Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 457
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • София
                                       Добро утро в събота, момичета!

Добре дошла Mybest.  Не се притеснявай, пиши си спокойно, каквото чувстваш, както ти идва от вътре, дори и да се повторим.

Нови снимчици от нашето Ханде от почивката им с Керем в Мугла и от вечерята с родителите на Керем в Бодрум.

# 436
Благодаря ти, БлагаВест!

# 437
Flowers Four Leaf CloverЗдравейте прекрасни почивни дни момичета Nature Mount FujiNature Sunrise
През 2016 г. са питали  Ханде :
"Как определяте любовта?"
 „Сигурно е някой, с когото се смееш“
и тя намери този някой с когото може да се смее

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 11:22 от sani1212

# 438
Heart
Керем дава уроци по сваляне на момиче.    

Дава, дава... Обаче и той се "удави" в трапчинките й... People Rowboat ииииии...... не можа да изплува... Swimmer Пък сигурно и не му се иска.... Stuck Out Tongue Winking Eye Heart

# 439
  • София
              Вече успях да приспя тати...

Сега е на ред Азул...

# 440
Коя е Лизо, за която Керем казва в интервюто?
BellЛизо – певицата, която живее според собствените си представи за красота.
BellАктриса, рапърка, ар ен би певица и образец за приемане на собственото тяло, каквото ни е дадено – това е Лизо.
BellУспехите ѝ в шоубизнеса са неоспорими, но Лизо често е критикувана заради теглото си.
BellОбявената за шоумен на годината от списание Time певица обаче е категорична:
Bell„Аз съм красива, силна, върша си работата и оставам с нея. Така че следващия път, когато искате да се нахвърлите върху някого и да го съдите, независимо дали пие зеленчукови смутита, или яде фаст фууд, тренира или не, какво ще кажете да погледнете себе си и да се притеснявате за собственото си тяло, защото здравето не се определя само от това как изглеждате отвън, здравето е и това, което се случва отвътре. И много от вас трябва да се пречистите вътрешно“.

Скрит текст:

# 441
Здравейте,  вярно че човекът който те кара да се усмихваш постоянно и това те прави щастлив/а е верния за теб, казвам от опит. Така и с Ханде и Керем,  личи им колко са щастливи заедно. А дано...
И какво ли правят сега 🙄 А снощи 😈
В цялата кучешка менажерия на Ханде къде е мястото на Хектор ?

# 442
  • София
Славенче, ето го Хектор. Нали си е хулиган, та сигурно не може да се разбере с останалите си събратя и се е наложило да го отделят.  
Малко тъжничък ми се вижда. Чака си стопанина.

Милата Азул, също си чака Бамби. Да се оттърве от терора на Мави.

# 443
Нов пост от Ханде

https://www.instagram.com/p/CTHjTp-K2uL/

Скрит текст:

# 444
Ново от Ханде

# 445
Ханде
„Станахме приятели с хамелеон, спасихме една чайка от 4 риболовни куки (с огромния персонал на хотела), благодарихме й и я гледахме как лети, хванахме се от дракон! Беше бунтарско и емоционално:) Имаше души, които хвърлиха светлина по пътя ни, колко красиво ... колко красиво. ”

# 446
И коментарът на Керем "Незабравимо"❤

# 447
Интервюто от вчера, преведено на английски. Simple Smile

https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1431598351389274116

Добър е фотографа, но с такъв хубав модел, лоша снимка няма да излезе. Satisfied

Нова снимка от 50-ти епизод.

# 448
Mybest, Добре дошла при нас Hug
Бамбито днес щедра от към снимки.... Wink
Керем -> червено сърчице -> много ми харесва Wink Gift Heart

Gift Heart

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 16:58 от mi_si

# 449
  • София
Бърборанки Hug,
не съм ви забравила. Просто с Налбантова решихме да закрием сезона подобаващо - по женски на море. Понеже тя е малолетна, аз трябваше да шофирам над 5 часа, да се погрижа да имаме храна и подслон, затова изчезнах мъничко. Нещо сметките ни не бяха точни и вместо финала, ще гледаме заедно предпоследния епизод, но нищо. Wink Магия, хепи бърдей на патерица, но от сърце, нека третото (за щастие) е момиче, а новият наследник се казва Серкан или минимум Керем. Joy

Морски поздрави от нас:

Общи условия

Активация на акаунт