Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 455
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Бърборанки Hug,
не съм ви забравила. Просто с Налбантова решихме да закрием сезона подобаващо - по женски на море. Понеже тя е малолетна, аз трябваше да шофирам над 5 часа, да се погрижа да имаме храна и подслон, затова изчезнах мъничко. Нещо сметките ни не бяха точни и вместо финала, ще гледаме заедно предпоследния епизод, но нищо. Wink Магия, хепи бърдей на патерица, но от сърце, нека третото (за щастие) е момиче, а новият наследник се казва Серкан или минимум Керем. Joy

Морски поздрави от нас:

БРО и вие като ХанКер да не спасявате гларусите от разни рибарски "кукички".
Пожелавам ви да си изкарате прекрасно и пази моля те непълнолетната Налбантова. Мажи я с ултразащитни кремове, да не вземе да изгори.  Дано да умее да плува...

# 451

И какво ли правят сега 🙄 А снощи 😈

Ееееее, какво, какво... Stuck Out Tongue Winking EyeАми спасяват хамелеони и гларуси... Stuck Out Tongue Те са нашите ангели без крила... People Angel

# 452
Нова снимка от сета от миналия епизод

A това да ли е от новия епизод? Или е бил от предишния , честно казано незнам.

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 19:03 от azisiq

# 453
Да си изкарате страхотно Wink ..... и да не изгорите Stuck Out Tongue Winking Eye
Бърборанки Hug,
не съм ви забравила. Просто с Налбантова решихме да закрием сезона подобаващо - по женски на море. Понеже тя е малолетна, аз трябваше да шофирам над 5 часа, да се погрижа да имаме храна и подслон, затова изчезнах мъничко. Нещо сметките ни не бяха точни и вместо финала, ще гледаме заедно предпоследния епизод, но нищо. Wink

# 454
  • София
Както всяко нещо и тази прекрасна почивка на ХанКер свърши. Ще им останат незабравимите спомени и красивите снимки, които винаги ще ги връщат там. Новите приятели и любовта на всички техни фенове. Пред тях са следващите предизвикателства.  
Керем го е написал в сторите на Ханде:  "Незабравимо..."

Една фенка е написала в Туитър, че е подарила това пръстенче на Ханде още през м юли, когато е посетила сета. И сега, когато го е видяла на ръката й, се е зарадвала толкова много, че краката й се разтреперили. Колко малко трябва на човек. Един жест на уважение. Ханде го умее това. Затова и толкова хора я обичат.

# 455
Днес ще има ли фраг?

# 456
Привет, темата е преполовена аз чак сега се включвам. Много ми харесва, аз съм в Пирин планина и е прекрасно. Сега се връщам от началото за да наваксам Flowers Hibiscus

# 457
# 458
Много се радвам, че ще имаме фраг

# 459
Оооо, момичета, значи на следващата тема шапката минимум мидичка очаквам да има. Бърборанке, внимавай, че с деца на море и сапуна ти изяждат, пък тя Налбантова вече е тинейджърка и ще е още по-трудно!  🌊⛱️🏖️

# 460
  • София
Една новина, все още неофициална!
Твърдят, че семействата на Керем и Ханде ще се срещнат в Бодрум за да се запознаят. Все още се държи в тайна, но персонала на ресторанта, в който трябва да се състои срещата са го разгласили. Към Ханде и Керем се очаква да се присъединят и сестра й Гамзе с мъжа й Джанер. Баща й също ще дойде. На Керем родителите също трябва да са там. Пишат, че преди няколко дни в Бодрум Ханде и Керем са вечеряли с неговата майка и баща му. След тази вечеря бащата Памир е започнал да следва Ханде в Инстаграма. Като до този момент, той не е от активните в социалните медии.
Дано всичко това, което пишат да излезе вярно. Ще чакаме...

Цитат
HANDE ERÇEL VE KEREM BÜRSİN'İN AİLELERİ BİR ARAYA GELİYOR
"Семействата на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин ще се срещнат.

# 461
Дано да е истина и скоро Керем и Ханде да станат официално семейство.

# 462
mi_si, како, къде си, че те изпреварвам?!

# 463
  • Кърджали
Леле, хипохондрик Серкан Болат...

# 464
Да видим нашите щастливи във фрагман е нещо ново. Усеща се, че сме пред финал.

Идилия...

Излетя времето...

Общи условия

Активация на акаунт