Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 428
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • Кърджали
Никой не е казал че трябванда синостанеш с първият човек с когото започнеш връзка. Да, на актьорите в главните роли често им се приписва любовна връзка, защото на зрителите им се иска да повярват че любовта, която гледат на екран е истинска. Някъде са само измислици, някъде недоказани клюки, някъде са флиртове, които приключват бързо, някъде са връзки, траещи с години или за цял живот. (нарочно не пиша бракове, защото все още и там никой не очаква че двама млади залюбили се непременно трябва да сключат брак)
Изброени са примери зс стабилни връзки в предни постове. Моят пример е семейството на  Мехмет Асланту и Арзум Онан. Запознават се докато снимат заедно сериал, имат връзка, сключват брак, имат син и така вече повече пт 20 години. Асланту е снимал след това с още колко актриси (Арзум спря да играе след един момент), но това семейство там, в Турция, все още се сочи за идеалното семейство. А начина по който все още Асланту гледа към съпругата си, тази любов, възхищението...
Същия поглед в момента виждам от Керем към Ханде. И когато става въпрос в интервюта за Ханде. Аз, естествено, му пожелавам това да продължи поне още 30 години. Но каквото им е писано... Или както те си го напишат.
Дали ще се сгодяват, дали ще се женят, тяхна си работа. Ние отстрани само може да им се радваме. Поне аз им се радвам. И преди съм писала - като го гледам такъв влюбен му се радвам все едно малкото ми братче е открило любовта на живота си

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 14:01 от Aлекcандрa

# 586
  • София
Славена,
нали знаеш - който ходи в бяло… Trollface

А нашият редовно е в бяло… и потникът е все бял. Ханде трябва да снима реклама на прах за пране скоро. Grinning

Две смешни случки от последните дни:
1. Ходя си по плажа, запътила съм се към моя шезлонг и встрани от мен виждам дама, която скролва Инстаграм. Фийдът й е пълен с фотки на Керем и Ханде. Нарочно се спрях леко зад нея, зуумваше една снимка на Керем, явно и тя брои бенките…
2. Обядвам преди малко и си чета темата, една рускиня зад мен казва: “Ааа, bg-mamma, я тоже тему про Керема Бурсина читала.” Grinning

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 13:58 от Бърборанка с розови очила

# 587
В космополитния свят на Керем, Ханде внесе друго измерение. Онова мъничко, но достатъчно късче, което не само отваря очите за всемира, а докосва дълбокото на душата и прави живота пълен, смислен, щастлив. Да го изживеят в здраве и вдъхновяваща любов!

Аз продължавам ... с проектите на 2020 година...
В началото на годината започват снимките на филма "Eflatun". В главните роли са Керем и Ирем Халваджиолу. Очаква се на екран тази есен.

Отново на една снимачна площадка с Нилпери Шахинкая (след "Сърцето на града" и "Неживите"). В ситкома "Точно така"(Aynen Aynen), Керем се включва от 3-ти сезон(16 епизод). Снимките след 43 епизод, излъчен на 16.07.2021 г., временно са преустановени.

Нил и Дениз

Специално за Nalbantova...❤😉

08.07.2020 г. -  излъчен е 1-ви епизод на сериала "Почукай на вратата ми".
За много хора това е поредния ден от календара. Но за всички, влюбени в сериала, е събитие, което година и два месеца ни кара да се вълнуваме и преживявяме заедно с героите му.
Най-хубавото от цялото приключение "Почукай на вратата ми" е това, че открих вас, страхотни момичета! Позитивни, толерантни, умни, чувствителни, талантливи, силни и смели!
Благодаря ви за всичко!
За емоциите, настроението, усмивките, компанията и удоволствието да съм тук.
На вас оставям да разнищите физиката, химията и настройките на най-романтичния робот в света.

Пожелавам си още дълго да има какво да споделяме, а
на Ханде и Керем - красиви и успешни проекти и в личен, и в професионален план.

Усмихнат остатък от деня, прекрасни!

# 588
Сватба или не важното е Ханде е Керем да се обичат и да са заедно.

# 589
Бро, четат ни рускините, вярно е. Grinning И не само нашата тема, а и за другите актьори. Както български фенове попадат във ВК, така и онези тук. Обменят се снимки и информация не отсега. Stuck Out Tongue Winking Eye

Силве, едно малко приключение си е "Почукай на вратата ми" - и самият сериал, и споделените мигове с вас в темата.
Когато ви открих, като едно типично хаотично Сейфи, не знаех на кой епизод сте и едно от първите неща за които попитах е дали има превод на 12-ти, а отговорът, който получих беше, че той същата сряда предстои да бъде излъчен. Laughing

# 590
s...v, душа, това са на Бро гащите, за които тя отрича, че са нейни. Ама ще се направим, че й вярваме 😆
( Ще дебна за доказателство даже, но вероятността да изчезна в неизвестност, ако успея, ще е голяма 🙄)

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 15:06 от Nalbantova

# 591
  • София
Не всичко розово е мое. Отдавна казах, че с такива грозни килоти не разполагам и само желанието ми да са мои е голямо… Grinning
s...v, душа, това са на Бро гащите, за които тя отрича, че са нейни. Ама ще се направим, че й вярваме 😆
( Ще дебна за доказателство даже, но вероятността да изчезна в неизвестност, ако успея, ще е голяма 🙄)

# 592
Момичета, като мехлем за душата сте. Така ме усмихвате! 😃Не се карайте! ☺Ето притежателката.

Тя и Нил отрече да са нейни, ама охотно ги предложи на Дениз. Па той рече, че ще са му твърде малки.

# 593
  • София
Сега в медиите продължава да се дискутира мистерията, чии са слънчевите очила. На Ханде ли са, на Керем ли са?  А може да имат еднакви очила и двамата.

# 594
🌺 Привет! 🌺
💜Това много ме грабна и пак го слагам!💜

# 595
Ели, Kissing Heart

С риск да прозвучи нескромно, много ми харесва и на мен. Joy Бях решила на заглавната страница за новата тема да са все такива. И станаха хубави, но са много и няма да стоят добре на фона на останалите цветни кадри с Керем и в крайна сметка отпадна този вариант да са поотделно и в пълен размер Smirk Подредих ги във вид на разтваряща се книга. Нещо не ги измислих нещата както трябва Rolling Eyes
Отделно, че се разминават цветово шапката от Бро с шрифта и други работи... ще се правите, че не забелязвате Joy

# 596
О, кой се кара ?Grinning .Аз започнах за годежа да се поуспокоим , но аз също много искам да остареят заедно Revolving Hearts
Що се отнася до партньорките , някои не ги харесвам . Тази Ирем не я харесвам - тя е пластмасова отвсякъде Confused , като я гледам само това си мисля колко се е прекроила и не виждам талантлива ли е или не .
Също в Града не харесвах Лейля Лидия , беше много груба и висока за него . Играеше балерина , а даже не си беше направила труда да свали няколко кг. за тренировки да не говорим  , а Керем приличаше на истински боксьор . Никаква химия .Виж там с героинята на Нилпери бяха много химични , но по сценарии не ги събраха , може би заради тази химия ги направиха партньори  в комедийния сериал .
Е, най химичната му партньорка знаете коя е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 597
Като компенсация за забавения фраг и факта, че за съжаление има голяма вероятност утре да пропусна отново епизода понеже съм на работа, ви нося две сцени с бг субтитри от епизод 50:
,,Викове от щастие"
https://ok.ru/video/2588283046412  
,,Мечтаният дом"
https://ok.ru/video/2588290451980  
Ако ми остане време ще преведа и още някоя сцена Hug

# 598
  • Плевен / София
Като компенсация за забавения фраг и факта, че за съжаление има голяма вероятност утре да пропусна отново епизода понеже съм на работа, ви нося две сцени с бг субтитри от епизод 50:
,,Викове от щастие"
,,Мечтаният дом"
Благодаря.Heart Това са първите сцени, които видях от 50 серия, защото не съм гледала онлайн...

# 599
,,Викове от щастие"
,,Мечтаният дом"

Благодаря. Аз още не съм гледала епизод 50, но ще трябва да то направи, че с утрешния ще ми се събере целия 2 епизода

Общи условия

Активация на акаунт