Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 455
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, няма да мога да преведа фрага понеже съм на почивка Confused Когато се върна утре това ще е първата ми работа. Отново се извинявам, обещавам да се реванширам Hug

# 466
  • Кърджали
Понеже Али каза че няма да може да преведе фрага тази вечер, а и аз няма как сега да включа компютъра, минаваммсамомда оставя превод на фрага. За момента само толкова мога и аз

Мед. сестра: Здравейте, г-н Серкан, колегата ми който ще поеме смяната малко ще закъснее. А аз трябва да излезна. Дали ще е проблем за вас?
Серкан : Не, не, може да излезеш
Мед. сестра :Благодаря Ви
Серкан : За нищо
Еда :Пред вратата ми денонощно има медицински слутел на смяна ли?
Лекаря на Еда: Мъжът ти ми предложи рушвет за да ти пусна болничен, че не можеш да работиш
Еда:Как така?
Серкан: Това е да си съпруг. Ние сме един отбор
Майката на Кемал: Снахо, ела да ми масажираш малко крака.
Айдан :Аз ли ше направя това?
Сейфи :Разбира се, че ще го направите, снахо.
Серкан :А тези хормални проблеми може ли да се случат и на мъжа? Защото съм малко чувствителен
Еда: Хаяти Йонем ли (името на лекар, но като се преведе става нешо като Сигурност за живота, в момента ми бяга от ума точният превод)
Серкан :Хаяти Йонем
Еда :Така ли се казва?
Серкан :Да
Еда : Избрал си лекар точно като за теб
Серкан :Отварям

# 467
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Wink

Gift Heart

# 468
  • София
Привет момичета!
Керем ви пожелава един спокоен неделен ден!

Цитат
"Какво толкова й харесваш на тази жена, братле, красива е, спор няма, но красиви много?
- Така е, много красиви има, но за мен красива е само тя. И под тази красота стои нещо друго. Нещо, след което трудно мога да подаря сърцето си на друга. Вниманието си да, временно увлечение да. Но душата си? Не. Под тази банална за теб красота, аз съм открил нещо, дето не всеки го вижда, не всеки успява да го вдиша. Зад тези красиви очи се крие една ранима, нежна и същевременно силна жена. Пред бурните й и гъсти коси аз виждам едно красиво лице, лице по което са се стичали безброй сълзи предизвикани от несправедливостта, която тя ненавижда. А отвъд големите й,  перфектни за мен гърди, се намира сърцето й. А това сърце  как само обича... Силно и истинско. Прощаващо, кървящо и същевременно лекуващо моето. А отвъд изваяното й тяло стои душата й. А душата на тази жена не се среща във всяко тяло, което срещаш по улиците, по заведенията, в клубовете, където се сетиш. Душата на тази жена учи, лекува, гали те, усеща те, разбира те, изкарва те от време на време извън нерви, а после невинно се сгушва в теб гледайки те... И си мислиш  и тя е човек и тя греши. Тази жена, само като ме погледне и знае какво си мисля. Само като ми чуе гласа и знае, какво ще й кажа, какво ще й предложа. С тази жена, аз станах мъж, аз разбрах, че съм мъж, че имам какво да дам на света. А когато срещнеш жената, дето смята, че ти и съществото ти имате, какво да дадете на този сбъркан свят и вярва в тебе...разбираш защо всички други ще те привличат, но няма никога да ги обичаш. И само имай късмета да си позволиш да загубиш тази жена... ей тогава разбираш, какво е празнота. Тежко ти и горко. Така че, братле, красотата на тази жена е само бонус към всичко останало, разбираш ли? И не, братле, не я харесвам. Аз мога да харесвам много, но благодарение на нея аз се превърнах в мъж и я обичам. И понеже съм мъж на място, аз знам че заслужавам най-доброто. А най-доброто е ТЯ."
М. Куртева

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 21:34 от БлагаВест

# 469
По пътя...
2018 година е доста продуктивна за Керем, но дали е успешна? Нали рекламата никога не е лоша?

Главна роля на пилот във военния екшън "Живота си давам"( „Can feda“). Отзивите за филма: от ➖ до ➕. Изтъркан военен сюжет. Не добър сценарий. Люшках се между фалшивия патос на патриотична мотивация и житейските измерения на една сурова действителност (много неубедителен Бурак Озчивит). Керем играе добре, но сценария не разгръща героя му в дълбочина (както и останалите персонажи).
❗Капитан Онур Кешкин...

Същата година се снима в сериала "Неживите" за Netflix. Вампир Димитри, за който и зиме, и лете, всички врати са отворени.

Следва филма "Добра игра". Повечето отзиви в две думи - посредствено клише. Критиката е от запалени геймъри, познаващи показаната игра във филма. За мене тя е обединяващо звено и филма е всичко случващо се около нея. Не е "уаууу", но е приятен тийн филм за приятелството, отговорността, достойнството. Керем тук има неголяма роля като Рузгяр -  мениджър на отбор геймъри.

Заключителна част от коментар по повод филма. Писан е или от много завистлив, или от много ревнив "почитател".
"И накрая, моля някой да каже на Керем Бюрсин, че той не е супер талантлив, прекалено харизматичен, ултра-мега-мултидисциплиниран човек. Достатъчно е това, което виждаме във всеки проект. ъху аз съм претоварен...."
🔴Тука чувам едно звучно "f@ck"! от всички и се усмихвам.😉

В есента на 2018 г. сме. Започват снимките на сериала "Великолепния тандем".

Великолепни Ибрахим Челиккол и Керем Бурсин

Неустоими Мерт Барджа и Мустафа Керим Джан (МКДж)

Неочаквано добре(за мен) стоящи до тях Йозге Гюрел(Нилюфер) и Ойкю Карайел(Яамур)

малкият Фуат Фатих като Мехмет

Лек и приятен неделен ден!

# 470

Силве, колко хубаво представяне им правиш на проектите на Керем в хронологичен ред, започвайки от "В очакване на слънцето". Hands Clap Не спирай!!!

Цитат
"Какво толкова й харесваш на тази жена, братле, красива е, спор няма, но красиви много?
Скрит текст:
- Така е, много красиви има, но за мен красива е само тя. И под тази красота стои нещо друго. Нещо, след което трудно мога да подаря сърцето си на друга. Вниманието си да, временно увлечение да. Но душата си? Не. Под тази банална за теб красота, аз съм открил нещо, дето не всеки го вижда, не всеки успява да го вдиша. Зад тези красиви очи се крие една ранима, нежна и същевременно силна жена. Пред бурните й и гъсти коси аз виждам едно красиво лице, лице по което са се стичали безброй сълзи предизвикани от несправедливостта, която тя ненавижда. А отвъд големите й,  перфектни за мен гърди, се намира сърцето й. А това сърце  как само обича... Силно и истинско. Прощаващо, кървящо и същевременно лекуващо моето. А отвъд изваяното й тяло стои душата й. А душата на тази жена не се среща във всяко тяло, което срещаш по улиците, по заведенията, в клубовете, където се сетиш. Душата на тази жена учи, лекува, гали те, усеща те, разбира те, изкарва те от време на време извън нерви, а после невинно се сгушва в теб гледайки те... И си мислиш  и тя е човек и тя греши. Тази жена, само като ме погледне и знае какво си мисля. Само като ми чуе гласа и знае, какво ще й кажа, какво ще й предложа.
С тази жена, аз станах мъж, аз разбрах, че съм мъж, че имам какво да дам на света. А когато срещнеш жената, дето смята, че ти и съществото ти имате, какво да дадете на този сбъркан свят и вярва в тебе...разбираш защо всички други ще те привличат, но няма никога да ги обичаш. И само имай късмета да си позволиш да загубиш тази жена... ей тогава разбираш, какво е празнота.
Скрит текст:
Тежко ти и горко. Така че, братле, красотата на тази жена е само бонус към всичко останало, разбираш ли? И не, братле, не я харесвам. Аз мога да харесваш много, но благодарение на нея аз се превърнах в мъж и я обичам. И понеже съм мъж на място, аз знам че заслужавам най-доброто. А най-доброто е ТЯ."
М. Куртева
[/spoiler]
Прекрасно Heart

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 10:59 от Margarita N.

# 471
Стори от Керем. вече са в Истанбул🤗

# 472

Неустоими Мерт Барджа и Мустафа Керим Джан (МКДж)

Неочаквано добре(за мен) стоящи до тях Йозге Гюрел(Нилюфер) и Ойкю Карайел(Яамур)

Лек и приятен неделен ден!

И баба да се изкаже, дет се казва... Този филм го загледах покрай Ибрахим Челиккол, защото бях впечатлена от играта му в други проекти... Тогава Керем не ми направи кой знае какво впечатление, но игра прилично. Двете обаче споменати актриси в този сериал не играха, а наистина просто "стояха" до тях... Мое мнение, всъщност.. Не знам дали заради слаб сценарий, неумение да се развие подходящо сюжета ли, липса на достатъчно далновидни идеи за по-нататъшните събития ли, не знам какво се случи, но някак си не им се получи.. А знаем, че и Ибо, и Керем притежават такъв неоспорим актьорски талант... че просто беше грехота да го опропастят така..

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 21:02 от mury9

# 473
Добър ден!
С нещо ново от Мая

# 474
# 475
Ново от Ханде

Ханде от фотосесиата за Nocturne, ниезлъчени снимки

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 14:41 от azisiq

# 476
Мелиса коментира снимките на Бамби Wink

# 477
Ханде е невероятно красива жена.

# 478
  • София
Идвам с две клюки - Ситаре и Ханде вече не се следват в Инстаграм. Wink Проверих, така е. Simple Smile Пишат, че Арас и Биге са се събрали. Дано е вярно и си оправят отношенията! Много ги харесвам като двойка. Heart

P. S. В тази му роля е в страхотна форма. И стилът му ми харесва. Heart Eyes

# 479
Ханде с Гамзе и Мави

Общи условия

Активация на акаунт