Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 467
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • Кърджали
Phillipine, аз както казах понеже така и не разбрах как го научих ми е лесен.Виж, английският ми е вбесяващо труден (в училище учих и френски, той ми беше къде къде по-лесен, но след като смених училището и в новото нямаше учител по френски така и ме продължих да го уча и с времето съвсем го забравих). Пак покрай общиване по интернет успях да докарам някакво ниво на писане и разбиране при четене на английски, но говоримо съм гола вода. Явно за да науча езика при мен единственият вариант е да попадна в средата, да нямам избор.
И мен ме изби днес на писане

# 421
И модела и фотографа са чудесни. Толкова естествени и истински. Господ си знае работата, за да ги е събрал заедно.

# 422
Аз да онагледя ... за шапката ...

Красота!

# 423
  • София
И мама Чийдем е коментирала.
Цитат
Скъпият паша на мама

А Керем си е харесал работата (Снимката)   

# 424
Здравейте , прекрасни ! ☺❤🌷🍹

Лятото е най-светлият,безгрижен и влюбен сезон. То ни прави по-щастливи,по-усмихнати и по-красиви,леки като перце. Топлината, с която ни обгражда  и дългите светли дни ни дават куража да преследваме мечтите си, да се отпуснем,да си починем, да се влюбим,да гледаме романтичен сериал, да прочетем хубава книга.  
Какво харесвам на лятото ?  Босите крака и гъдела при допир с водата, ласката на морската вода, целунатите от слънцето лица , разходките по парещия пясък, галещия летен бриз, бронзовия тен, насладата да изпием по нещо с приятели- да си поговорим и посмеем, летните нощи с безкрайното звездно небе , изпълнени с емоции...
Какво не му харесвам на лятото ? Това ,че има край.
Така както тихичко лятото си отива, така се очертават и финалните щрихи в нашия сериал. Но и сериалът, както и лятото оставят горещи емоции, незабравими спомени, трепети и преживявания , които дълго ще ни усмихват и топлят сърцата ни.

Flowers Hibiscus От много ангажименти все не успявам да се разпиша в новата тема, а тя вече е преполовила, но не ви изпускам и  ви чета с интерес.

С благодарност и признателност към Марги, Бро, Мики, Магия и всички вълшебни феи сътворили толкова красота и уют в новата ни тема !Да ни е честита 100-ната юбилейна тема ! Радвам се, ако съм била полезна при създаването и. Марги, невероятен талант си ! Изчетох твоята "поема " няколко пъти с голямо удоволствие в предходната тема. Признавам си, че ме изненада много приятно. Още се чудя как си успяла да запомниш толкова неща за всяка от нас -какво е характерното, особеното, запомнящо се ? Юбилейната тема е много издържана с необходимата информация за Керем Бюрсин- семейство,личен живот,участия в сериали и реклами,заключение ; шапката е великолепна ! Нека пишем в нея с вдъхновение и удоволствие , нека се почувстваме по-празнично , по-цветно и различно !Благодаря на Алекс и Али за преводите и на всички момичета споделящи в темата , за да ни е по-пъстро, по-приятно и комфортно.Heart Всяко момиче пишещо в темата , вече стотна по ред , не предоставя просто само информация , коментари, мнения, снимки , клипчета т.н. , а оставя частичка от себе си в нея , капки от любов ,затова е толкова ценна ; общуването е спонтанно, непринудено  и различните гледни точки се уважават. За ВАС, момичета ! Heart

Flowers Hibiscus Магия, честит рожден ден! ❤🌷
Бъди здрава,щастлива и благословена ! Нека новата лична година ти донесе много поводи за радост и сбъднати мечти ! Весел празник!

Flowers Hibiscus Мики , / със закъснение/ честит имен ден на малката принцеса ! ❤🌷Да бъде здрава, весела, щастлива ! Нека има безгрижно детство с много забавни игри !

Flowers Hibiscus Честит рожден ден, Серкан Болат!Heart / на патерица/. Донесе ни толкова емоции и преживявания ! Ще си останеш завинаги незабравим герой  в сърцата ни !

Flowers Hibiscus Много ми допада идеята в сериала, че последните серии са наситени с много нови и хубави събития от живота на Еда и Серкан- общуването с дъщеричката им Кираз, сватбата, очакването на второто им дете, новия дом, новия старт  в професионален план. Всичко започва да се нарежда по един чудесен начин. Но това не ни е представено набързо и претупано за няколко минути , а по-плавно. Така сякаш удоволствието  на зрителя се удължава и има възможност да се наслади на промените в живота на семейство Болат.
Видяхме и загрижения татко Серкан за бременната Еда - какво и колко се храни, дали да я вдигне, защо трябва да ходи в тоалетната, почива ли си..... .Започна да се суети, да се тревожи за нея и ....пулса сякаш му се ускори.

До раждането на детето Серкан какво ли  ще преживее от безпокойство. В последния фраг видяхме Еда в напреднала бременност , може би ще има и скок във времето. Дано ни покажат и раждането и бебчето...Не ми се мисли тогава г- н Болат какво ще прави и какъв ще е пулса му...
Много е красива Еда като бременна и много ще е обгрижвана и гушкана от таткото.

Flowers Hibiscus Да, малката Кираз ревнува. Тя също може да рита Blush А и няма да е единственото дете, обсипвано с цялата любов на мама и тате и на всичките им близки...Иска да има братче , ама май започна да ревнува....

Умница е малката чародейка ! Как се досети , че бебето е на път и даже условие постави , за да си мълчи по нейн детски начин...за сладолед и шоколад..

Flowers Hibiscus В 50 епизод имаше доста комични ситуации, особено с недоразумението коя е бременна Айдан, Пина... А накрая Еда сама си призна, че е тя..За създалата се бъркотия и объркване главен "принос" имаше Ердем - с доста по-засилено участие в този епизод. Ах, как се смях като го подгони Серкан и Ердем тичаше през басейна...Забавен момент беше.

Flowers Hibiscus "Днес е утрешният ден, за който се тревожихте вчера. Заслужаваше ли си ?"
Ханде и Керем са на почивка  заедно, щастливи са, обичат се. Време за заслужен отдих от усилената работа по сериала. Време и за нови планове в личен и професионален план. Нека останат и насаме след толкова много шум и интерес от феновете, от журналистите. Много хубави са снимките им от ваканцията и аз се изкушавам да ги споделя отново...

Flowers Hibiscus Керем Бюрсин е дал интервю за Hurriyet pazar. Споделил е, че много харесва розовия цвят и сега е с розови чорапи...

Flowers Hibiscus Из интервю на Керем Бюрсин за "Elle".
 "   - Мислиш ли да се жениш ?
К.Б.- Искам да се оженя на 100 процента. Искам да имам семейство и деца."

"- Има ли двойка , от която да вземеш пример в любовта ?
К.Б.- Моите родители , разбира се, но най-вече моите баба и дядо, тъй като сега съм в Турция и прекарвам много време с тях. Те са женени повече от 60 години и са все още толкова влюбени един в друг...Ходят на кино, на опера, слушат музика заедно. Веднъж дядо ми беше в болница. Бях с него в стаята. А отвън, пред отворената врата стоеше баба ми.Аз разговарях с него, но неговите очи бяха насочени постоянно към баба ми, търсеше я непрестанно с поглед.Тогава той я повика при себе си и и каза :" не се притеснявай, няма да те оставя".И двамата се разплакаха...
Когато виждате това, имате такъв пример, летвата е вдигната много високо и очакванията в любовта са големи..."

Керем Бюрсин има достоен пример от родителите си , както от баба му и дядо му. Има традиции и ценности в семейство Бюрсин, с които Керем е възпитан и отгледан. Самият той иска да има свое семейство , чрез което да продължи и развива семейните ценности.
Да му пожелаем успех и нека скоро ни зарадва! ❤

Момичета, животът е кратък. И колкото по-рано осъзнаем това, толкова по-добре ще го изживеем ! Желая ви приятна вечер и щастливи почивни дни !❤

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 22:28 от akvamarin007

# 425
  • София
Криси, много хубав пост си написала, както винаги!  Прекрасни размисли, които малко ме натъжават, затова че краят на сериала наближава. Но пък нали съм непоправим оптимист, знам, че една врата се затваря, но друга след нея се отваря. Очаквам това да е житейската врата на Ханде и Керем.
Керем вече е напълно готов да поеме по пътя към създаване на негово семейство. В живота му се появи  точната жена, която да го направи щастлив съпруг и баща.
Цитат
Flowers Hibiscus Из интервю на Керем Бюрсин за "Elle".
 "   - Мислиш ли да се жениш ?
К.Б.- Искам да се оженя на 100 процента. Искам да имам семейство и деца.
"

Един много красив фенски колаж.

# 426
Първо благодаря на всички за пожеланията! Heart

Второ- Честит рожден ден , Магия! 🌹🌹🌹И честито второ момченце 💙, и на него ще му намерим снаха, не се притеснявай, ерген няма да остане Joy Моите поздравления, ще бъдеш свекърва 2 пъти Joy Пожелавам ти отсега нататък да гледаш много турски сериали, за да разбереш каква свекърва да не ставаш! Joy

Трето - Страхотни , страхотни снимки на нашите сладури имаме днес. Много, много им се радвам , толкова много , че ще ви спестя мнението си за  ужасната брада на Бюрсин Joy
Хубаво се снимат поотделно, чакаме си сега селфито Stuck Out Tongue Winking Eye

# 427
Тези дни Ханде и Керем са доста активни. Радвам се, че не са ни забравили и качват по някоя снимчица. Обаче аз все още си чакам и обща такава.😁

Ние се радваме на снимките от почивката им, които журналистите са направили, обаче на тях сигурно никак не им е приятно. Дори и на почивката си не могат да се отпуснат, знаейки, че отвсякъде ги дебнат с камерите. Не им е лесно на известните личности, няма спокойствие никъде.😠

Магийке, честит рожден ден! Много здраве и щастие. Нека всичките ти желания станат реалност!🍀🥰

Скрит текст:
Аз турския го знам още откакто бях малка. Баща ми е българин, но майка е туркиня. Тя попринцип беше против да знам турски, та не позволяваше на околните да го използват, когато говорят с мен и държеше да ми се говори на български. Да, обаче хората, като си говореха един с другиго, аз полека-лека взех да разбирам някакви основни неща, но без да мога да говоря. Впоследствие, когато бях на около 15-16, започнах да гледам много турски сериали, филми, предавания и да слушам музика. Така по едно време осъзнах, че всъщност вече разбирам всичко, което се говори/пее. Ходих на уроци, четях книги и се стараех да комуникирам с повече хора на турски. Освен това имах 1-годишна връзка с турчин, така че и това оказа влияние до някаква степен.
За мен беше много лесен, но може да се дължи и на това, че все пак един вид съм носител на езика. От друга страна, на мен винаги са ми се отдавали езиците-много лесно ги уча и ми доставя голямо удоволствие. През годините учих и немски, и руски. По едно време имах желание и за арабски, ама си останах само с желанието.😁 В момента освен на български и турски, мога свободно да общувам и на английски.
И да ги сложа още веднъж, че не мога да откъсна поглед!😍

# 428
  • Кърджали
Мъри беше питала и дали бих имала против децата ми да научст езика. По принжип дори и само заради това да разбират какво се говори около тях и дали не ги засяга 😁 растейки в район с много турскоговоряшо население за тях ще е добре да го знаят до някаква степен. Не бих ги назорила да го учат, но ако имат желание - да. Отделно, умните хора са казали че езика е богатство и нова вселвна, така че и марсиански да искат да научат не бих ги спряла.
Засега у щерката не забелязвам такова желание, тя ако има как и английски няма да седне да учи, на нея ѝ дай звезди и космос (та играя по тази струна уж - че не може да иска да се занимава с астрономия и да не знае поне английски)

И на мен ми радват очите снимките на Керем и Ханде. Аман, да бъдат все така по-активни.

# 429
Не мога да им се нагледам. Страхотна ни е двойката. Sparkling Heart

# 430

Богатство е езика независимо какъв, но кой да го осъзнае навреме... И аз съм израснала в населено място с турскоговорящи, но винаги ми се е струвал груб и отказвах да се уча Rolling Eyes

Аквамарин, разбира се, че допринесе и ти. Снимките от награждавания и със семейството хем не ги бях виждала и ми беше интересно.
Вярно ли ви хареса поемата, аз не обичам да пиша понеже е без спазване на правила, изцяло за забавление и само при поводи Stuck Out Tongue Winking Eye Как съм ги запомнила нещата за вас, ами не знам. В спойлерите пък и извън тях се споделят интересни неща, правят ми впечатление и така. Информацията сама идва при мен, част от нея запаметявам. Joy За Налбантова също имам подозрения кога навършва 14 (по въпроса на Ина).

# 431
Flowers Tulip

Информацията сама идва при мен, част от нея запаметявам. Joy

В синхрон със символиката на нашата приказка, Марго... Звездите ти го говорят, нали?! Шегувам се... Стихотворението ти беше топ! Благодарности за което! От всички момичета в темата... Знайни и незнайни такива... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Hibiscus

# 432
  • София
Керем дава уроци по сваляне на момиче.    

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 00:37 от БлагаВест

# 433
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 434
Добро утро!

Надявам се, че приемате нови попълнения. От доста време ви следя, от балкона, както се изразявате вие. Тъй като в повечето постове “четях” мислите си, не виждах смисъл да пиша, само за да повторя вече написаното преди мен. А и нямам такова дар слово, каквото някои от дамите демострират.

От вчера гледам това число 100 в заглавието на темата и си казах, че няма да има по-добър повод да “сляза от балкона” и да се разпиша, за да благодаря на създателите на темите, за всеки един превод, за споделените снимки, гифчета, видеа и информация. Благодаря ви, че така отдадено поддържате темата! Flowers Rose

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 10:48 от Mybest

Общи условия

Активация на акаунт