Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 514
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Баща за пример.
Серкан: „Виж, сега няма да мислиш за други хора. Ще мислиш само за себе си, Кираз и нашето дете вътре в теб ”.

# 226
Страхотна  серия, много забавна и смешна истинско удоволствие да я гледаш. Ето от къде е второто бебе, не близнаци, а недорузомение.

# 227
  • Кърджали
И на мен много ми прекъсва. Пък и няма никакво удоволствие в това да си го гледам сама (свикнала съм с вас, но сега не мога да пиша)
То и може да се откажа да гледам, а да си го изгледам утре без да ми прекъсва на всяка половин минута.

# 228
  • София
Кашата е пълна - едни смятат, че Айдан е бременна, едни смятат, че Пина е бременна...а Еда всъщност е бременна...

а Серкан е ясен и без превод ... побъркал се е, непрекъснато говори или си пише с доктора...

# 229
  • София
О, не! Пак любимата ми реклама - булката и дървото!!! Grinning

На мен не ми прекъсва, чукам на дърво. Гледам през един от линковете на Гости. Серията наистина е много прияна, забавна, свежа. Прекрасен епизод. Мютиш! Heart Eyes

# 230
Така, да обобщим : Еда , Пъръл , Енгин , Пина , Керем Айфер , Ердем и Мело мислят ,че Айдан е бременна ( ама не са добре , тя е на повеече от 50 , даже Енгин се шегуваше за Кемал бей )  . Айфер и Мело са притеснени ,че Еда е на антидепресанти . Сейфи , Айдан и Кемал мислят ,че Пина е бременна и нищо чудно Айдан да се обади на майка и . Еда е като пребита , само заспива и не спира да яде , но никой нищо не се досеща  . Така е , като имат еднакви раници . Joy

# 231
  • София
Да и аз я видях тази реклама. Артистката ми е позната но не мога да се сетя от къде.

# 232
Успях да се прибера и да ви изчета, да живеят дългите реклами Joy

Актрисата не е ли от първи сезон на Забранената ябълка Севда Ергенджи

# 233
Ще имаме фраг в края на епизода Wink

# 234
Да и аз я видях тази реклама. Артистката ми е позната но не мога да се сетя от къде.
Линде , това е новият сериал на Севда Ергинджи , много я харесвам , отиват и драматични роли , това с Дървото както казва БРО ще е тежка драма - Чуждата  . В каста има много добри актьори , НО ГГ не ми харесва . Нашият ''Каан  от Вратата .Е, поотслабнал е и добре изглежда ...
Фокс си уважава актьорите от предишни сериали . След Ябълката =Опасно изкушение Севда се завръща със сериал на Фокс . Може Керем и Ханде - също . Защо не ?

# 235
Аз чакам тази сцена

# 236
  • София
Аз тежка турска драма само заради Керем бих си причинила, но и сценарият трябва да е добър. Листопад 2 дори с Керем в ролята на Али Ръза не бих гледала. Соре. Sweat Smile

# 237
# 238
Аз тежка турска драма само заради Керем бих си причинила, но и сценарият трябва да е добър. Листопад 2 дори с Керем в ролята на Али Ръза не бих гледала. Соре. Sweat Smile
Зависи .Ако е градска тежка драма като Кара севда - аз съм за , обичам драми , Вратата е първият и последен ром ком ( не не е типичен отбелязвам ) , ако е със селски източни мотиви , твърдо - не .Не ги харесвам там беделите , отмъщенията , кръвна вражда и тем подобни идиотщини .НО тур.зрител - ДА ! А дизитата са за тях , сори .

# 239
Еда каза на Нурай, че е бременна и нейната дъщеря била също, но не е доволна от лекаря. Еда каза, че ще й препоръча нейния лекар, който се казва Дженк. Айфер и Мело като чуха за Дженк, си помислиха за бившият на Еда и я питаха дали още се среща с него, а тя се принуди да ги излъже, че се чуват понякога.🤣

Общи условия

Активация на акаунт