Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 431
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Ново от 51 еп.

# 556
Oзета:

Ще имаме още една сватба Wink

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 10:07 от mi_si

# 557
Тук са много хубави

# 558
Направо са невероятни

# 559
Озета с Гугъл Wink
Еда е бременна в четвъртия месец. Докато Серкан няма търпение да разбере пола на бебето, Еда иска това да е изненада. Въпреки факта, че Серкан се преструва, че е приел това състояние на нещата, той мобилизира всички и всичко, за да разбере пола на детето на Еда. А за Кираз камбаните на ревността вече бият.

# 560
# 561
  • София
Привет момичета. Затрупани сме със снимки от снощната Sushi dinner.

Когато разглеждам снимката от Бодрум, веднага ми изплуват хапливите коментари в социалните мрежи за PR връзката на ХанКер. Съмненията за това, че се е състояла семейна вечеря в Бодрум. Или според някои, отново правят реклама двамата, като този път, за по-убедително,  са включили и родителите на Керем в нея.  
Радвам се, че излезе тази семейна снимка. Дано вече да повярват, че нещата вървят към годеж.

# 562
  • София
Хектор не одобрява това. Unamused

# 563
И Азул не е много щастлива от положението, в което се намира. Satisfied

# 564
А знаете ли другите две кучета на Ханде кой ги гледа?

# 565
Здравейте дружки Heart Eyes
Нали тук си пишем всичко , да ви кажа ,че леко ме дразнят някои от нас , които са се запънали на думата ''годеж'' . Защо след половин година връзка трябва да се сгодяват ? Вие самите толкова скоро  ли се сгодихте ? Дайте на хората време да се опознаят в реала ! Много любими дизи двойки години наред бяха заедно преди годежа и сватбата , друго още са си така и нито са се оженили , нито даже са се сгодили . Все пак живеем в 21 , Ханде и Керем не са от Анадола .
Да се върнем на Вратата - пак ни очаква епизод - награда за феновете Grinning , много са сладки Еда и Серкан/ Ханде и Керем ,че се обърках Smiley
Диамант Hug , всички си дават кучетата на хотел , Ханде също .Даже беше публикувала снимка на този хотел или не знам как ги наричат - забавачка , спа  ( хубаво място ,с ливада дето тичат , направи им тя и на тях реклама ).Явно Азул е най кротка и може да я гледа Гамзе . Но вече си ги е прибрала - имаше снимка с Ноче .

# 566
  • София
Фили никой не се е запънал на думата "годеж". Пишем това, което ни качват като информация в медиите. А и какво лошо има да се направи годеж. Това са едни прекрасни традиции. Разбира се че не са задължителни, но пък защо не? Няма срокове в които една двойка решава дали да се сгоди, дали да се ожени. Всичко е много индивидуално. Познавам хора, които още на първата седмица от връзката се ожениха. На други им трябваше 8 години за да се решат на тази стъпка. Да не забравяме, че все пак става въпрос за традиции в дадена страна. И това е Турция. Не бъркай нашите с техните обичаи. Както са решили така да си го направят. Ние всякак ще ги приемем.

# 567
Фили никой не се е запънал на думата "годеж". Пишем това, което ни качват като информация в медиите. А и какво лошо има да се направи годеж. Това са едни прекрасни традиции. Разбира се че не са задължителни, но пък защо не? Няма срокове в които една двойка решава дали да се сгоди, дали да се ожени. Всичко е много индивидуално. Познавам хора, които още на първата седмица от връзката се ожениха. На други им трябваше 8 години за да се решат на тази стъпка. Да не забравяме, че все пак става въпрос за традиции в дадена страна. И това е Турция. Не бъркай нашите с техните обичаи. Както са решили така да си го направят. Ние всякак ще ги приемем.
Линде Hug , е не съм съгласна с теб . Нито Бурак и Фахрие , нито Несли и Кадир се сгодиха толкова бързо .Да не говорим Озге Горел и Озге Озпиринчи , че още не са женени , а са заедно от години . Актьорите не се различават много от нас , те както и образованата и богата част от Турция са си като западняци .А Керем къде го слагаш ? Той и семейството му типични турци ли са ? Сестра му е омъжена даже за християнин . НО аз бих искала скоро годеж и сватба за ХанКер , даже много .Но мисля ,че феновете прекаляват .

# 568
  • София
Линде Hug , е не съм съгласна с теб . Нито Бурак и Фахрие , нито Несли и Кадир се сгодиха толкова бързо .Да не говорим Озге Горел и Озге Озпиринчи , че още не са женени , а са заедно от години . Актьорите не се различават много от нас , те както и образованата и богата част от Турция са си като западняци .А Керем къде го слагаш ? Той и семейството му типични турци ли са ? Сестра му е омъжена даже за християнин . НО аз бих искала скоро годеж и сватба за ХанКер , даже много .Но мисля ,че феновете прекаляват .
Фили, ама те си определят правилата и живота. Освен това двамата са повече от година непрекъснато заедно. Смятам, че вече се познават достатъчно добре. Предстои им и заминаване в чужбина. Ние не знаем какво са решили. Защо ако се обичат  да не се оженят.  Може пък да мислят и за наследник.  Нека да е законно родено това дете. Все пак живеят в Турция.   

# 569

Общи условия

Активация на акаунт