция, все още се сочи за идеалното семейство. А начина по който все още Асланту гледа към съпругата си, тази любов, възхищението...
Същия поглед в момента виждам от Керем към Ханде. И когато става въпрос в интервюта за Ханде. Аз, естествено, му пожелавам това да продължи поне още 30 години. Но каквото им е писано... Или както те си го напишат.
Дали ще се сгодяват, дали ще се женят, тяхна си работа. Ние отстрани само може да им се радваме. Поне аз им се радвам. И преди съм писала - като го гледам такъв влюбен му се радвам все едно малкото ми братче е открило любовта на живота си

Бях решила на заглавната страница за новата тема да са все такива. И станаха хубави, но са много и няма да стоят добре на фона на останалите цветни кадри с Керем и в крайна сметка отпадна този вариант да са поотделно и в пълен размер
Подредих ги във вид на разтваряща се книга. Нещо не ги измислих нещата както трябва

, като я гледам само това си мисля колко се е прекроила и не виждам талантлива ли е или не .
Това са първите сцени, които видях от 50 серия, защото не съм гледала онлайн...