И мен ме изби днес на писане

От много ангажименти все не успявам да се разпиша в новата тема, а тя вече е преполовила, но не ви изпускам и ви чета с интерес.
Всяко момиче пишещо в темата , вече стотна по ред , не предоставя просто само информация , коментари, мнения, снимки , клипчета т.н. , а оставя частичка от себе си в нея , капки от любов ,затова е толкова ценна ; общуването е спонтанно, непринудено и различните гледни точки се уважават. За ВАС, момичета ! 

Магия, честит рожден ден! ❤🌷
Мики , / със закъснение/ честит имен ден на малката принцеса ! ❤🌷Да бъде здрава, весела, щастлива ! Нека има безгрижно детство с много забавни игри !

Честит рожден ден, Серкан Болат!
/ на патерица/. Донесе ни толкова емоции и преживявания ! Ще си останеш завинаги незабравим герой в сърцата ни !

Много ми допада идеята в сериала, че последните серии са наситени с много нови и хубави събития от живота на Еда и Серкан- общуването с дъщеричката им Кираз, сватбата, очакването на второто им дете, новия дом, новия старт в професионален план. Всичко започва да се нарежда по един чудесен начин. Но това не ни е представено набързо и претупано за няколко минути , а по-плавно. Така сякаш удоволствието на зрителя се удължава и има възможност да се наслади на промените в живота на семейство Болат.

Да, малката Кираз ревнува. Тя също може да рита
А и няма да е единственото дете, обсипвано с цялата любов на мама и тате и на всичките им близки...Иска да има братче , ама май започна да ревнува....

В 50 епизод имаше доста комични ситуации, особено с недоразумението коя е бременна Айдан, Пина... А накрая Еда сама си призна, че е тя..За създалата се бъркотия и объркване главен "принос" имаше Ердем - с доста по-засилено участие в този епизод. Ах, как се смях като го подгони Серкан и Ердем тичаше през басейна...Забавен момент беше.
"Днес е утрешният ден, за който се тревожихте вчера. Заслужаваше ли си ?"

Керем Бюрсин е дал интервю за Hurriyet pazar. Споделил е, че много харесва розовия цвят и сега е с розови чорапи...

Из интервю на Керем Бюрсин за "Elle".

Моите поздравления, ще бъдеш свекърва 2 пъти
Пожелавам ти отсега нататък да гледаш много турски сериали, за да разбереш каква свекърва да не ставаш!

Как съм ги запомнила нещата за вас, ами не знам. В спойлерите пък и извън тях се споделят интересни неща, правят ми впечатление и така. Информацията сама идва при мен, част от нея запаметявам.
За Налбантова също имам подозрения кога навършва 14 (по въпроса на Ина). 
Добро утро, прекрасни момичета!