Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 428
  • 748
  •   1
Отговори
# 570

Диамант Hug , всички си дават кучетата на хотел , Ханде също .Даже беше публикувала снимка на този хотел или не знам как ги наричат - забавачка , спа  ( хубаво място ,с ливада дето тичат , направи им тя и на тях реклама ).Явно Азул е най кротка и може да я гледа Гамзе . Но вече си ги е прибрала - имаше снимка с Ноче .

# 571
БлагаВест, Ханде щеше и за Мурат да се омъжва, но нещата не се случиха. Реално един пръстен не променя нищо. Нито означава "... и заживели щастливо до края на дните си.", нито че няма възможност да се разделят след години.
Няма някакви граници за това колко време трябва да си с някой, за да предприемете друга стъпка.
Големи мераци имаме към тях, но нищо не зависи от нас и не е редно да им даваме наклон на... Сещате се 🥴

# 572
Здравейте дружки Heart Eyes
Нали тук си пишем всичко , да ви кажа ,че леко ме дразнят някои от нас , които са се запънали на думата ''годеж'' . Защо след половин година връзка трябва да се сгодяват ? Вие самите толкова скоро  ли се сгодихте ? Дайте на хората време да се опознаят в реала ! Много любими дизи двойки години наред бяха заедно преди годежа и сватбата , друго още са си така и нито са се оженили , нито даже са се сгодили . Все пак живеем в 21 , Ханде и Керем не са от Анадола .
Да се върнем на Вратата - пак ни очаква епизод - награда за феновете Grinning , много са сладки Еда и Серкан/ Ханде и Керем ,че се обърках Smiley

+1

# 573
Аз изобщо не съм се запънала.😁 Просто споделям разни теории, които срещам в социалните мрежи.
Ханде и Керем имат връзка от известно време, но изобщо не означава, че трябва веднага да се сгодят/оженят. Това е решение, което те двамата ще вземат, когато почувстват, че е дошъл точният момент и нито желанията на феновете, нито традициите в Турция, ще им окажат някакво влияние. Особено пък, имайки предвид колко широкоскроени хора са; с манталитет, различен от този на масата в Турция. За мен лично няма никакво значение дали ще се оженят тази година, или след 10, или след 50; важното е да са заедно, да се обичат и разбират. 🥰 Налбантова правилно е отбелязала, че Ханде и Мурат подготвяха сватба, обаче така и не се състоя. Освен това толкова години минаха, докато се решат на тази стъпка, може този път пак да изчакат известно време. Нямаме гаранция, че в бъдеще и с Керем няма да се разделят. Това е животът-не знаеш какво ти е писано и как ще се стекат обстоятелствата.🙃

# 574

Да ви кажа, аз освен ако не се лигавя нещо за годеж/сватба не се замислям. Един пръстен и подпис не променят нещата, като ти "принадлежи" сърцето на твоя човек го усещаш и ти стига, а другото си е индивидуално дали просто в съвместно съжителство или брак.
Онова, което прави впечатление е, че не са само двамата ами всеки от тях контактува със семейството и приятелите на другия, знае кои са истинските важните за него.

# 575
  • София
Не ми спирайте мечтите, момичета. Не мога ли да си пиша и мечтая за това двамата да са заедно и щастливи. Защо веднага се започва с това, че можело и да се разделят. Може!  То и след 30 години брак може да се разделят. Това ли сега трябва да го мислим. Вместо да им пожелаваме щастие ние пишем за раздяла. Що за мислене?
Нека пак да кажа, че те живеят в страна с огромни предрасъдъци. Ханде я разкостиха заради едно червено боди. Представям си да роди дете без да има официален брак. А относно Мурат, нещата при тях не вървяха. Разделяха се, събираха се, така че връзката им беше обречена. Явно е трябвало само Керем да се появи.

# 576
Линде, някои сме така, премисляме всички възможни варианти Joy
Пу, Пу, сега нали са щастливи, само да не ги урочасаме..

# 577
На мен, пък друго ми е по-интересно. Много често си сменят партньорите. Тази година си партнира с този, влюбва се, на следващата година участва в друг проект, разделя се с половинката си и се влюбва в новия си партньор. Доста са нетрайни отношенията на артистите като цяло. Винаги е било така и така ще бъде и занапред, въпреки че в Турция уж морала е на по-високо ниво. Доста често, обаче като се отърсят от проекта, в който участват разбират, че са пренесли чувствата си от него в реалния живот и всъщност това не са истинските им чувства. Следователно и много често такива връзки приключват бързо.

# 578
Здравейте, момичета Simple Smile
Ханде и Керем са заедно от близо година (без 1 месец, нали началото е от 4-5 октомври мин. година). Не е малко време за опознаване. А и са на една вълна и двамата. Така че ... нищо чудно и да се оженят скоро. На 27 и 34 години си е баш вече възраст за женене , даже според съвременните тенденции. А ако се чуе и за идващо бебе, ще се разбързат, това е точно. Не виждам аз обстоятелства за раздяла между тези двамата. Само да са здрави. Flowers Four Leaf Clover

# 579
  • София
+1
Аз изобщо не съм се запънала.😁 Просто споделям разни теории, които срещам в социалните мрежи.
Ханде и Керем имат връзка от известно време, но изобщо не означава, че трябва веднага да се сгодят/оженят. Това е решение, което те двамата ще вземат, когато почувстват, че е дошъл точният момент и нито желанията на феновете, нито традициите в Турция, ще им окажат някакво влияние. Особено пък, имайки предвид колко широкоскроени хора са; с манталитет, различен от този на масата в Турция. За мен лично няма никакво значение дали ще се оженят тази година, или след 10, или след 50; важното е да са заедно, да се обичат и разбират. 🥰 Налбантова правилно е отбелязала, че Ханде и Мурат подготвяха сватба, обаче така и не се състоя. Освен това толкова години минаха, докато се решат на тази стъпка, може този път пак да изчакат известно време. Нямаме гаранция, че в бъдеще и с Керем няма да се разделят. Това е животът-не знаеш какво ти е писано и как ще се стекат обстоятелствата.🙃

Деси_слава, не съм напълно съгласна - има всякакви примери просто. Някои са такива, каквито описваш - сменят партньорите често, снимат се в един проект заедно, влюбват се, след края на проекта се разлюбват и после отново (Илайда и Серкай от Невинност са пресен пример). Но има и стабилни семейства сред актьорите (не само турските). Конкретно при комшиите ще дам пример с четири стабилни двойки / семейства - Халит и Бергюзар, Фахрие и Бурак, Неслихан и Кадир, Йозге и Серкан. Всички те са се срещнали на снимачната площадка, изпълнявайки главните роли на двойка влюбени, пренесли са любовта в реала и са я съхранили с години, като след общия им проект са се снимали в доста други, с други екранни партньори и нищо. Wink Биге и Арас също са така. Вярно, разделиха се наскоро и сега пишат, че отново са заедно (дано е така), но причината за раздялата не е трети човек. Арас се снима и с Дилан Чичек, и с Дамла х2, които са доста хубави жени, но си остана с Биге. Мисълта ми е, че не можем да слагаме всички под общ знаменател. Wink

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 13:12 от Бърборанка с розови очила

# 580
БлагаВест, никой не е казал на сериозно, че ще се разделят. И едва ли има човек в темата, който да не им мисли доброто и да не иска двамата да бъдат щастливи до безкрая и обратно. Ама това с годежите и бебетата и ние да решаваме кога и как да се случват, ми е несериозно малко. Нима ще я изгонят от Турция, ако не е подписала брак ли? Голямо важно. Искат ли да оплюят един човек, то ще си намерят винаги за какво да се хванат. Пример е Керем и сами знаете колко недолюбван бе в страната си в началото. Обаче - майната му на хорското мнение.
Вярно, че на феновете всяко действие им се вижда като подготовка за годеж, за не знам какво си, но реално нещата може изобщо да не са така. Хората са излезли на вечеря, срещнали са жената, снимат се и толкова... Никой не знае какво е било, но феновете вече написаха сценария Simple Smile

# 581
+1

Да се намеся и аз в женската препирня, че да стане по-весело... Smirk Нали знаете, че Керем и Ханде постоянно четат БГ мама и се съобразяват с нашето мнение ежедневно...Smirk Дали някой ще напише годеж, сватба или бебе, нали е ясно, че двамата влюбени едва ли ще прочетат, пък камо ли да се съобразят с нашите мнения или желания... Ще стане това, което съдбата е подготвила за тях и както те решат за добре - заедно или отделно, животът им продължава... А пък ние нека си мечтаем, няма лошо... Освен това никой не им желае злото и всичко е изпълнено с позитивизъм, смятам.. Така че няма нужда от препирни, важното е двамата заподозрени, заедно или по отделно, да са здрави и щастливи... Flowers Four Leaf Clover

# 582
+1

Деси_слава, не съм напълно съгласна - има всякакви примери просто. Някои са такива, каквито описваш - сменят партньорите често, снимат се в един проект заедно, влюбват се, след края на проекта се разлюбват и после отново (Илайда и Серкай от Невинност са пресен пример). Но има и стабилни семейства сред актьорите (не само турските). Конкретно при комшиите ще дам пример с четири стабилни двойки / семейства - Халит и Бергюзар, Фахрие и Бурак, Неслихан и Кадир, Йозге и Серкан. Всички те са се срещнали на снимачната площадка, изпълнявайки главните роли на двойка влюбени, пренесли са любовта в реала и са я съхранили с години, като след общия им проект са се снимали в доста други, с други екранни партньори и нищо. Wink Биге и Арас също са така. Вярно, разделиха се наскоро и сега пишат, че отново са заедно (дано е така), но причината за раздялата не е трети човек. Арас се снима и с Дилан Чичек, и с Дамла х2, които са доста хубави жени, но си остана с Биге. Мисълта ми е, че не можем да слагаме всички под общ знаменател. Wink
Да, съгласна съм, че тези двойки имат стабилна връзка. В повечето случаи, обаче не е така.

# 583
  • София
Не знам за вас, но аз си искам сватба. Искам да видя Ханде като булка. Пък после каквото дойде. В момента са на гребена на любовта. Няма какво да чакат.
Керем ето така ще брани своята Аманъм, защото апетитите към нея са огромни.

# 584
Я сложете едно синьо мъниисто или око да не им уроки на Ханде и Керем. И да, всеки има право да мечтае, фантазия и споделя. Различни сме, но ни е събрал един успешен тандем.
На Керем много му ходи бялото.

Общи условия

Активация на акаунт