Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 476
  • 748
  •   2
Отговори
# 330
Наблюдателно дете си ти и редовно посещаваш часовете по БЕЛ. Сега и аз си видях грешката ама няма да я поправям, за да не увиснат мненията във въздуха Joy

Ужас, какво правят тези двамата? 🤯

Ами какво да правят... Нали ти каза, че "пилето с картофи е в тавата вече", той сигурно пита време ли е да го изкарват от фурната Satisfied

# 331
  • София
                                      Ето какъв татко ще бъде Керем...

А Ханде ще ги проверява така...

Дано и на тях им се роди едно такова малко, красиво, слънчево, вечно усмихнато и много оправно детенце, като Мави.

Първи уроци по езда. Мави е невероятно щастлива. Не изпитва никакъв страх. Едно момиченце само на 18 месеца, а се държи на коня все едно никога не е слизала от него. Прекрасница!

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 19:05 от БлагаВест

# 332
  • София
Дъ Бюрсин ви чака в залата. Пита коя ще му прави компания, докато тренира?! Smirk

Ханде е на спа процедури и го е оставила без надзор. Wink

# 333
Ще липсваме на симпатягите от Фокс ... Wink

# 334
  • София
БРО малко е потен. Трябва някоя да му подава хавлията. Ханде да си гледа спа процедурите. Тук при нас има достатъчно доброволки.

# 335
# 336
В Гадже има статия, че Биге Йонал и Арас са се помирили. Споделям, за някой ако го интересува около трепетите Керемови.

# 337
Аз продължавам със срещите...
След "В очакване на слънцето" и Керем Сайер, 2014 г. Керем Бурсин е гост актьор в един от епизодите на крими комедията "Ах, ти Истанбул". Това дизи не съм гледала.☺ Същата година се снима във филма "Ако забравя, прошепни ми." Гледах го преди две години. Хареса ми.
Запознайте се с Ерхан...

Есента на 2014 г. започва сериала " Въпрос на чест" с незабравимия Ийт Кълъч.

Приятна вечер!

# 338
Макар и късно, не мога да не честитя рождения ден на Серкан Болат!🥳

# 339
2026 г. - Ханде и Керем

# 340
Подготовката за 8 септември е в разгара си ...  Wink

Gift Heart

# 341
  • София
Малко съм скептична, че ще успеем да ги направим, честно казано. Confused

Иначе много ми се иска да останем в историята по този начин. Hands Facepunch

# 342
И на мен ми се иска да ги стигнем тези 8 милиона, обаче се съмнявам. Особено сега, имайки предвид колко бавно се движим в туитър откакто започна 2-ри сезон. Но аз се радвам и на това, че всяка сряда минаваме 1 млн, и то в продължение на няколко месеца. Не се сещам за друг турски сериал, който да е имал такъв успех.😊

# 343
Не знам колко голяма ще е тази подготовка, но не вярвам, да достигнем 8 милиона. Simple Smile Последните 2-3 епизода, дори достигането на милион си беше трудоемко. Рекорда ни е 5 милиона и друг турски сериал едва ли би достигнал такива цифри. Разбира се искам 8, но съм реалист на тази тема. Satisfied

# 344
БРО, аз имам надежда. Повечето фенове си правят допълнителни профили, които по техни думи "вкарват в употреба" постепенно, за да не ги блокират. Има ли сме 2 седмица за тренировки.
Другата сряда целта е 2,5 - 3М. За да се изпробва новата схема...

П.С.
Преди малко прочетох коментар, че се навършва почти 1 година, откакто се загори, че Фокс ни спира заради нисък рейтинг и много нови сериали, които чакат реда си:
Обаче Фокс излязоха много точни и коректни. Преди няколко месеца техен човек писа в Туитър, че, ако феновете ни  направят 500К, сериала и продукцията, може да прави каквото си иска, независимо от рейтинга на Дизилах. Пичовете си удържаха на думата.
Ние продължаваме, а дори не се сещаме за сериалите, които ни бяха конкуренция и ни застрашаваха.
Ако зависеше от Фокс, сигурно щяхме да продължим с още 50 еп. Wink
.. нашата награда краси техния офис .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 21:14 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт